Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai -6-tema

Nuotraukytes labai gražios ir aš pastebėjau,kad jaunikis labai gražus retai matau tokiu jaunikiu čia gražiu,tik negalvokit,kad ka nors blogo pasakiau.
Atsakyti
QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 07, 00:15)
Pagaliau ir mes gavome vestuvines nuotraukas  smile.gif 
idedu jusu teismui  blush2.gif 

Nuotraukos

labai grazios foto ir jaunieji labai simpatiski thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 07, 00:15)

Nuotraukos

Labai gražu wub.gif Nuotraukos superinės thumbup.gif

p.s prie tokios nuostabios suknelės norėtūsi neriniuoto ar siuvinėto nuometo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 07, 01:15)

Nuotraukos

Labai grazu wub.gif labai grazus jaunieji, nuotraukos wub.gif wub.gif wub.gif o ta puokste melyna isvis super ziurisi 4u.gif
Atsakyti

Nuotraukos

nuostabios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti

Nuotraukos

as be zodziu - nuotraukos - ypatingai grazios wub.gif , jaunieji - ypatingai grazus wub.gif , viskas tiesiog IDEALU wub.gif o to daznai nepamatysi
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2008 11 07, 09:48)
Nuotraukytes labai gražios ir aš pastebėjau,kad jaunikis labai gražus retai matau tokiu jaunikiu čia gražiu,tik negalvokit,kad ka nors blogo pasakiau.

drinks_cheers.gif va ir as pastebejau,labai reta,kad fotogeniskas jaunikis thumbup.gif Beje,abu panasus kazkuom ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 11 07, 11:29)
Labai grazu  wub.gif  labai grazus jaunieji, nuotraukos  wub.gif  wub.gif  wub.gif  o ta puokste melyna isvis super ziurisi  4u.gif

Aha, labai neiprastai melyna spalva pasirinkot. Nu bet ka galiu pasakyti, super ziurisi!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu visoms uz mielus zodzius! 4u.gif
sedziu dabar patenkinta kaip katinas blush2.gif

BaMbiZe - kazkaip buvau labai nusistacius pries neriniuotus, ir visom keturiom buvau priesh, net nesimatavau. Dabar pasiziurejus tai galvoju kad isvis nereikejo nuometo ir rezia aki jis man doh.gif
aj, bet tiek jau to... tik po vestuviu supranti, kad cia tokios smulkmenos - kokia ten puokste ar kokie bateliai, lieka tik pacios TOS dienos ispudis, nors aisku kiekviena musu nori buti super ax.gif bet kad kiekviena ir yra! dar nemaciau nei vieno fotoalbumo SM kur jaunoji nesvytetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 07, 12:44)
aciu visoms uz mielus zodzius!  4u.gif
sedziu dabar patenkinta kaip katinas  blush2.gif 

BaMbiZe - kazkaip buvau labai nusistacius pries neriniuotus, ir visom keturiom buvau priesh, net nesimatavau. Dabar pasiziurejus tai galvoju kad isvis nereikejo nuometo ir rezia aki jis man  doh.gif 
aj, bet tiek jau to... tik po vestuviu supranti, kad cia tokios smulkmenos - kokia ten puokste ar kokie bateliai, lieka tik pacios TOS dienos ispudis, nors aisku kiekviena musu nori buti super  ax.gif bet kad kiekviena ir yra! dar nemaciau nei vieno fotoalbumo SM kur jaunoji nesvytetu  ax.gif

Nepergyvenk irnesakyk.gif Šiaip viskas atrodė superiškai thumbup.gif Čia tik iš mano pusės toks buvo mažiukas pastebėjimas doh.gif blush2.gif
Tu teisi, tik po vestuvių atkreipiame į kai kuriuos dalykus, bet juk jie nieko nebereikš po keletos metų cool.gif Smagiai tik pasijuoksime..
Kad ir kas nepatiko, mūsų laimė ir meilė nuo to nesikeičia.. Būkime laimingos wub.gif
Atsakyti
Absinthfaerie, nu nuotraukos 10 su "+".Sveikinimai, pritariu kitoms, jaunieji panasus esat. ax.gif .

Vyras pas tave reto grozio thumbup.gif , saugok biggrin.gif
Atsakyti

Nuotraukos

labai gražios nuotraukos
Inesos darbai įsiminę man nuo pernai. Kuo toliau, tuo maloniau žiūrėti. Ypač patiko 10 foto wub.gif
Atsakyti