Nuotraukytes labai gražios ir aš pastebėjau,kad jaunikis labai gražus retai matau tokiu jaunikiu čia gražiu,tik negalvokit,kad ka nors blogo pasakiau.
QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 07, 00:15)
labai grazios foto ir jaunieji labai simpatiski
QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 07, 00:15)
Labai gražu Nuotraukos superinės
p.s prie tokios nuostabios suknelės norėtūsi neriniuoto ar siuvinėto nuometo
QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 07, 01:15)
Labai grazu labai grazus jaunieji, nuotraukos o ta puokste melyna isvis super ziurisi
nuostabios nuotraukos
as be zodziu - nuotraukos - ypatingai grazios , jaunieji - ypatingai grazus , viskas tiesiog IDEALU o to daznai nepamatysi
QUOTE(karolina18 @ 2008 11 07, 09:48)
Nuotraukytes labai gražios ir aš pastebėjau,kad jaunikis labai gražus retai matau tokiu jaunikiu čia gražiu,tik negalvokit,kad ka nors blogo pasakiau.
va ir as pastebejau,labai reta,kad fotogeniskas jaunikis Beje,abu panasus kazkuom
QUOTE(Silkina @ 2008 11 07, 11:29)
Labai grazu labai grazus jaunieji, nuotraukos o ta puokste melyna isvis super ziurisi
Aha, labai neiprastai melyna spalva pasirinkot. Nu bet ka galiu pasakyti, super ziurisi!!!
aciu visoms uz mielus zodzius!
sedziu dabar patenkinta kaip katinas
BaMbiZe - kazkaip buvau labai nusistacius pries neriniuotus, ir visom keturiom buvau priesh, net nesimatavau. Dabar pasiziurejus tai galvoju kad isvis nereikejo nuometo ir rezia aki jis man
aj, bet tiek jau to... tik po vestuviu supranti, kad cia tokios smulkmenos - kokia ten puokste ar kokie bateliai, lieka tik pacios TOS dienos ispudis, nors aisku kiekviena musu nori buti super bet kad kiekviena ir yra! dar nemaciau nei vieno fotoalbumo SM kur jaunoji nesvytetu
BaMbiZe - kazkaip buvau labai nusistacius pries neriniuotus, ir visom keturiom buvau priesh, net nesimatavau. Dabar pasiziurejus tai galvoju kad isvis nereikejo nuometo ir rezia aki jis man
aj, bet tiek jau to... tik po vestuviu supranti, kad cia tokios smulkmenos - kokia ten puokste ar kokie bateliai, lieka tik pacios TOS dienos ispudis, nors aisku kiekviena musu nori buti super bet kad kiekviena ir yra! dar nemaciau nei vieno fotoalbumo SM kur jaunoji nesvytetu
QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 07, 12:44)
aciu visoms uz mielus zodzius!
Nepergyvenk Šiaip viskas atrodė superiškai Čia tik iš mano pusės toks buvo mažiukas pastebėjimas
Tu teisi, tik po vestuvių atkreipiame į kai kuriuos dalykus, bet juk jie nieko nebereikš po keletos metų Smagiai tik pasijuoksime..
Kad ir kas nepatiko, mūsų laimė ir meilė nuo to nesikeičia.. Būkime laimingos
labai gražios nuotraukos
Inesos darbai įsiminę man nuo pernai. Kuo toliau, tuo maloniau žiūrėti. Ypač patiko 10 foto