Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai -6-tema

QUOTE(Maluna @ 2008 11 04, 17:40)
Uogute, labai grazios nuotraukos, ypac kur saulelydis wub.gif , lauko geliu pievoj bigsmile.gif .Idomios foto.Sveikinimai 4u.gif

Beje, suknele po smelio fotosesijos nesusipurvino? biggrin.gif

Padelkos jau nuo begiu buvo juodos dar iki baznycios nedavaziavus doh.gif bet nebuvo man kada i jas ziuret nes buvo be galo smagi liaudis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(saule1981 @ 2008 11 04, 21:44)
Uogute, labai grazi pora esat. thumbup.gif
Kas liecia nuotraukas ar patys fotografavotes,ar samdet fotografa?

turejom fotografa, o pora nuotrauku padaryta ir vieno is sveciu kuris didelis megejas smile.gif jam pozavom vakara bei antra diena
Atsakyti
na pasirodysiu ir as su savo vestuvemis, smagaus ziurejimo cia
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2008 11 04, 18:00)
Papildyta:

Grazios foto mirksiukas.gif nuotaka kaip princese wub.gif labai grazi sypsena mirksiukas.gif

aciu ax.gif smile.gif
Atsakyti
tiek visos giria Jolanccikes vestuves, bet man nerodo verysad.gif
http://public.fotki....ccike/vestuves/
gal butu galima dar pasworda bent trumpam? a? norisi zvilgteleti i ta grozi 4u.gif

Labiausiai istrigusios is matytu buvo vaidules vestuviu foto, masinukas wub.gif siaip jaunieji ir ypac nuotaka grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 11 05, 20:53)
na pasirodysiu ir as su savo vestuvemis, smagaus ziurejimo cia

thumbup.gif kokios zaismingos nuotraukytes. 10 balu uz sypsenas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 11 05, 21:37)
thumbup.gif kokios zaismingos nuotraukytes. 10 balu uz sypsenas  mirksiukas.gif

aciu, cia buvo pirmos foto per mano gyvenima kai isdrysau nusisypsoti, seip uzsiciaupus visa laika bunu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyra13 @ 2008 10 14, 18:58)
Sveikos, idedu kelias savo vestuviu nuotraukas http://public.fotki....ves-2008-09-12/

Labai grazios foto, o kas fotografavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 11 05, 20:14)
Papildyta:
turejom fotografa, o pora nuotrauku padaryta ir vieno is sveciu kuris didelis megejas  smile.gif  jam pozavom vakara bei antra diena

Uogute-man Jus viena graziausiu nuotaku,bet geram fotografui turbut pinigeliu pagailejot.
Labai kliuvo seseliai nuo blitco baznycioj,matosi,kad nuotrauku kokybe nelabai kokia,kur ant smelio Jus, debesys dapiesti... doh.gif
Svarbiausia,kad jums patiems patinka.
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 11 05, 22:58)
aciu, cia buvo pirmos foto per mano gyvenima kai isdrysau nusisypsoti, seip uzsiciaupus visa laika bunu. smile.gif

Nepatikeciau gyvenime! bigsmile.gif As kai ziurejau nuotraukas, kaip tik labai istrigo tai, kad nuotaka VISA LAIKA placiai sypsojosi, net norejau klausti, kaip ten taip nepavargot lotuliukas.gif Sveikinu, grazios nuotraukos ir svente, regis, buvo smagi! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 11 05, 23:58)

vadinasi, išaiškėja fakatas: jowiciukas buvo yyypatinnnnngai laiminga tą dieną smile.gif
Sveikinu tave ir visas kitas su gyvenimo įvykiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 11 05, 22:55)
Nepatikeciau gyvenime! bigsmile.gif As kai ziurejau nuotraukas, kaip tik labai istrigo tai, kad nuotaka VISA LAIKA placiai sypsojosi, net norejau klausti, kaip ten taip nepavargot lotuliukas.gif Sveikinu, grazios nuotraukos ir svente, regis, buvo smagi! 4u.gif

QUOTE(who @ 2008 11 06, 07:48)
vadinasi, išaiškėja fakatas: jowiciukas buvo yyypatinnnnngai laiminga tą dieną smile.gif
Sveikinu tave ir visas kitas su gyvenimo įvykiu smile.gif

aciu ne svente tikrai labai smagiai praejo ir istrigo giliai sirdyje. sakem po 5 metu pakartosim atnaujinsim santuoka. 4u.gif
Atsakyti
prisiziurejau cia tokiu graziu nuotraukyciu thumbup.gif noriu ir as pasirodyti jusu teismui rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti