Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai -6-tema

QUOTE(BaMbiZe @ 2008 11 03, 19:36)
Bandau įdėti ir aš blush2.gif  Fotografas ne profesonalas, tai ir nuotraukos paprastutės  blush2.gif

Nuotraukos

Log: svecias
pasw: foto

Labai grazios nuotraukos wub.gif Nepasakyciau, kad neprofesionalo darbas...
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 11 03, 20:36)
Bandau įdėti ir aš blush2.gif  Fotografas ne profesonalas, tai ir nuotraukos paprastutės  blush2.gif

Nuotraukos

kiti profesionalai daug blogiau nufotografuoja, nei jusiskis 4u.gif
thumbup.gif super nuotraukytes, labai fainuciai jaunieji blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(truth @ 2008 11 03, 20:54)
Labai grazios nuotraukos  wub.gif Nepasakyciau, kad neprofesionalo darbas...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ech... kaip grazu wub.gif
Atsakyti
ačiū blush2.gif
Matau savyje kai kurių dalykų, kuriuos dabar pakeisčiau ax.gif Suknelė labai smuko doh.gif nes lūžo toks prilaikymas, tai biški problemikių su ja turėjau doh.gif tai dabar tikrai rinkčiausi kitokią rolleyes.gif
O fotografas megėjas, bet turi gerą techniką, tai sakyčiau likau patenkinta ax.gif
Atsakyti

Nuotraukos

Dabar mane užkapos negyvai, bet krūtinė atrodo vulgarokai, o šiaip viskas puikiai, foto tikrai gražios..

Paskaičiau, kad keistum suknelę..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lars: 03 lapkričio 2008 - 19:40
QUOTE(Lars @ 2008 11 03, 19:39)
Dabar mane užkapos negyvai, bet krūtinė atrodo vulgarokai, o šiaip viskas puikiai, foto tikrai gražios..

Paskaičiau, kad keistum suknelę..

Kai matavausi ir rinkausi suknelę, tai atrodė visai kitaip unsure.gif Ir krūtinė gražiai stovėjo (teko ilgokai rinktis suknelę dėl tos pačios priežasties - nemažos krūtinės), bet vestuvių dieną viskas pasikeitė doh.gif Sutvirtinimas po krūtine lūžo (įdomus tos dalykėlis) ir suknelė krito sad.gif Bet jau nieko pakeisti negalėjau, teko susitaikyti ir nesigadinti nuotaikos unsure.gif Nebekreipiau dėmesio, nuo to mano laimė šeimyninė nepasikeis mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 29, 01:47)
Aukštadvaryje bažnyčioj tuokėtės?

Ne, cia Vilniaus raj. Suderves baznycia
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2008 10 29, 01:47)
Jasmine, matau labai gražiai atrodei wub.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 11 03, 18:36)

man tavo vyras i Toni Soprano labai panasus thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukos thumbup.gif
O kas del sukneles ir krutines kritimo, tai puikiai suprantu. man paciai patinka tokio tipo sukneles,bet del dideles krutines problematiska deveti. Kai matuojiesi,tai atrodo kuo puikiausiai, o kai pradedi vaikscioti, per laika pradeda smukti.. doh.gif
O siaip jaunieji atrodo labai graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 11 03, 20:18)
Sveikos mergikes  smile.gif

Trumpam ydedu ir as savo nuotraukytes is praeitu metu vasaros sventes  blush2.gif
http://picasaweb.goo...t/MusuVestuves#

O trumpam, tai cia 15 min? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tofifi @ 2008 11 04, 10:11)
O trumpam, tai cia 15 min?  doh.gif

As cia taip pat pagalvojau kad keliom min imete...is vis, jei dedat trumpam tai geriau nedekit!!! o jei jau dedat tai ir leiskit pasigrozeti, kox tikslas deti trumpam???? doh.gif doh.gif
Atsakyti

Nuotraukos

Nu man tai grazios nuotraukytes. Ypac kur po ceremonijos tokios zaismingesnes mirksiukas.gif Kaip sakant paprastume ir slypi esme smile.gif
Atsakyti