Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai -6-tema

QUOTE(Jolanccike @ 2008 10 21, 19:57)
Atrakinau  smile.gif

kokioj baznycioj tuoketes? labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2008 10 21, 19:09)
Na, dabar ir as galiu pasidalinti įspudziais apie Jolanccikes svente smile.gif  nuotaka man ypatingai grazi buvo, labai esate panasi y foto modelius, kur vestuvines sukneles demonstruoja  4u.gif  na, neturiu zodziu apsakyti kaip nnuostabiai ir rafinuotai atrodete  wub.gif

aciu...aaaaaciu 4u.gif

QUOTE(Ledi @ 2008 10 21, 19:44)
kokioj baznycioj tuoketes? labai grazi  wub.gif

Sv. Jonu smile.gif
Atsakyti
Tikrai labai grazu viskas ir taip elegantiska... wub.gif pora, verta visu cia issakytu komplimentu ir pagyru ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Jolanccike Nuotraukos tikrai nerealios , super graziai atrodei ! thumbup.gif wub.gif Grazi pora ! 4u.gif
Man dar puokste tavo labai patiko blush2.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
Beje , biski ne i tema ax.gif blush2.gif O kur masiniuka toki gauti ? kokia kaina ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2008 10 21, 02:16)
Idedu ir as musu sventes nuotraukas. Vis svarsciau svarsciau, ir nusprendziau pasidalinti  smile.gif http://public.fotki....ccike/vestuves/

viskas thumbup.gif , neturiu daugiau zodziu blush2.gif
Atsakyti
Merginos, aciu dar karteli visom uz komplimentus man/mums/puokstei/masiniukui ir visa kam kitam smile.gif Labai malonu rolleyes.gif Malonu tai ka planavau daugiau nei metus nenuejo veltui smile.gif

Mes masina issinuomavome is Kauno. Turi ten vienas vaikinukas tokio stiliau ne viena tokia auto. Buvome rade ir Vilniuje tokia pacia, bet spalva buvo dangaus melio, atsisakeme del tam tikru aplinkybiu, o ir nepatiko mums ta spalva, tai ieskojau toliau ir radau tai ko labiausia norejome. Kaina 250lt/val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanccike: 21 spalio 2008 - 21:24
QUOTE(Jolanccike @ 2008 10 21, 01:16)
Idedu ir as musu sventes nuotraukas. Vis svarsciau svarsciau, ir nusprendziau pasidalinti  smile.gif http://public.fotki....ccike/vestuves/

Nuotraukos tikrai nuostabios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif viskas labai gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jolancikee - elegantiska nuotaka subtiliu zvilgsniu wub.gif Nuostabiai prabangus vestuviu pokylis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2008 10 21, 22:21)
Merginos, aciu dar karteli visom uz komplimentus man/mums/puokstei/masiniukui ir visa kam kitam  smile.gif  Labai malonu  rolleyes.gif Malonu tai ka planavau daugiau nei metus nenuejo veltui  smile.gif

Mes masina issinuomavome is Kauno. Turi ten vienas vaikinukas tokio stiliau ne viena tokia auto. Buvome rade ir Vilniuje tokia pacia, bet spalva buvo dangaus melio, atsisakeme del tam tikru aplinkybiu, o ir nepatiko mums ta spalva, tai ieskojau toliau ir radau tai ko labiausia norejome. Kaina 250lt/val.

labai labai grazu...
beje, ar automobili nuomavote ne is MARTYNO
Papildyta:
vaidule,

superines foto. man ypac patiko, kur ant akmenu abu vandeny buciuojates,,, super, labai grazu wub.gif
Atsakyti
Jolancike
grožena tu mūsų wub.gif nu va ir aš visas fotkes pamačiau...nugis super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2008 10 21, 01:16)

labai gražios nuotraukos thumbup.gif ir suknelė labai graži smile.gif ar kartais ne iš madonos? smile.gif
Atsakyti
Merginos, Jusu necituoju, tiesiog - VISOM DEKUI! 4u.gif

Kas klause del masinos, tai vardas to vaikino Modestas smile.gif

O suknele kaip jau ir minejau, is Madonos smile.gif
Atsakyti