Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai -6-tema

QUOTE(Kikaxx @ 2008 10 21, 09:46)
labai grazu

aciu 4u.gif

QUOTE(zuika/puika @ 2008 10 21, 09:52)
Labai grazi nuotaka. O veliumas koks dailus. wub.gif

Dekoju

QUOTE(aleks@ndra @ 2008 10 21, 09:58)
Viena is graziausiu forume matytu nuotaku!  Tokia ori ir susikaupusi  4u.gif Labai labai viskas grazu  Ir su vyru labai graziai ziurites tongue.gif P.S. man pirma nuotrauka graziausia

Aisku labai malonu sulaukti tokiu komplimentu, bet Jusu vienas isimintiniausi ir maloniausiu (cia as apie ta oruma), tikrai labai nuosirdziai aciu 4u.gif

QUOTE(svedyjona @ 2008 10 21, 10:27)
tikrai grazios foto...sveikinu sukurus seima

dekui ir Jums smile.gif

QUOTE(siaulietuke @ 2008 10 21, 10:32)
Va va. Ji tokia visa... Ori, moteriška... Net sunku pasakyt koks įspūdis susidaro, sunku teisingai suformuluoti.

Nu gi aciu uz tokias pagiras 4u.gif

QUOTE(pukita999 @ 2008 10 21, 10:39)
Jolanccike nuostabios nuotraukos  Labai graziai atrodei  wub.gif  4u.gif

Aciu Puki 4u.gif

QUOTE(pantera83 @ 2008 10 21, 11:06)
labai grazu, labai grazi suknele (as ir siuvausi suknele pagal si modeliuka) wub.gif

Aga, zinau, maciau tavaja suknute dar pernai, labai graziai pasiuta thumbup.gif
dekui 4u.gif

QUOTE(Guod@ @ 2008 10 21, 11:10)
Fantastiška nuotaka, labai moteriška ir subtili, ypač graži suknelė wub.gif Noriu pasiklausti kur Jolancike suknutę nuomavai? ar čia pirkta?siuta? mirksiukas.gif  4u.gif jei nenori sakyt galima per az  ax.gif

Anokia cia paslaptis. Nuomota ji buvo salone Madona.

Aciu uz komplimentus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2008 10 21, 11:24)
aciu  4u.gif
Dekoju
Aisku labai malonu sulaukti tokiu komplimentu, bet Jusu vienas isimintiniausi ir maloniausiu (cia as apie ta oruma), tikrai labai nuosirdziai aciu  4u.gif
dekui ir Jums  smile.gif
Nu gi aciu uz tokias pagiras  4u.gif
Aciu Puki  4u.gif
Aga, zinau, maciau tavaja suknute dar pernai, labai graziai pasiuta  thumbup.gif
dekui  4u.gif
Anokia cia paslaptis.  Nuomota ji buvo salone Madona.

Aciu uz komplimentus  rolleyes.gif

Suknelė ir nuometas nuostabūs, o man dar ir puokštė labai labai graži smile.gif
Laimingo gyvenimo JUMS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2008 10 21, 11:24)
Aga, zinau, maciau tavaja suknute dar pernai, labai graziai pasiuta  thumbup.gif
dekui  4u.gif

aciu smile.gif na, ne originalas, bet... wub.gif
Atsakyti
Jolanccike,

labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
sveikinu sukūrus šeimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2008 10 21, 01:16)
Idedu ir as musu sventes nuotraukas. Vis svarsciau svarsciau, ir nusprendziau pasidalinti  smile.gif http://public.fotki....ccike/vestuves/

Labai grazi svente thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidule17 @ 2008 10 21, 16:43)

Ir nuotaka thumbup.gif
Mano vestuvine suknia, nuometas taip pat buvo is Madonnos. As labai patenkinta ju darbu, o Tu?
Atsakyti
QUOTE(vaidule17 @ 2008 10 21, 16:45)
Papildyta:

Ir nuotaka  thumbup.gif 
Mano vestuvine suknia, nuometas taip pat buvo is Madonnos. As labai patenkinta ju darbu, o Tu?

Aciu 4u.gif

Viskas ten gerai su ta Madonna, nes cia, SM skaiciau apie savininke ir apie pati aptarnavima ne labai graziu dalyku, na zodziu man - nepasitvirtino smile.gif Nieko blogo pasakyti negaliu, bet perdetai girti taip pat nera uz ka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanccike: 21 spalio 2008 - 15:49
Jolanccike as nespejau paziureti foto jusu, o jau slaptazodis izdetas verysad.gif gal galetumet "atrakinti" dar dienelei? blush2.gif
Atsakyti
taip isgyret Jolanccike, o as ir nespejau pasiziureti, paswordo praso verysad.gif
Atsakyti
Atrakinau smile.gif
Atsakyti
uj, jau rodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 10 21, 11:06)
labai grazu, labai grazi suknele (as ir siuvausi suknele pagal si modeliuka) wub.gif

nepakartojamos foto ir akimirkos bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Na, dabar ir as galiu pasidalinti įspudziais apie Jolanccikes svente smile.gif nuotaka man ypatingai grazi buvo, labai esate panasi y foto modelius, kur vestuvines sukneles demonstruoja 4u.gif na, neturiu zodziu apsakyti kaip nnuostabiai ir rafinuotai atrodete wub.gif
Atsakyti