Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai -6-tema

QUOTE(Prospera @ 2008 10 21, 01:48)
Jolanccike,
Labai grazios nuotraukos!
Tu atrodei nuostabiai!  thumbup.gif
Abudu esate labai grazi pora!

P.S. Jeigu ne paslaptis, kas jus fotografavo?

Aciu uz grazius zodzius 4u.gif
Fotografas - Edgaras Kurauskas.

QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 10 21, 04:50)
labai grazios vestuves buvo,tikrai labai patiko wub.gif  wub.gif  o kur vyko pokylis?

Dekoju 4u.gif O pokylis vyro Verkiu dvare smile.gif

QUOTE(siaulietuke @ 2008 10 21, 05:24)
Labai labai graži nuotaka.  wub.gif Suknelė ir šukuosena labai gražios, ir tau tikrai labai tinka, auskarai dera prie suknelės, mašina nestandartinė, ir šventės vietą labai gražiai atrodo, taip prabangiai.
Šiaip tokio tipo vėliumai man nepatinka, bet tavasis iš tokio tipo atrodo dailiausiai, nes tie papuošimai (gėlytės ar kas ten) neapsunkina viso vėliumo, kitus kiek teko matyti, tai atrodo, kad tie papuošimai užgožia viską, o šiuo atveju labai dailiai nuometas atrodo. Tokia visa elegantiška nuotaka.  bigsmile.gif
PS. 10 nuotrauką pasikabinčiau kambarį didelę didelę per psę sienos.  bigsmile.gif

Aciu aciu aciu 4u.gif
Ant nuometo galu tiesiog geliu ornamentai is storesnio gifiuro smile.gif

P.S. 10 nuotrauka ir man labai parinka rolleyes.gif

QUOTE(Vada @ 2008 10 21, 08:33)
Labai gražu. Mes irgi neseniai susituokėm Jonų bažnyčioj. Praėjo vos kelios savaitės, viskas taip pažystama... Ujjj kaip gražu  wub.gif
Aš savo nuotraukų dar nemačiau, bandau įsivaizduoti mus jūsų vietoj  lotuliukas.gif
Ir pokyliai kažkuo panašūs (tik mes svečius sodinom prie bendro stalo)
Gražių šeimyninių akimirkų!

Mums susidare ispudis, kad Sv. Jonu baznycia nuotraukose atrodo kur kas ispudingiau, nes gyvai tokio altoriaus grozio as niekada nepastebjau. Aisku ir fotografas dasidejo prie pateikimo, bet sakau, seip man musu baznycia ispudingiau atrodo nuotraukose, nei gyvai smile.gif

P.S. ar pati Jums pati ceremonija? smile.gif

QUOTE(mg* @ 2008 10 21, 08:34)
Jolanccikes nuotraukos tiesiog pasakiskos wub.gif

Didelis aciu, Mg 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2008 10 21, 08:51)

Mums susidare ispudis, kad Sv. Jonu baznycia nuotraukose atrodo kur kas ispudingiau, nes gyvai tokio altoriaus grozio as niekada nepastebjau. Aisku ir fotografas dasidejo prie pateikimo, bet sakau, seip man musu baznycia ispudingiau atrodo nuotraukose, nei gyvai  smile.gif

P.S. ar pati Jums pati ceremonija?  smile.gif

Atsiprašau už offtopic'ą blush2.gif bet negaliu susilaikyti
Tą dieną mes buvome vienintelė besituokianti pora. Kunigas niekur neskubėjo, labai ramiai, šiltai atliko apeigas. Man labai patiko, kad leido mums pasirinkti skaitinius, skaitovus ir net evangeliją. Per pamokslą kunigas labai subtiliai ir gražiai pakomentavo mūsų pasirinktus skaitinius. Viskas užtruko kiek ilgiau nei paprastai (apie 40-45 min). Buvo labai gera, jauku. Neturėjau jokių lūkesčių rinkdamasi bažnyčią, kažkaip spontaniškai nusprendėm, kad tuoksimės ten. Tiesiog pats sakramento faktas buvo svarbus. Bet likom sužavėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vada @ 2008 10 21, 09:11)
Atsiprašau už offtopic'ą  blush2.gif  bet negaliu susilaikyti
Tą dieną mes buvome vienintelė besituokianti pora. Kunigas niekur neskubėjo, labai ramiai, šiltai atliko apeigas. Man labai patiko, kad leido mums pasirinkti skaitinius, skaitovus ir net evangeliją. Per pamokslą kunigas labai subtiliai ir gražiai pakomentavo mūsų pasirinktus skaitinius. Viskas užtruko kiek ilgiau nei paprastai (apie 40-45 min). Buvo labai gera, jauku. Neturėjau jokių lūkesčių rinkdamasi bažnyčią, kažkaip spontaniškai nusprendėm, kad tuoksimės ten. Tiesiog pats sakramento faktas buvo svarbus. Bet likom sužavėti  wub.gif

gerai, as tada dar viena paofftopinu ir taskas biggrin.gif mums taip pat patiko, taip pat leido viska pasirinki kaip ir Jums, niekur neskubejo, nes ta diena mes buvome paskutine pora, uztruko apie 40min. (viskas labai panasu kaip ir Jums) zodziu - mums tiko idealiai thumbup.gif

Tikiuosiu sulauksite Tobulu nuotrauku, to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2008 10 21, 09:15)
gerai, as tada dar viena paofftopinu ir taskas  biggrin.gif  mums taip pat patiko, taip pat leido viska pasirinki kaip ir Jums, niekur neskubejo, nes ta diena mes buvome paskutine pora, uztruko apie 40min. (viskas labai panasu kaip ir Jums) zodziu - mums tiko idealiai  thumbup.gif

Tikiuosiu sulauksite Tobulu nuotrauku, to ir linkiu  4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2008 10 21, 01:16)
Idedu ir as musu sventes nuotraukas. Vis svarsciau svarsciau, ir nusprendziau pasidalinti  smile.gif http://public.fotki....ccike/vestuves/

labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Idedu ir as musu sventes nuotraukas. Vis svarsciau svarsciau, ir nusprendziau pasidalinti  smile.gif http://public.fotki....ccike/vestuves/

Labai grazi nuotaka. thumbup.gif O veliumas koks dailus. wub.gif
Atsakyti

Viena is graziausiu forume matytu nuotaku! wub.gif Tokia ori ir susikaupusi 4u.gif Labai labai viskas grazu wub.gif Ir su vyru labai graziai ziurites tongue.gif P.S. man pirma nuotrauka graziausia blush2.gif
Atsakyti
tikrai grazios foto...sveikinu sukurus seima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 10 21, 09:58)
Viena is graziausiu forume matytu nuotaku!  wub.gif Tokia ori ir susikaupusi  4u.gif Labai labai viskas grazu  wub.gif Ir su vyru labai graziai ziurites tongue.gif P.S. man pirma nuotrauka graziausia blush2.gif

Va va. Ji tokia visa... Ori, moteriška... Net sunku pasakyt koks įspūdis susidaro, sunku teisingai suformuluoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaulietuke: 21 spalio 2008 - 09:39
QUOTE(Jolanccike @ 2008 10 20, 23:16)

Jolanccike nuostabios nuotraukos wub.gif Labai graziai atrodei wub.gif 4u.gif
Atsakyti

labai grazu, labai grazi suknele (as ir siuvausi suknele pagal si modeliuka) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 10 21, 11:06)
labai grazu, labai grazi suknele (as ir siuvausi suknele pagal si modeliuka) wub.gif

Fantastiška nuotaka, labai moteriška ir subtili, ypač graži suknelė wub.gif Noriu pasiklausti kur Jolancike suknutę nuomavai? ar čia pirkta?siuta? mirksiukas.gif 4u.gif jei nenori sakyt galima per az ax.gif
Atsakyti