QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 19, 21:54)
Pasiskaityk ka rasai!sakai,kad pasilaikyciau savo nuomoe(kritika),o dabar pati pareiski ,kad cia forumas ir reiski savo nuomone ,kaip ir pareiskei apie mano suknele.Su kuriuo pasauliu sneki?
As ne del to pikstu
Kad buvau isskirtine pati maciau.Ka galvoja tai man toli grazu neidomu.
Tik nervina,kad mados zinove ...
dar kart sakau,as turiu savo nuomone ir drasiai ja reiskiu ir ne tik forume.Kartais nutyliu,bet retai.
1.Tai kuriom taisyklėm gyveni apsispręsk. Aš už tai, kad komentarus be pagrindo nutylėt. Tokius kaip "ai negražu", "ai netobula" ir t.t. Bet jau ne pirmąkart pastebiu, kad esi iš tų kuri-"turiu savo nuomone ir drasiai ja reiskiu", tai pažaidžiau ir su tavim tą žaidimą, jis tau laaabai nepatiko, bet žiūriu dar nelabai supranti, kad ir kitoms tai gali nepatikti.
2. Ir vėl keli save ant pjedestalo. Jei jau buvo taip neįdomu, kam fotkes į netą kėlei? Ar čia prasidėjo tavo "infarkto" simtomai? Neva, jei jau kitos sako, kad pas tave tas ar anas negražu, tai tada pati sau pasisakai, kad oj kaip gražu ir žaizdelė užgija, tai visgi jautriai reguoji, truputį žeidžia, bet kadangi pati užvedei temą, kad per netą nėra ko įsižeist, tai dabar neprisipažinsi, kad skaudu. Beje, dar nuotraukas komentuojant, tai tavosios atrodė, ne kaip vestuvių, o kaip atskirų žmonių fotosesiją. Tu sakei, kad ten tik kelios tokios, bet tai kam tokias kėlei? Reiškia pati savo porą matai kaip du atskirus asmenis, ar kaip čia suprasti? (Įdomu, kaip panelė nejautrioji reguos į šitą sakinį).
3. Kartoju, kažkur jau sakiau, kad neturiu nieko prieš trumpas sukneles, pagrindas buvo kaip tu ten sakei? Pabūt su tavim tokia - "turiu savo nuomone ir drasiai ja reiskiu". Bet kaip matau labai jau jautriai suregavai į neigiamą nuomonę, tad šitas tavo sakinys jau nebetenka prasmės - "As kritika priemu,ir tikrai nesijauciu iskaudinta.Laukiau visokiu nuomoniu". Tad pasinaudosiu vėlgi tavo fraze - "Su kuriuo pasauliu sneki? "
4. O apie tai, kad ne tik forume nuomonę reiški tik nereikia lia lia. Esu tikra, kad tik pasislėpusios už ekrano gali neigiamą nuomonę išsakyt. Tokie tie žmonės.
QUOTE(almituke_ @ 2008 10 19, 22:22)
kaskaip,beskaitant situ tavo parasymu
suprantu,tai,(gal negerai supratau) :unsure:kad tu visas kitas drasiai komentuoji,ir geraja,ir blogaja puse,nors galetum,ir susilaikyti,neparasius savo iskaudinanciu,nuomoniu,pati savo nuotraukas rodei,ir jas as ziurejau,bet nuomones vien del to neparasiau nes ji butu buvus tau nemaloni,(nes tavo suknele,man tai lab nepatiko,ir tos geles plaukuose....)ir nenorejau,gadinti,tau nuotaikos,visdelto tai tavo ipatingos dienos akimirkos,bet dab parasiau,nes jug pati sakei tau dzin,bhet matau kad nelabai,dzin,nes tada nereguotum,ir i tokius komentarus neatrasytum,
tad geriau gerai,arba nieko,
ideliu nebuna,tame tarpe ir tu,
(cia tik mano nuomone)
Va būtent. Visiškai sutinku. Niekas negiria iš lubų, kaip Smilga222 sakė, jei žmogui gražu, tai ir sako, kad gražu, o jei negražu, tai stengiasi nutylėti, arba pasako, bet taktiškai. O tai dabar susidaro įspūdis, kad jai visos baisios, o gerų komentarų yra tik tokių, kur padlaižiaujama.
Man dar įdomu Smilga222 sakė, kad daug kas giria bi tik pagirti, įdomu kaip pati atsirinko komentarus, kurie tikri, o kurie ne?
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 19, 23:07)
As nesu isdidi,atvira
Sakau,ka galvoju.Ne visada,jei rasyciau visada tai jau buciau turbut pora kart zinuciu daugiau parasius
Jei susitiksiu,pasakysiu akis i aki
Na jei jau internetu galiu iskaudint,bijau ,kad i akis ir isfarkta gali gaut.Gal patylesiu
O pati tai ir internetu perskaičiusi infarktą gavai kaip matau, antraip šitaip nebūtum regavusi.