QUOTE(*Miga* @ 2008 10 07, 09:02)
Kas liecia fotografe tai cia skaudi tema man
Visu pirma ne ta buvo, kuria nusamdem kazkokia vepla atsiunte vietoj saves. Nu zodziu, nenoriu kalbeti nes susinervinsiu 
Papildyta:
Taip is ten.... tik daugiau niekam neikada nerekomenduociau to salono...kazkoks kosmaras...pati savo suknele turejau lyginti, nes kai atidave jos tai atrode kaip is s... istraukta (atsiprasau bet kitaip negaliu )atseiti islyginta. Ir aplamai daug bedu mes su tuo salonu turejom, bet gal tau pasiseks
Papildyta:
Beje, as kalnieriuka irgi turejau buti pasikelus, bet deja, jis nepakilo

Papildyta:
Taip is ten.... tik daugiau niekam neikada nerekomenduociau to salono...kazkoks kosmaras...pati savo suknele turejau lyginti, nes kai atidave jos tai atrode kaip is s... istraukta (atsiprasau bet kitaip negaliu )atseiti islyginta. Ir aplamai daug bedu mes su tuo salonu turejom, bet gal tau pasiseks

Papildyta:
Beje, as kalnieriuka irgi turejau buti pasikelus, bet deja, jis nepakilo

Užklydau kažkaip pasižvalgyti į šią temą, ir negalėjau susilaikyti nepakomentavus, aš visiškai tau pritariu

QUOTE(juraciukyta @ 2008 10 13, 14:58)
šiame formume suknelėm neprekiaujama. Vestuvines foto reikėtų rodyti

QUOTE(kvalaseviit @ 2008 10 13, 16:50)
Ko tu amžinai kabinėjiesi, jau ne vieną kartą matau kaip tu ale moralizuoji. Ji parodė suknelę, bet juk ten yra vestuvinės foto. Nebūtina pridėti 100 fotkių, kad susidarytum vaizdą. O koks skirtumas jei dar ir kaina suknelės matosi, svarbu foto yra.
na va ir mes jau vede
tik as cia dar naujoke
nemoku kaip nuotraukytes jums mergytes parodyti....

QUOTE(mycas @ 2008 10 13, 20:50)
na va ir mes jau vede
tik as cia dar naujoke
nemoku kaip nuotraukytes jums mergytes parodyti....

Labai norim pamatyti. Tu sukelk foto į fotki.com arba picasa.com(na kur tau labiau patinka) ir tada nukopijuok nuorodą

aciu Lars, bandau kelti i fotki, jei pavyks
buvo super linksma musu svente

jeigu man pavyko, tai nuoroda cia http://public.fotki.com/ingatomas/
QUOTE(mycas @ 2008 10 13, 22:28)
Nuotraukos

QUOTE(mycas @ 2008 10 13, 21:28)
Sveikinimai !grazios fotkes