QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 27, 20:19)

na gyvenimas visoks buna, nezinot kokia liga ar negalavimas gali uzklupti netiketai, kad tik paskui nebutu geda kad kitas smerket

Jei tik obuoliai ar bulves, kad didziausia maisto produktu dalis netoleruojama. Galima pagalvot kad jusu vyriskiai i tulika po jusu neina ir kvapu neuzuodzia

Toletas tam ir yra,kad ten tokius reikalus atlikineti,ir tokius kvapus ten palikti. Jei jau vyrui po nosim gali ora gadinti,tai ko tada jau kitu gedintis? Nes taip suprantu,kad esi ligonis,o ligoniui viskas leidziama,ane?

Vat as ir nevalgau nei vaisiu,nei darzoviu,nei tokio maisto,nuo kurio jums pilva pucia,tik del daug didesniu bedu su sveikata. Ir gyvenu taip jau daug metu,nereikia cia nurasyti viska ant koses su vandeniu. Matyt ne tokios dideles tamstos bedos,jei neatsisakot to,nuo ko jums negera.

QUOTE(festina lente @ 2010 06 27, 22:47)
Toletas tam ir yra,kad ten tokius reikalus atlikineti,ir tokius kvapus ten palikti. Jei jau vyrui po nosim gali ora gadinti,tai ko tada jau kitu gedintis? Nes taip suprantu,kad esi ligonis,o ligoniui viskas leidziama,ane?
Vat as ir nevalgau nei vaisiu,nei darzoviu,nei tokio maisto,nuo kurio jums pilva pucia,tik del daug didesniu bedu su sveikata. Ir gyvenu taip jau daug metu,nereikia cia nurasyti viska ant koses su vandeniu. Matyt ne tokios dideles tamstos bedos,jei neatsisakot to,nuo ko jums negera.

tai tamsta neturi dideliu bedu ir tai galvoja gali kitoms moralus skaityt. Jus nezinot ka as darau namuose ir ko nedarau. Tos kurios garsiai rekia ir kitiems moralus skaito, dazniausiai buna gyvenimo pamokytos. O ligonis as ar ne, tai visai neturi reiksmes, nes kitiems nei matant nei girdint to nedarau, gal todel daznai tenka daug vaistu suvartot. Kodel as turiu del puciancio pilvo atsisakyti maisto, kuriame gausu vitaminu, kad kazkokiai nesvieikai mastanciai atrodyciau mandagi suprantu kai bunam sveciuose, tai as praktiskai nieko nevalgau, bet namuose, tai tada lieka pasikarti, arba su vyru issiskirti, kad galeciau sveikai (nes nevalgau jokio brudo kaip cipsus ir pan.) maitintis, kad bent gauciau nesintetiniu vitaminu ir nebijot nakti saves nekontroliuoti

noreciau kad paragautumet tikro ligonio duonos, gal tada nebutu noro is kitu saipytis
jau rasiau kad jei jau prispiria reikalas, nueinu kuo toliau, bet matyt ponia skaityt nemoka, arba skaito kas jai naudinga

Buvo tokia juokinga temelė, o viskas tapo taip rimta...

QUOTE(Aurore_ @ 2010 06 28, 11:15)
niu persiprasau

QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 28, 16:02)
Atsiprasau,jei nesusikalbejom,ar as per grieztai parasiau... Sunki diena buvo

Gyvenkime draugiskai

QUOTE(festina lente @ 2010 06 28, 18:59)
Atsiprasau,jei nesusikalbejom,ar as per grieztai parasiau... Sunki diena buvo
Gyvenkime draugiskai
ir kvepekim parfumais 

Gyvenkime draugiskai

Na va, tikros šaunuolės:)
Vis dėlto manau, kad elkimės kaip kas tinkamas. Juk kiekvienam skirtingos ribos šitam reikale

Tikrai ne
nemandagu man žiauriai ir prie manęs jis negadina

Negadinu oro! Nu vat negaliu nors tu sauk
MB pagadina kartais, bet laaabai retai, stengiasi eit i WC, kazkada net kalbejom apie tai, kodel jis gali, o as ne
bet cia man siaip psichologines problemos, matyt
kai apsigyvenom kartu, ilga laika negaledavau eit i WC "rimtam reikalui", jei jis sukiodavos kur aplink, vat negaliu, uzstringa ir fsio

cha cha kokia temele... viesumoj, tai tik nuosaliai ir tyliai, o namuose tai nesivarzom, stai drybsom ant sopkos, as sakau 'oj atrodo tuoj bus pyyyrst', tai jis man dar pilveli spustelna, kad 'lengviau iseitu'
o kai pats seska paleidzia, tai sako 'aj cia durys sugirgzdejo' ar koja ant grindu paslydo ar is lauko keisti garsai sklinda
ir siaip mes tokie slykstukai abu, as jam is nosies plaukus papiesioju, jis man ausi pakrapsto

QUOTE(jautiena @ 2010 07 29, 13:06)
cha cha kokia temele... viesumoj, tai tik nuosaliai ir tyliai, o namuose tai nesivarzom, stai drybsom ant sopkos, as sakau 'oj atrodo tuoj bus pyyyrst', tai jis man dar pilveli spustelna, kad 'lengviau iseitu'
o kai pats seska paleidzia, tai sako 'aj cia durys sugirgzdejo' ar koja ant grindu paslydo ar is lauko keisti garsai sklinda
ir siaip mes tokie slykstukai abu, as jam is nosies plaukus papiesioju, jis man ausi pakrapsto

Nu nebutum karviena...