Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės (užsienio) parduotuvės

Gal kas galit pasakyti, kiek kainuoja siuntimas iš natractive.de į Lietuvą? Nes jie savo puslapyje siuntimo kainų į užsienį nenurodo, reikia jiems laišką rašyti ir klausti, gal kas iš patirties žinot? ax.gif
Atsakyti
Atsiprasau, jei pasikartosiu, bet stai
EKOLOGISKU SIULU PARDUOTUVE - tik tolokai is jos siustis. Yra ypac idomiu dalyku. Vieno as iki siol negaliu suprasti ir jei kas man suprantamai ir si fenomena isaiskins, tai gausit baliona 4u.gif

"FENOMENAS" - arba siulai su Zadeitu???? blink.gif Brrrr...
Sudetis:
30% Bowlder (Jadeite) Fiber,
50% Fine Wool, 20% Silk

30 procentu KO? blink.gif

Ai, jau su Me_gustas_tu issiaiskinom, kad rimtai siulu sudety yra akmens blink.gif Iki siol esu lengvam shoke lotuliukas.gif Taigi, skolinga tau baliona 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 16 rugsėjo 2008 - 18:03
QUOTE(Viola fiola @ 2008 09 16, 18:44)
Atsiprasau, jei pasikartosiu, bet stai
EKOLOGISKU SIULU PARDUOTUVE - tik tolokai is jos siustis. Yra ypac idomiu dalyku. Vieno as iki siol negaliu suprasti ir jei kas man suprantamai ir si fenomena isaiskins, tai gausit baliona  4u.gif

"FENOMENAS" - arba siulai su Zadeitu????  blink.gif Brrrr...
Sudetis:
30% Bowlder (Jadeite) Fiber,
50% Fine Wool, 20% Silk

30 procentu KO?  blink.gif
Ai, jau su Me_gustas_tu issiaiskinom, kad rimtai siulu sudety yra akmens  blink.gif Iki siol esu lengvam shoke  lotuliukas.gif Taigi, skolinga tau baliona  4u.gif

Bet zadeitas - tai pats kieciausias pasaulyje akmuo ir beprotiskai brangus. Ji naudoja pirtyse del jo gydomuju savybiu, ir galima ant ranku pirstu suskaiciuoti kiek pasaulyje yra zadeitiniu pirciu. rolleyes.gif
Tai visu pirma, nesuvokiu kaip galima sitaip susmulkinti ta pati kieciausia akmeni, kad butu galima jo i siulus iausti. O antra, tai kiek tokie siulai turetu kainuoti, jei mazyliukai akmens gabaliukai kainuoja desimtimis tukstanciu?????????????? unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 09 17, 09:56)
Bet zadeitas - tai pats kieciausias pasaulyje akmuo ir beprotiskai brangus. Ji naudoja pirtyse del jo gydomuju savybiu, ir galima ant ranku pirstu suskaiciuoti kiek pasaulyje yra zadeitiniu pirciu.  rolleyes.gif 
Tai visu pirma, nesuvokiu kaip galima sitaip susmulkinti ta pati kieciausia akmeni, kad butu galima jo i siulus iausti. O antra, tai kiek tokie siulai turetu kainuoti, jei mazyliukai akmens gabaliukai kainuoja desimtimis tukstanciu??????????????  unsure.gif  blink.gif

N-e-i-s-i-v-a-i-z-d-u-o-j-u g.gif

Tame puslapyje daugiau kestenybiu yra ir negaliu suprasti KAIP isgauna siulus is akmens ir kitokiu medziagu blink.gif Skaiciau, kad zadeita galima supjaustyti tik deimantu. Tada koki ten gryba pjauna del siulu is akmens? blink.gif komercija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 09 17, 10:26)
N-e-i-s-i-v-a-i-z-d-u-o-j-u  g.gif

Tame puslapyje daugiau kestenybiu yra ir negaliu suprasti KAIP isgauna siulus is akmens ir kitokiu medziagu  blink.gif Skaiciau, kad zadeita galima supjaustyti tik deimantu. Tada koki ten gryba pjauna del siulu is akmens?  blink.gif komercija  smile.gif

Va as irgi neisivaizuodju, bet kito atitikmens tiesiog nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 09 17, 10:26)
N-e-i-s-i-v-a-i-z-d-u-o-j-u  g.gif

Tame puslapyje daugiau kestenybiu yra ir negaliu suprasti KAIP isgauna siulus is akmens ir kitokiu medziagu  blink.gif Skaiciau, kad zadeita galima supjaustyti tik deimantu. Tada koki ten gryba pjauna del siulu is akmens?  blink.gif komercija  smile.gif

Nu zinokit rimtai - buciau linkusi manyti, kad tai komercija lotuliukas.gif
tiesiog spekuliuoja graziais ir zinomais pavadinimais, nes visi zino apie gydomasias zadeito savybes.. taip matyt tikisi pritraukt klienta.
Siaip siulai mane domintu, megstu megzti, bet siustis is australijos kazkaip toloka, ilgai eitu, dar plius muitai etc etc.. huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 09 17, 09:56)
Bet zadeitas - tai pats kieciausias pasaulyje akmuo ir beprotiskai brangus. Ji naudoja pirtyse del jo gydomuju savybiu, ir galima ant ranku pirstu suskaiciuoti kiek pasaulyje yra zadeitiniu pirciu.  rolleyes.gif 
Tai visu pirma, nesuvokiu kaip galima sitaip susmulkinti ta pati kieciausia akmeni, kad butu galima jo i siulus iausti. O antra, tai kiek tokie siulai turetu kainuoti, jei mazyliukai akmens gabaliukai kainuoja desimtimis tukstanciu??????????????  unsure.gif  blink.gif

Neisivaizduoju kaip tai butu galima padaryti, bet radau, kad sis akmuo nera lygus, jis tarsi kempine ar apelsino zievele su skylutem... g.gif Butent taip jis veikia aplinka, yra labai geras laidininkas... O kaina tikrai tokia? g.gif Kazkur maciau, kad kg kazkur apie 30 lt kainuoja... g.gif
Atsakyti
Kam reikia bambukiniu saukstu ir kitu dalykeliu vaikams?

Junkites prie Agnetos uzsakymo is
KIDDIES KITCHEN antradieni uzsako
Atsakyti
Mano dar iš ethical superstore niekas neatkeliavo, kažkur siuntinys pradingo sad.gif jau beprarandu viltį. O jūs kai užsisakinėjot gavot? Ir kokie įspūdžiai?
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 09 18, 23:57)
Mano dar iš ethical superstore niekas neatkeliavo, kažkur siuntinys pradingo sad.gif jau beprarandu viltį. O jūs kai užsisakinėjot gavot? Ir kokie įspūdžiai?

Mano daikciukai tame paciame siuntiny. Vakar Agneta sake, kad galvoja, jog siuntinys tiesiog paste istriges. Gal jos drauges UK nebuvo namie kai siuntini atnese ir dabar jis kur nors laukia. Kol kas parduotuve dar ziures kur musu prekes istrigo. ax.gif
Atsakyti
radau dar viena eko parduotuve, tik prancuziskai smile.gif
http://www.bebe-au-naturel.com/

ir moterims, ir vaikams, ir namams.

Atsakyti
Radau keleta neblogu parduotuviu Anglijoje, is kuriu butu galima bandyti pirkti:

ECOTOPIA

NATURAL COLLECTION

DAUGKARTINES SAUSKELNES

MAISTO PRODUKTAI

RUBAI - GREEN FIBRES

VAIKUCIAMS IR MAMYTEMS

ECOUTLET

ETHICAL BABE

RUBAI IS BAMBUKO

Ir viena Airijoje:
PARDUOTUVE AIRIJOJE
Atsakyti