Truputi ne i tema.
Mamos, kurios nori nupirkti savo mazyliui stiklini buteliuka, bet bijo, kad vaikas sudauzys gali rinktis stiklini buteliuka, kuri saugo silikonine "rankove"
KAIP CIA
ARBA KAIP CIA
QUOTE(Viola fiola @ 2008 08 12, 20:00)
Truputi ne i tema.
Mamos, kurios nori nupirkti savo mazyliui stiklini buteliuka, bet bijo, kad vaikas sudauzys gali rinktis stiklini buteliuka, kuri saugo silikonine "rankove"
KAIP CIA
ARBA KAIP CIA
KAIP CIA
ARBA KAIP CIA
Viola fiola, priminei man ko turėjau čia paklaust
Taigi, noriu su mažium pereiti nuo buteliuko prie puoduko su rankenėlėm, na žinot būna tokie pereinamieji iki tikrų puodelių. Kiek matau parduotuvėse, visi plastikiniai...
Ieškau stiklinio arba nerūdijančio plieno. Gal kas kur užmatėt netyčia?
Beje, stikliniai buteliukai yra gaminami iš grūdinto stiklo, kuris yra daug atsparesnis ir smūgiams nei paprastas stiklas. Stiklinį buteliuką naudoju beveik nuo pradžios, ir esu sudaužiusi tik vieną, ir tai aš pati, o ne vaikas O būna visko, ir išmeta ant žemės, visaip, aišku
QUOTE(wioletukas @ 2008 08 12, 20:51)
Na man bent jau Lietuvoje tai kvailokai skamba ekologiški ūkiai, nes teko girdėt, kad augina tam pačiam lauke, o po to tik supilsto į skirtingus gardus daržoves ir jau ekologiškom tampa. Pagalvokim kokia aplinka ir kokie lietūs lyja, o dar dirvožemis
Bet ekologiški ūkiai neprisideda prie rūgščių lietų ir prie dirvožemio tręšimo.
Be to, pagalvok - tame pačiame dirvožemyje, tegu ir ne nekaltame, bet išauginta daržovė netręštą chemija ir tręšta. Tai ką, vienodos?
QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 12, 23:30)
Aš noriu. O čia Agnetai rašyt? Ir iki kada užsisakyt?
Tai paciai Agnetai. Sake iki sestadienio. Jau susidare suma kur siuntimas UK nemokamas
Papildyta:
Vaizele,
as vel su savo internetinem nuorodom.
STAI CIA YRA INDELIU VAIKAMS, O GALE -SIPPY CUP - PUODELIS NERUDIJANCIO PLIENO
O as nusipirkau STAI TOKI - nerudijancio plieno termosiukas, su rankenom
QUOTE(Viola fiola @ 2008 08 13, 06:08)
Kaip tik tokį žiūrinėjau ir kaip tau jisai? Kaip pirkai, per tarpininkę Agnetą?
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 13, 17:37)
Kaip tik tokį žiūrinėjau ir kaip tau jisai? Kaip pirkai, per tarpininkę Agnetą?
Pati pirkau is Ebay senokai. Maniske dar nelabai priprato. gan sunkokas jos rankytem. Bet dar turim tos pacios firmos termosiuka maistui, tai as patenkinta. Stiliovas, siluma islaiko praktiskai tiek kiek parasyta, berods 5 valandas, tai man uztenka.
QUOTE(Viola fiola @ 2008 08 13, 17:18)
Pati pirkau is Ebay senokai. Maniske dar nelabai priprato. gan sunkokas jos rankytem. Bet dar turim tos pacios firmos termosiuka maistui, tai as patenkinta. Stiliovas, siluma islaiko praktiskai tiek kiek parasyta, berods 5 valandas, tai man uztenka.
Per Ebay gal pigiau nei iš šio websaito?
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 13, 18:36)
Per Ebay gal pigiau nei iš šio websaito?
Neatsimenu kainos. Siuntimas irgi nepigus Jei teisingai pamenu man su siuntimu kainavo mazdaug 60-75 Lt tarpe
Papildyta:
Radau savo elektronine saskaita!
Indelis kainavo 15,95 doleriu, o siuntimas - 10, 65
Is viso: 26,60 doleriai. mazdaaaaug.... gal kokie 60 litu
QUOTE(Viola fiola @ 2008 08 13, 17:45)
Is viso: 26,60 doleriai. mazdaaaaug.... gal kokie 60 litu
Ačiū už info
Hm...dar viena VAIKISKU DRABUZELIU PARDUOTUVE!!!
Cia apie sita rasiau, kad nuolaidos dideles.GREEN BABY - Ekologisku vaikisku drabuziuku parduotuve. Tik jie nesiuncia i Lietuva - pati teiravausi. Zodziu reiketu vel su Agneta tartis, kad tarpininkautu O siaip dar reikia ziuret kiekvienos prekes ar dar yra parduodamos, nes yra tokiu kurias jau ispardave ar kokiu dydziu neber, bet prekes nuotrauka dar yra
Reiktu suzinot kada kitas ispardavimas ir sturmuoti Arba pirkti originaliom kainom
Cia apie sita rasiau, kad nuolaidos dideles.GREEN BABY - Ekologisku vaikisku drabuziuku parduotuve. Tik jie nesiuncia i Lietuva - pati teiravausi. Zodziu reiketu vel su Agneta tartis, kad tarpininkautu O siaip dar reikia ziuret kiekvienos prekes ar dar yra parduodamos, nes yra tokiu kurias jau ispardave ar kokiu dydziu neber, bet prekes nuotrauka dar yra
Reiktu suzinot kada kitas ispardavimas ir sturmuoti Arba pirkti originaliom kainom
QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 15, 12:41)
Uzsisakiau ta magnoball, kirtau visa rinkini Laukiu nesulaukiu jau kada gausiu
Tada atsiuntė po 2,5sav maždaug. Gavau ecoballs, patinka, pigu ir ekologiška. Dabar dar sesei tokius užsakiau.
O daugiau tai nieko ypatingo, nes su mooncup prašoviau, ne tą dydį pasirinkau, dabar naujo lauksiu. O visa kita tai kosmetika
Jei iš šio siuntino ką nors nerealaus gausiu, tai pranešiu
Dar pagalvojau, kad ta nuolaida tikriausiai vienkartinė, tai gali paprašyt agnetos, kad tave į pirkėjus pakviestų ir ji vėl gaus nuolaidą, su kuria galėsit pirktis
O daugiau tai nieko ypatingo, nes su mooncup prašoviau, ne tą dydį pasirinkau, dabar naujo lauksiu. O visa kita tai kosmetika
Jei iš šio siuntino ką nors nerealaus gausiu, tai pranešiu
Dar pagalvojau, kad ta nuolaida tikriausiai vienkartinė, tai gali paprašyt agnetos, kad tave į pirkėjus pakviestų ir ji vėl gaus nuolaidą, su kuria galėsit pirktis
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 08 21, 11:12)
Tikrai labai idomu. O lietuviskas atitikmuo yra - muilo akmuo Einu toliau skaityt, aciu uz nuorodas
A, na galejau susiprotet, tik maniau gal kaip nors imantriau vadinasi, zinot kaip kalbininkai megsta sumastyt tokius dalykus kaip vielabrauki ar toliavaldi