QUOTE(Viola fiola @ 2008 07 27, 08:46)
Taip su ta NEPASIEKIAMAJA parduotuve galima uzraukti. As cia neseniai buvau radusi kur parduoda vaikiskus ekologiskus drabuziukus ir ten tooookios nuolaidos! Ir parazitai sitie nesiuncia i Lietuva!!! Bet bent jau i mano laiska graziai atrase ir atsiprase uz nepatogumus. O ta nepasiekiamoji pardoske net laiskiuko neparaso.
Ot gražu, ir net negelbėja tas faktas, kad esame ES šalis . Nesuprantu, kodėl į vienas šalis siunčia, į kitas ne. O ta parduotuvė su nuolaidomis gal www.mini-organic.co.uk? Aš joje irgi dairiausi radau grožybių nuolaidinių ir buvau krepšelį susidėjus, bet galiausiai apsiglvojau, nes man nepatinka tiesiogiai į pasrduotuvių puslapius įvedinėti banko kortelės duomenis. Labiau pripažįstu tokius mokėjimo būdus kaip PayPal. tai net ir nepažiūrėjau ar jie siunčia į LT, bet prie pasirinkimo tai buvo tiesiog Europa ir tiek, ir automatiškai rodė shipingo kainą. O ta nepasiekiamoji parduotuvė, turiu įtarimą, kad gal visai nebeegzistuoja, likęs tik jos internetinis puslapis . Arba kaip tik yra visai nauja ir dar nepradėjusi kaip reikiant dirbti.