Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės (užsienio) parduotuvės

QUOTE(Viola fiola @ 2008 07 27, 08:46)
Taip su ta NEPASIEKIAMAJA parduotuve galima uzraukti.  verysad.gif As cia neseniai buvau radusi kur parduoda vaikiskus ekologiskus drabuziukus ir ten tooookios nuolaidos!  bigsmile.gif Ir parazitai sitie nesiuncia i Lietuva!!! Bet bent jau i mano laiska graziai atrase ir atsiprase uz nepatogumus. O ta nepasiekiamoji pardoske net laiskiuko neparaso.

Ot gražu, ir net negelbėja tas faktas, kad esame ES šalis doh.gif . Nesuprantu, kodėl į vienas šalis siunčia, į kitas ne. O ta parduotuvė su nuolaidomis gal www.mini-organic.co.uk? Aš joje irgi dairiausi radau grožybių nuolaidinių ir buvau krepšelį susidėjus, bet galiausiai apsiglvojau, nes man nepatinka tiesiogiai į pasrduotuvių puslapius įvedinėti banko kortelės duomenis. Labiau pripažįstu tokius mokėjimo būdus kaip PayPal. tai net ir nepažiūrėjau ar jie siunčia į LT, bet prie pasirinkimo tai buvo tiesiog Europa ir tiek, ir automatiškai rodė shipingo kainą. O ta nepasiekiamoji parduotuvė, turiu įtarimą, kad gal visai nebeegzistuoja, likęs tik jos internetinis puslapis g.gif . Arba kaip tik yra visai nauja ir dar nepradėjusi kaip reikiant dirbti.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 07 27, 14:07)
Ot gražu, ir net negelbėja tas faktas, kad esame ES šalis  doh.gif . Nesuprantu, kodėl į vienas šalis siunčia, į kitas ne. O ta parduotuvė su nuolaidomis gal www.mini-organic.co.uk? Aš joje irgi dairiausi radau grožybių nuolaidinių ir buvau krepšelį susidėjus, bet galiausiai apsiglvojau, nes man nepatinka tiesiogiai į pasrduotuvių puslapius įvedinėti banko kortelės duomenis. Labiau pripažįstu tokius mokėjimo būdus kaip PayPal. tai net ir nepažiūrėjau ar jie siunčia į LT, bet prie pasirinkimo tai buvo tiesiog Europa ir tiek, ir automatiškai rodė shipingo kainą. O ta nepasiekiamoji parduotuvė, turiu įtarimą, kad gal visai nebeegzistuoja, likęs tik jos internetinis puslapis  g.gif . Arba kaip tik yra visai nauja ir dar nepradėjusi kaip reikiant dirbti.

Ne ne, ta mini organics siuncia i Europa, tai turetu teoriskai ir mums siusti. O ta NEPASIEKIAMOJI tai ir kituose puslapiuose reklamuojama tai manau gal ir veikianti.
Tos su vaikiskais drabuzeliais nuorodos neissaugojau - iskart istryniau su visais keiksmazodziais, po to kai suzinojau, kad nesiuncia i Lietuva. doh.gif
Lietuviai kitoms salims turbut atrodo nepatikimi. Gal prisidirbo per daug uzsienyje verysad.gif

Mane SUPERSTORE vilioja, bet kiekviena karta kai prisidedu krepseli ir pasiziuriu i siuntimo kaina tai visas noras atsoka verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 27 liepos 2008 - 13:37
Nuoroda i Agnetos suilomas paslaugas. Paziurekit salygas.
Tiesa, perkant ne maziau kaip uz 50 svaru SUPER STORE parduotuveje siuntimas i UK nemokamas, todel ir uzsisakanciom butu pigiau kai surenkat bendrai tokia suma. As jau uz kokis 20 tai tikrai numaciau ax.gif O toj nepasiekiamojoj irgi noretusi uzsipirkti blush2.gif

STAI CIA NUORODA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 28 liepos 2008 - 15:14
Pašniukštinėjau ir aš po Superstore puslapį. Kaip supratau, tai galima siųstis ir į Lietuvą iš jų puslapio. Iš pradžių išsigandau, kai pamačiau siuntimo kainas. Bet pabandžiau prisikrauti didesnį krepšelį ir pasirodo, kad tada nieko nekainuoja thumbup.gif Na, jums turbūt tai ne naujiena, bet man tai atradimas lotuliukas.gif
Tai va, draugui savo iš karto apie tai pranešiau ir jisai pasiūlė padaryti didelį apsipirkimą. Kadangi aš dar niekada nedariau jokių apsipirkimų internetu, bet manau, kad problemų neturėtų būti. Tai pranešiu, kada planuoju užsisakinėti. Ir jei kas norės, galėsiu užsakyti ir jums ax.gif (be procentų) blush2.gif
Atsakyti
Aš šiandien siuntinuką iš superstore gavau, tai neapsigauk su siuntimo kaina. Pirmiau rašo, kad kaina iki 2-ų kg 12 svarų, o kai jau rezervuoja pinigus, tai parašo laišką, kad sorry, siuntimas 27svarai doh.gif
Bet jei užsisakinėsi, tai norėčiau vieną prekytę pridėt, kelis šimtus gr sveria.
Atsakyti
Tai tada klausimas dabar iškilo, kaip bus, jei aš užsakinėsiu didelį kiekį (na, kai jau turėtų nekainuoti siuntimas)? Nepriskaičiuos jie ten man šimto svarų? g.gif
Gal kas užsakinėjo didesnius kiekius? Būtų smagu, jei kas atsilieptų ax.gif
Šiandien dar su brangiausiuoju pakalbėsiu, tada žinosiu, kada ir kaip užsakinėsiu mirksiukas.gif
QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 05, 15:39)
Aš šiandien siuntinuką iš superstore gavau, tai neapsigauk su siuntimo kaina. Pirmiau rašo, kad kaina iki 2-ų kg 12 svarų, o kai jau rezervuoja pinigus, tai parašo laišką, kad sorry, siuntimas 27svarai  doh.gif
Bet jei užsisakinėsi, tai norėčiau vieną prekytę pridėt, kelis šimtus gr sveria.

Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2008 08 05, 16:21)
Tai tada klausimas dabar iškilo, kaip bus, jei aš užsakinėsiu didelį kiekį (na, kai jau turėtų nekainuoti siuntimas)? Nepriskaičiuos jie ten man šimto svarų? g.gif
Gal kas užsakinėjo didesnius kiekius? Būtų smagu, jei kas atsilieptų ax.gif
Šiandien dar su brangiausiuoju pakalbėsiu, tada žinosiu, kada ir kaip užsakinėsiu mirksiukas.gif

Bet nemokamas siuntimas tik UK unsure.gif Susidėjus krepšelį parašo ir kiek maždaug siuntimas kainuos, tik mano atveju tapo 15 svarų daugiau nei planuota
Atsakyti
TAIP, SUPERSTORE siuncia i Lietuva, na bet ju kainos siuntimo tai atsiprasau doh.gif As jau simtus kartu zaidziau su krepseliu ir tyrinejau kaip keiciasi siuntimo kaina. Na, sakyciau, kaina VISADA didesne nei pirkiniu kainu suma, o kartais kainuoja net keliskart daugiau doh.gif Man atrodo, kad per tarpininke ar kazka gyvenanti UK butu pigiau siustis.
PERKANT SUPERSTORE NUO 50 SVARU SIUNTIMAS UK NEMOKAMAS (Lietuvai tai netaikoma, kiek zinau) g.gif
PERKANT SPIRIT OF NATURE NUO 100 SVARU SIUNTIMAS UK NEMOKAMAS (i Lietuva nesiuncia )
Jei kazko nesupainiojau tai yra taip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 10 spalio 2008 - 20:57
QUOTE(Viola fiola @ 2008 08 05, 20:52)
TAIP, SUPERSTORE siuncia i Lietuva, na bet ju kainos siuntimo tai atsiprasau  doh.gif As jau simtus kartu zaidziau su krepseliu ir tyrinejau kaip keiciasi siuntimo kaina. Na, sakyciau,  kaina VISADA didesne nei pirkiniu kainu suma, o kartais kainuoja net keliskart daugiau  doh.gif Man atrodo, kad per tarpininke ar kazka gyvenanti UK butu pigiau siustis.
PERKANT SUPERSTORE NUO 50 SVARU SIUNTIMAS UK NEMOKAMAS (Lietuvai tai netaikoma, kiek zinau)  g.gif

Na, kai aš vakar susikroviau krepšelį, kurio suma buvo virš 100 svarų, tai siuntimo kaina buvo 0 svarų (bent jau taip rodė). Siuntimo taisyklėse parašyta, kad į UK nemokamai nuo 50 svarų, o į kitas šalis tiek, kiek parašo, kai užsakinėji. Dėl to ir baisu, kad čia tik apgaulė. Tai vat ir įdomu, ar kas nors yra užsakinėję tiesiogiai už didelę sumą.. ax.gif Dabar jau bijau rizikuoti, o taip buvau nudžiugusi, kad nemokamai galima parsisiųsti.
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2008 08 06, 08:34)
Na, kai aš vakar susikroviau krepšelį, kurio suma buvo virš 100 svarų, tai siuntimo kaina buvo 0 svarų (bent jau taip rodė). Siuntimo taisyklėse parašyta, kad į UK nemokamai nuo 50 svarų, o į kitas šalis tiek, kiek parašo, kai užsakinėji. Dėl to ir baisu, kad čia tik apgaulė. Tai vat ir įdomu, ar kas nors yra užsakinėję tiesiogiai už didelę sumą.. ax.gif Dabar jau bijau rizikuoti, o taip buvau nudžiugusi, kad nemokamai galima parsisiųsti.

As dabar pabandziau dar pazaisti su SUPERSTORE krepseliu, nustaciau siuntima i Lietuva, tai pirkiniu suma dabar yra beveik 300 svaru ir man rodo siuntimo kaina, t.y. nera nemokamai. Pakeiciau i UNITED KINGDOM ir vis tiek rodo siuntimo kaina, nors tikrai virsija 50 svaru! blink.gif

Gal cia dar nuo prekiu priklauso? g.gif Kazkaip keistai. As i krepsi sudejau kazkokius radijus ar pan. Ai, dabar supratau doh.gif Reikia ivesti koda priejus CHECKOUT ir tada apsipirkus daugiau nei uz 50 svaru UK siuntimas nemokamas. Kad ir kiek ieskojau, bet manau, kad i Lietuva nemokamai tiesiogiai nesiuncia. schmoll.gif
Bet taip dazniausiai ir buna. Praktiskai visada, jei stambiu sriftu kazkur parasyta:
DEMESIO! SIUNTIMAS NEMOKAMAS! - tai butinai tik toje salyje is kurios siuntiesi, o uzsienieciams- mokamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 06 rugpjūčio 2008 - 08:09
QUOTE(Viola fiola @ 2008 08 06, 09:02)
As dabar pabandziau dar pazaisti su SUPERSTORE krepseliu, nustaciau siuntima i Lietuva, tai pirkiniu suma dabar yra beveik 300 svaru ir man rodo siuntimo kaina, t.y. nera nemokamai. Pakeiciau i UNITED KINGDOM ir vis tiek rodo siuntimo kaina, nors tikrai virsija 50 svaru!  blink.gif
Gal cia dar nuo prekiu priklauso?  g.gif Kazkaip keistai. As i krepsi sudejau kazkokius radijus ar pan.

O aš pasirinkau dabar prekę už 47 svarus ir pasirinkau Lietuvą, ir man rodo 0 svarų siuntimas biggrin.gif kosmosas biggrin.gif čia kaip nori, taip ir rodo. Parašiau laiškelį ir užklausiau apie pristatymo kainą, jei suma viršija 100 svarų. Tikiuosi, kad atrašys ir nemeluos smile.gif
gal ir nuo prekių priklauso. Aš pasirinkau vieną valymo priemonę.
Arba gal čia svoris reikšmę turi, nes manoji pasirinkta prekė sveria 25 kg smile.gif bet išvis logikos nebematau. Tipo jei sunkesnė, tai nemokamai, jei lengva, tai jau mokėt reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daisha: 06 rugpjūčio 2008 - 08:11
QUOTE(daisha @ 2008 08 06, 09:07)
O aš pasirinkau dabar prekę už 47 svarus ir pasirinkau Lietuvą, ir man rodo 0 svarų siuntimas biggrin.gif kosmosas biggrin.gif čia kaip nori, taip ir rodo. Parašiau laiškelį ir užklausiau apie pristatymo kainą, jei suma viršija 100 svarų. Tikiuosi, kad atrašys ir nemeluos smile.gif
gal ir nuo prekių priklauso. Aš pasirinkau vieną valymo priemonę.

Labai smalsu bigsmile.gif O kokia priemone? atsiusk nuoroda, man jau paciai idomu pabandyt. o kiek vienetu irasei?
Atsakyti