Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės (užsienio) parduotuvės

Laba,
gal kazkas pirko ir siuntesi muilo riesutus pigiau is uzsienio ir noretu nuoroda pasidalint - buciau laaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 23, 22:48)
Laba,
gal kazkas pirko ir siuntesi muilo riesutus pigiau is uzsienio ir noretu nuoroda pasidalint - buciau laaabai dekinga 4u.gif

kam siustis is uzsienio, jei ir LT pigu g.gif http://www.assorti.l...-riesutai-500ml

www.iherb.com riesutai tikrai brangiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hopeidea @ 2011 01 12, 11:48)
Aš irgi žiūrinėju, kad gera parduotuvė, bet kaip muitas?Jei sumoki muitą tai tikrai pigiau nesigaus ir dar kiek vargo doh.gif

neteko tokio moket, nors ir gerokai virsinau sumas ax.gif Siuncia per Vokietija, todel turbut neuzkliuva g.gif

QUOTE(adusia @ 2011 01 12, 12:03)
Muito ne turetu buti, nes siunčia iš UK.

tikrai ne is UK, siuncia is JAV cool.gif

----------------------
www.iherb.com pirmam apsipirkimui 5$ nuolaidos kodukas KAP832
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 24 vasario 2011 - 00:22
QUOTE(šarlotė @ 2011 02 24, 00:05)
kam siustis is uzsienio, jei ir LT pigu g.gif http://www.assorti.l...-riesutai-500ml

----------------------
www.iherb.com pirmam apsipirkimui 5$ nuolaidos kodukas KAP832

tai kad cia isparduota unsure.gif , o ir kazi ar kokybe nesiskiria nuo ten parduodamu unsure.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kuri uzsakinesite svarstykles, man taip ju reikia kremukams........
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 24, 14:46)
tai kad cia isparduota unsure.gif , o ir kazi ar kokybe nesiskiria nuo ten parduodamu unsure.gif

kas jums sake, kad isparduota g.gif yra ir vakar buvo. As tokiais skalbiu.
Kitose eko parduotuvese tokius pat pardavineja, tip top dezute ir kaina apie 30 lt blink.gif

QUOTE(godė @ 2011 02 24, 17:27)
sveikutes, gal kuri uzsakinesite svarstykles, man taip ju reikia kremukams........

o kodel pati nenorit pirkt g.gif As nusipirkau, o dabar dar noreciau vienu buiciai, didesniu g.gif Nusipirkau pritaikius 10% nuolaidos koduka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 24 vasario 2011 - 19:36
sveikos,gal zinot nuorodeliu is kur butu galima atsisiusti pigiu sauskelniu?parasykit i az.aciukas
Atsakyti
ir dar kaip susisiekti su agneta? unsure.gif
Atsakyti
ar perkate iš internetines parduotuves eko jums, ar ten tšikrai ekologiskos priemones
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 08 kovo 2011 - 17:39
QUOTE(happy999 @ 2011 01 12, 12:11)
ten yra labai daug ekologiskos bei naturaios kosmetikos. kiekviena preke turi aprasyma, kokia sudetis ir t.t.  O ekologiskos butent kosmetikos galima surasti, rasant pavadinima,  kuri jau zinote, pvz. Weleda (kainoja ten daug pigiau negu LT)

neklaidinkite, weledos kainos panašios kaip lt, iherbininkės neperka ten weledos.
Čia pigiau yra AO kosmetika, pusiau natūralios Avalon org.
svarbu neviršyti 75 lt sumos, pasižiūrėti dienos kursą, uždėti keliais cnt ar litu daugiau, kad nepakibtumėte.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 03 10, 19:57)
neklaidinkite, weledos kainos panašios kaip lt, iherbininkės neperka ten weledos.
Čia pigiau yra AO kosmetika, pusiau natūralios Avalon org.
svarbu neviršyti 75 lt sumos, pasižiūrėti dienos kursą, uždėti keliais cnt ar litu daugiau, kad nepakibtumėte.

Weledą reikia lygintis kiekvieną produktą, lendu į www.holos.lt ir pasilyginu. Pirkau dantų pastą su druską, tai holose 19Lt., o man gavosi įvertinus siuntimą apie 13Lt. (vasarį dar buvo 6proc. nuolaida), bet 6Lt skirtumas, tai man jau pigiau. Aubrey Orgnanics tikrai pigiau, ženkliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
iš kur pigiausia būtų parsisiųst lavere (ne lavera) kosmetikos?
Atsakyti