Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

QUOTE(adrija @ 2008 12 22, 14:27)
LACOSTE POUR FEMME

Šitie man saldoki ax.gif Jau gal mėnesį ieškau sau ko nors žiemiško ir niekaip neišsirenku. Nenoriu gaivių, nenoriu saldžių, nenoriu aitrių - noriu ko nors šilto, bet nerandu savo kvapo, ir viskas unsure.gif
Atsakyti
Aciu visiem uz patarymus,eisiu rytoi i parduotuve,gal ka nors issirinksiu.
Seksiu sia temele visa vakara,gal kas dar ka pasiulis... mirksiukas.gif
Tik man parduotuvei laabai sunku pajust kaip kokie kvepaliukai kvepe,
visi aromatai susimaiso,liktai vienodas kvapas visu. ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2008 12 22, 15:41)
Tik man parduotuvei laabai sunku pajust kaip kokie kvepaliukai kvepe,
visi aromatai susimaiso,liktai vienodas kvapas visu. ax.gif  smile.gif

Aišku, kad parduotuvėj iš pirmo pauostymo negali nuspręst. Patikusius pasipurkšk ant odos, paskui stebėk, kaip kvapas keičiasi, kiek laiko išlieka... Po kelių tokių pabandymų bus lengviau apsispręst.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 12 22, 15:56)
Aišku, kad parduotuvėj iš pirmo pauostymo negali nuspręst. Patikusius pasipurkšk ant odos, paskui stebėk, kaip kvapas keičiasi, kiek laiko išlieka... Po kelių tokių pabandymų bus lengviau apsispręst.

drinks_cheers.gif Kartais pirmas įspūdis būna net labai klaidingas. Atrodo, kad kvapas labai patinka arba labai nepatinka, o paskui, žiūrėk, kažkas užkabina arba priešingai - atmuša. Ir popierinėm juostelėm pasitikėt negalima, nes ant odos kvapas visai kitaip skleidžiasi smile.gif
Atsakyti
Aš visada purškiu riešo srityje,kad kvepaliukų patektų ir ant odos,ir ant rūbo.Tada jau tikrai būna aišku.O dviejų kvapų vienam kartui ,kaip kvapo įvertinimui,tai pilnos akys.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2008 12 22, 16:03)
Aš visada purškiu riešo srityje,

Dėl šito, tai vieni sako, kad reikia purkšti ant riešo, kiti, kad ant plaštakos viršaus -o kai geriau iš tikrųjų rolleyes.gif
Atsakyti
Purškiu ir ten, ir ten, ir kartais viduryje rankos tarp riešo ir alkūnės, kai noriu išbandyti įvairius kvepalus ant odos. Jokio skirtumo rolleyes.gif
Atsakyti
Nenoriu nusikalbeti, bet, manau reikpurksti ant pulso tasku, nes taip kvapas geriau atsiskleidzia. rolleyes.gif
Atsakyti
gaivus ir skaniai kvepia Dior Escale au Portofino
Atsakyti
Man tai labao gaivus Calvin Klein EUPHORIA ir Clinique SIMPLE wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2008 12 28, 20:52)
Man tai labao gaivus Calvin Klein EUPHORIA ir Clinique SIMPLE wub.gif

blink.gif na gaiviais tai jau jokiais būdais nepavadinčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 12 27, 00:35)
gaivus ir skaniai kvepia Dior Escale au Portofino

Aha, kai "pravėsta", labai nieko kvapas, bet pirmas įspūdis, kai tik pasipurški - visas glėbys rūgščių citrinų unsure.gif Man net giminę giliai gerklėj sutraukė, pamenu mirksiukas.gif nežianu visgi, ar ryžčiausi šiuos kvepalus įsigyti....
Atsakyti