Šitie man saldoki Jau gal mėnesį ieškau sau ko nors žiemiško ir niekaip neišsirenku. Nenoriu gaivių, nenoriu saldžių, nenoriu aitrių - noriu ko nors šilto, bet nerandu savo kvapo, ir viskas
Aciu visiem uz patarymus,eisiu rytoi i parduotuve,gal ka nors issirinksiu. Seksiu sia temele visa vakara,gal kas dar ka pasiulis... Tik man parduotuvei laabai sunku pajust kaip kokie kvepaliukai kvepe, visi aromatai susimaiso,liktai vienodas kvapas visu.
Aišku, kad parduotuvėj iš pirmo pauostymo negali nuspręst. Patikusius pasipurkšk ant odos, paskui stebėk, kaip kvapas keičiasi, kiek laiko išlieka... Po kelių tokių pabandymų bus lengviau apsispręst.
Aišku, kad parduotuvėj iš pirmo pauostymo negali nuspręst. Patikusius pasipurkšk ant odos, paskui stebėk, kaip kvapas keičiasi, kiek laiko išlieka... Po kelių tokių pabandymų bus lengviau apsispręst.
Kartais pirmas įspūdis būna net labai klaidingas. Atrodo, kad kvapas labai patinka arba labai nepatinka, o paskui, žiūrėk, kažkas užkabina arba priešingai - atmuša. Ir popierinėm juostelėm pasitikėt negalima, nes ant odos kvapas visai kitaip skleidžiasi
Aš visada purškiu riešo srityje,kad kvepaliukų patektų ir ant odos,ir ant rūbo.Tada jau tikrai būna aišku.O dviejų kvapų vienam kartui ,kaip kvapo įvertinimui,tai pilnos akys.
Pats baisiausias košmaras: susitepti sumuštinį, įsipilti arbatos, atsinešti visa tai į lovą, susisupti į kaldrą ir pamiršti televizoriaus pultelį.
Nenoriu nusikalbeti, bet, manau reikpurksti ant pulso tasku, nes taip kvapas geriau atsiskleidzia.
Life is not about EXPECTING, HOPING and WISHING. It's about DOING, BEING and BECOMING. It's about choices you've made and the ones you're about to make.
Aha, kai "pravėsta", labai nieko kvapas, bet pirmas įspūdis, kai tik pasipurški - visas glėbys rūgščių citrinų Man net giminę giliai gerklėj sutraukė, pamenu nežianu visgi, ar ryžčiausi šiuos kvepalus įsigyti....