Malena, nu ir kaip sekasi su ?
QUOTE(Wika 111 @ 2008 12 04, 15:12)
Dar neapsisprendziau,kolkas gerai prisikvepinau besaiko kad pajust ar tikrai neerzina Dziaugiuosi kad pavyko gaut nedideli kieki uz normalia kaina ir dailiam buteliuke
Laba diena. Sakykit, koleges forumietes, Valentino Rock'n'Rose ar CKin2u? kurie ilgiau islieka, kurie siaip labiau patinka? Man abu vienodai, todel nebegaliu issirinkt vieno.
QUOTE(geneva @ 2008 12 11, 19:11)
Laba diena. Sakykit, koleges forumietes, Valentino Rock'n'Rose ar CKin2u? kurie ilgiau islieka, kurie siaip labiau patinka? Man abu vienodai, todel nebegaliu issirinkt vieno.
Man Valentino
QUOTE(Otina @ 2008 12 01, 23:11)
Greipfrutas skanu...m... o ką dar galit parekomenduot su greipfrutais?
Kenzo "Ca sent beau" superinis kvapas, tik bent jau man jame greipfrutas kur kas švelniau groja nei Pamplelune. Beje, pastarajame nė nebūčiau gyvenime pagalvojusi, kad vanilės yra.
O man teko atsisakyti ir EA 5th Avenue ir Davidoff Echo Woman Labai jau galvos skausmai būdavo vos užuodus kvapą,tai vėl sugrįžau prie Mexx Woman Ir galvoju dar apie Armand Basi In Red Nes tik su šiais viskas buvo tvarkoj.
QUOTE(#vėja# @ 2008 12 11, 19:58)
Kenzo "Ca sent beau" superinis kvapas, tik bent jau man jame greipfrutas kur kas švelniau groja nei Pamplelune. Beje, pastarajame nė nebūčiau gyvenime pagalvojusi, kad vanilės yra.
Man irgi labai patinka Kenzo "Ca sent beau", bet juose greifruto, kaip ir nėra Ten mandarinai. Gal jie derinyje su coriandru, sudaro kartoko greifruto įpūdį?
QUOTE(#vėja# @ 2008 12 11, 18:58)
O šių Kenzo galima rasti LT parduotuvėsė (Sarmoj, Dougles, KristiAna)?.. Nes Guerlain is Aqua Alleogria serijos Kristianoj yra tik pora rūšių, o Pamplelune nėra...
QUOTE(Otina @ 2008 12 11, 21:04)
O šių Kenzo galima rasti LT parduotuvėsė (Sarmoj, Dougles, KristiAna)?.. Nes Guerlain is Aqua Alleogria serijos Kristianoj yra tik pora rūšių, o Pamplelune nėra...
Šių Kenzo tikrai yra tiek Sarmoj, tiek Kristianoj, kiek pamenu, ir mažesnėj jų sesėj Kosmadoj mačiau Aha, o Pamplelune nėra, ir labai gaila
Papildyta:
QUOTE(Germina @ 2008 12 11, 20:01)
Man irgi labai patinka Kenzo "Ca sent beau", bet juose greifruto, kaip ir nėra Ten mandarinai. Gal jie derinyje su coriandru, sudaro kartoko greifruto įpūdį?
Oi, tikrai nėra o kodėl man jis ten užsiuodž tada na bet vis tiek tie mandarinai iš tos pačios citrusinių "chebros"
QUOTE(Wika 111 @ 2008 10 10, 23:04)
Dekui uz nauja tema
Pamirsau pasakyt, man dar visai nieko (bet savo kolekcijoj neturiu )
Issey Miyaki "L'eau D'issey"
Pamirsau pasakyt, man dar visai nieko (bet savo kolekcijoj neturiu )
Issey Miyaki "L'eau D'issey"
turiu Šiuos na kvapas gaivus,bet man nelabai isigijau dabar tokius: na siu kvapas gaivus tikrai labai