Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

Malena, nu ir kaip sekasi su ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 12 04, 15:12)
Malena, nu ir kaip sekasi su ?
user posted image

Dar neapsisprendziau,kolkas gerai prisikvepinau besaiko kad pajust ar tikrai neerzina lotuliukas.gif Dziaugiuosi kad pavyko gaut nedideli kieki uz normalia kaina ir dailiam buteliuke smile.gif
Atsakyti
Laba diena. Sakykit, koleges forumietes, Valentino Rock'n'Rose ar CKin2u? kurie ilgiau islieka, kurie siaip labiau patinka? smile.gif Man abu vienodai, todel nebegaliu issirinkt vieno. biggrin.gif
Atsakyti
Man asmeniskai labiau patinka Valentino,nores nei vieni is paminetu labai.
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2008 12 11, 19:11)
Laba diena. Sakykit, koleges forumietes, Valentino Rock'n'Rose ar CKin2u? kurie ilgiau islieka, kurie siaip labiau patinka? smile.gif Man abu vienodai, todel nebegaliu issirinkt vieno. biggrin.gif

Man Valentino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 12 01, 23:11)
Greipfrutas skanu...m... rolleyes.gif  o ką dar galit parekomenduot su greipfrutais?

Kenzo "Ca sent beau" smile.gif superinis kvapas, tik bent jau man jame greipfrutas kur kas švelniau groja nei Pamplelune. Beje, pastarajame nė nebūčiau gyvenime pagalvojusi, kad vanilės yra. blush2.gif
Atsakyti
O man teko atsisakyti ir EA 5th Avenue ir Davidoff Echo Woman verysad.gif Labai jau galvos skausmai būdavo vos užuodus kvapą,tai vėl sugrįžau prie Mexx Woman wub.gif Ir galvoju dar apie Armand Basi In Red wub.gif Nes tik su šiais viskas buvo tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(#vėja# @ 2008 12 11, 19:58)
Kenzo "Ca sent beau"  smile.gif  superinis kvapas, tik bent jau man jame greipfrutas kur kas švelniau groja nei Pamplelune. Beje, pastarajame nė nebūčiau gyvenime pagalvojusi, kad vanilės yra.  blush2.gif

Man irgi labai patinka Kenzo "Ca sent beau", bet juose greifruto, kaip ir nėra ax.gif Ten mandarinai. Gal jie derinyje su coriandru, sudaro kartoko greifruto įpūdį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(#vėja# @ 2008 12 11, 18:58)
Kenzo "Ca sent beau"  smile.gif  superinis kvapas, tik bent jau man jame greipfrutas kur kas švelniau groja nei Pamplelune. Beje, pastarajame nė nebūčiau gyvenime pagalvojusi, kad vanilės yra.  blush2.gif

O šių Kenzo galima rasti LT parduotuvėsė (Sarmoj, Dougles, KristiAna)?.. Nes Guerlain is Aqua Alleogria serijos Kristianoj yra tik pora rūšių, o Pamplelune nėra... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 12 11, 21:04)
O šių Kenzo galima rasti LT parduotuvėsė (Sarmoj, Dougles, KristiAna)?.. Nes Guerlain is Aqua Alleogria serijos Kristianoj yra tik pora rūšių, o Pamplelune nėra... schmoll.gif

Šių Kenzo tikrai yra tiek Sarmoj, tiek Kristianoj, kiek pamenu, ir mažesnėj jų sesėj Kosmadoj mačiau smile.gif Aha, o Pamplelune nėra, ir labai gaila unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Germina @ 2008 12 11, 20:01)
Man irgi labai patinka Kenzo "Ca sent beau", bet juose greifruto, kaip ir nėra ax.gif Ten mandarinai. Gal jie derinyje su coriandru, sudaro kartoko greifruto įpūdį? g.gif

Oi, tikrai nėra blush2.gif o kodėl man jis ten užsiuodž tada doh.gif na bet vis tiek tie mandarinai iš tos pačios citrusinių "chebros" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 10 10, 23:04)
Dekui uz nauja tema  4u.gif
Pamirsau pasakyt, man dar visai nieko (bet savo kolekcijoj neturiu  verysad.gif )
Issey Miyaki "L'eau D'issey"
user posted image

turiu Šiuos na kvapas gaivus,bet man nelabai schmoll.gif isigijau dabar tokius:user posted image na siu kvapas gaivus tikrai labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Skanuma issigyjai,turejau pavasary/vasara noriu dar bigsmile.gif
Atsakyti