Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

Mano pagrindinė nata kvepaluose- greipfruktas.
Gal kokiu pasiulytumet kvepaliuku?gal kas esat naudojusios DKNY be deliciouos arba Ultraviolet Colours of Summer by Paco Rabanne? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migdoline: 30 lapkričio 2008 - 22:34
QUOTE(migdoline @ 2008 11 30, 22:28)
Gal kokiu pasiulytumet kvepaliuku?gal kas esat naudojusios DKNY be deliciouos arba Ultraviolet Colours of Summer by Paco Rabanne?  4u.gif

Man tai jie nepatiko schmoll.gif Per daug obuolys jaučiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 11 30, 23:28)
Gal kokiu pasiulytumet kvepaliuku?gal kas esat naudojusios DKNY be deliciouos arba Ultraviolet Colours of Summer by Paco Rabanne4u.gif

Sitie man labai patink, kaip tik sian jais kvepiu wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 11 30, 23:28)
Gal kokiu pasiulytumet kvepaliuku?gal kas esat naudojusios DKNY be deliciouos arba Ultraviolet Colours of Summer by Paco Rabanne?  4u.gif

Mano irgi greifruktas mylimiausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 11 30, 22:28)

Daugiausiai greipfruto yra Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune.

Panos, išmokit pagaliau greipfruto pavadinimą, o tai mylit visokius neegzistuojančius greipfruktus ir greifruktus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 12 01, 19:01)

Panos, išmokit pagaliau greipfruto pavadinimą, o tai mylit visokius neegzistuojančius greipfruktus ir greifruktus lotuliukas.gif

Aha,aktuali problemele.Greifrutas zmoniskai,ane? biggrin.gif

O tam Guerlaine yra ir mano taip nuosirdziai nekenciamos vaniles,ane?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 12 01, 18:13)
Aha,aktuali problemele.Greifrutas zmoniskai,ane? biggrin.gif

O tam Guerlaine yra ir mano taip nuosirdziai nekenciamos vaniles,ane?

Greipfrutas bigsmile.gif
Vanilės ten nedaug. Jei labai nekenti, gal ir kliudys, bet jei tik šiaip nemėgsti, tai gali net nepastebėt - ten greipfrutas valdo.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 12 01, 19:41)
Greipfrutas bigsmile.gif
Vanilės ten nedaug. Jei labai nekenti, gal ir kliudys, bet jei tik šiaip nemėgsti, tai gali net nepastebėt - ten greipfrutas valdo.

Nekenciu,uzuodziu is tolo.Sia neapykanta vanilei is mamos paveldejau.

Dabar surizikavau-perku obsesion night miniuka.Gal prsijaukinsiu,nes pirmosios natos dieviskos.Galetu jos neisgaruot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 12 01, 19:01)

Greipfrutas skanu...m... rolleyes.gif o ką dar galit parekomenduot su greipfrutais?
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 12 01, 23:11)
Greipfrutas skanu...m... rolleyes.gif  o ką dar galit parekomenduot su greipfrutais?

Sitoj temoj tikrai apie tai rasyta,prasom pasiskaityt ax.gif Net sitam puslapy... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 12 01, 18:41)
Greipfrutas bigsmile.gif

Niugis pabandžiau iš miniuko aš juos užsivarvint - pats tikriausias ir naturaliausias greipfrutas koks tik gali buti. Odė greipfrutui smile.gif
Vanilę aš mėgstu, bet jos čia ypatingai nejaučiu, tikrai kvepalai neturi to vanilinio saldumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 03, 23:45)
Niugis pabandžiau iš miniuko aš juos užsivarvint - pats tikriausias ir naturaliausias  greipfrutas koks tik gali buti. Odė greipfrutui  smile.gif
Vanilę aš mėgstu, bet jos čia ypatingai nejaučiu, tikrai kvepalai neturi to vanilinio saldumo  schmoll.gif

Vanilė? Aš jos ten visai nejaučiu. Greifrutas ryškiai išreikštas, bet labai jau tie kvepaliukai nelaiko. Gal tik ant manęs? g.gif
Atsakyti