O man labai patinka ROCHAS Aquawoman
http://www.nellbutle...QUAWOMAN_W.html
bet siandien sužinojau , kad jų nebegamina Gal kas žinote ką nors panašaus į šiuos
QUOTE(Gintarėja @ 2008 11 17, 19:33)
Aš šiandien susipažinau su Chanel Chance eau Fraiche Bandysiu pirkt,nes labai patiko kvapas
Siaip gaiviu nemegstu (na yra isimciu) ir butent sis Chanelio chance svelnesnis variantas man labai patiko. Laikau juos vasarai, o gal ir kada ziema prigriebsiu pasikvepint.
O aš žiemai nusipirkau Elizabeth Arden 5th Avenue Kol nenusibos
QUOTE(xde @ 2008 11 21, 13:54)
Turejau tokius pries metus,gali buti ,kad bus labai sunku rasti,nes kiek zinau,ju buvo limited edition.
Siulyciau per SM tarpininkes paieskoti ju pasiulytuose JAV internetiniu parduotuviu puslapiuose.
Siulyciau per SM tarpininkes paieskoti ju pasiulytuose JAV internetiniu parduotuviu puslapiuose.
Oo... taip ir maniau... O kas yra "SM tarpininkes"??? Taip, internetiniuose puslapiuose maciau parduodamus situos, bet iki LT niekas nesiuncia.
Papildyta:
QUOTE(Gintarėja @ 2008 11 21, 22:24)
Galbut gerai nepamenu, bet argi jie gaivus?..
QUOTE(Otina @ 2008 11 23, 20:54)
o kas yra "SM tarpininkes"???
eini ČIA, tarpininkės yra tos forumietės, kurios gyvena užsienyje, nuperka tau patinkančius daiktus už tam tikrą procentą, kurių nesiunčia tiesiogiai į LT, ir paskui siunčia vienam asmeniui į LT, pas kurį nuvažiuoji pasiimti savo siuntinuko.
QUOTE(Gintarėja @ 2008 11 21, 22:24)
negaivus jie man
Jeanne LANVIN
QUOTE(Otina @ 2008 11 23, 19:54)
Oo... taip ir maniau... O kas yra "SM tarpininkes"??? Taip, internetiniuose puslapiuose maciau parduodamus situos, bet iki LT niekas nesiuncia.
Papildyta:
Papildyta:
Negaivūs ir man jie,bet kvapas labai patinka,neerzinantis kaip nuo kitų,kol tinka ir patinka,kol nusistversiu chance eau fraiche
QUOTE(Roxetė @ 2008 11 21, 20:15)
Siaip gaiviu nemegstu (na yra isimciu) ir butent sis Chanelio chance svelnesnis variantas man labai patiko. Laikau juos vasarai, o gal ir kada ziema prigriebsiu pasikvepint.
Chanel Chance eau fraiche edt tikrai gaivus, vasarinis kvapas, nežinau kaip kitą met bet šią vasarą visą prakvepėjau būtent šiais
QUOTE(ingakalnis @ 2008 11 25, 09:28)
Chanel Chance eau fraiche edt tikrai gaivus, vasarinis kvapas, nežinau kaip kitą met bet šią vasarą visą prakvepėjau būtent šiais
Man jis gaivus,bet visai nevasarinis,turi sleifa,daugiau tinka pavasariui/rudeniui.
Kenzo L'eau Par Kenzo , gaivus, vasariski!
QUOTE(ginariukas @ 2008 11 28, 22:39)
Kenzo L'eau Par Kenzo , gaivus, vasariski!
Aha, ka tik tokius nusipirkau, labai patinka:)
As siaip nesu kvepalu eksperte ir tikrai nezinau kokie kada, kokiu metu laiku tinka. Kazkaip as jautroka kvapams ir jei koks man nepatinka, ima skaudeti galva.
Saldus man apskritai netinka... Turejau kazkada Versace Withe jeans, tai skaudedavo nuo ju...