Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

O man labai patinka ROCHAS Aquawoman
http://www.nellbutle...QUAWOMAN_W.html

bet siandien sužinojau , kad jų nebegamina blink.gif verysad.gif Gal kas žinote ką nors panašaus į šiuos ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2008 11 17, 19:33)
Aš šiandien susipažinau su Chanel Chance eau Fraiche  wub.gif  Bandysiu pirkt,nes labai patiko kvapas  thumbup.gif

Siaip gaiviu nemegstu (na yra isimciu) ir butent sis Chanelio chance svelnesnis variantas man labai patiko. Laikau juos vasarai, o gal ir kada ziema prigriebsiu pasikvepint.
wub.gif
Atsakyti
O aš žiemai nusipirkau Elizabeth Arden 5th Avenue ax.gif Kol nenusibos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2008 11 21, 13:54)
Turejau tokius pries metus,gali buti ,kad bus labai sunku rasti,nes kiek zinau,ju buvo limited edition.
Siulyciau per SM tarpininkes paieskoti ju pasiulytuose JAV internetiniu parduotuviu puslapiuose.

Oo... taip ir maniau... O kas yra "SM tarpininkes"??? Taip, internetiniuose puslapiuose maciau parduodamus situos, bet iki LT niekas nesiuncia.
Papildyta:
QUOTE(Gintarėja @ 2008 11 21, 22:24)
O aš žiemai nusipirkau Elizabeth Arden 5th Avenue  ax.gif  Kol nenusibos  rolleyes.gif

Galbut gerai nepamenu, bet argi jie gaivus?..
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 11 23, 20:54)
o kas yra "SM tarpininkes"???

eini ČIA, tarpininkės yra tos forumietės, kurios gyvena užsienyje, nuperka tau patinkančius daiktus už tam tikrą procentą, kurių nesiunčia tiesiogiai į LT, ir paskui siunčia vienam asmeniui į LT, pas kurį nuvažiuoji pasiimti savo siuntinuko.
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2008 11 21, 22:24)
O aš žiemai nusipirkau Elizabeth Arden 5th Avenue  ax.gif  Kol nenusibos  rolleyes.gif

negaivus jie man schmoll.gif
Atsakyti
Jeanne LANVIN wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 11 23, 19:54)
Oo... taip ir maniau... O kas yra "SM tarpininkes"??? Taip, internetiniuose puslapiuose maciau parduodamus situos, bet iki LT niekas nesiuncia.
Papildyta:
Galbut gerai nepamenu, bet argi jie gaivus?..

Negaivūs ir man jie,bet kvapas labai patinka,neerzinantis kaip nuo kitų,kol tinka ir patinka,kol nusistversiu chance eau fraiche wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2008 11 21, 20:15)
Siaip gaiviu nemegstu (na yra isimciu) ir butent sis Chanelio chance svelnesnis variantas man labai patiko. Laikau juos vasarai, o gal ir kada ziema prigriebsiu pasikvepint.
wub.gif

Chanel Chance eau fraiche edt tikrai gaivus, vasarinis kvapas, nežinau kaip kitą met bet šią vasarą visą prakvepėjau būtent šiais
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 11 25, 09:28)
Chanel Chance eau fraiche edt tikrai gaivus, vasarinis kvapas, nežinau kaip kitą met bet šią vasarą visą prakvepėjau būtent šiais

Man jis gaivus,bet visai nevasarinis,turi sleifa,daugiau tinka pavasariui/rudeniui.
Atsakyti
Kenzo L'eau Par Kenzo thumbup.gif wub.gif , gaivus, vasariski!
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2008 11 28, 22:39)
Kenzo L'eau Par Kenzo thumbup.gif  wub.gif , gaivus, vasariski!

Aha, ka tik tokius nusipirkau, labai patinka:)
As siaip nesu kvepalu eksperte ir tikrai nezinau kokie kada, kokiu metu laiku tinka. Kazkaip as jautroka kvapams ir jei koks man nepatinka, ima skaudeti galva.
Saldus man apskritai netinka... Turejau kazkada Versace Withe jeans, tai skaudedavo nuo ju...
Atsakyti