Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

QUOTE(Malena @ 2008 11 17, 17:41)
Sveikinimai,labai tinkamas ziemai gaiviukas thumbup.gif

Dekui , dekui. Ar esi uoscius?

QUOTE(WWWitch @ 2008 11 17, 17:48)
O man sitas kvapas visai ne gaivus, o saldus  mirksiukas.gif

Cia tikriausiai kaip kam. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 11 17, 17:56)
Dekui , dekui. Ar esi uoscius?
Cia tikriausiai kaip kam.  smile.gif

Taip,drauge vasara pirkosi,tai neblogai pamenu kvapa.
Turi ir saldumo pakankamai,turejau rock in rio,tai nesugebejau 50ml damust,pardaviau isparduotuvej.

Bet zieminiu gaiviuku sunku rast.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 11 17, 17:02)
Taip,drauge vasara pirkosi,tai neblogai pamenu kvapa.
Turi ir saldumo pakankamai,turejau rock in rio,tai nesugebejau 50ml damust,pardaviau isparduotuvej.

Bet zieminiu gaiviuku sunku rast.

shiseido zen (2007) bandei? dar perles de lalique 6alti be jokio saldumo, bet jie kiek specifiniai. va 6itie du man ne vasariškai gaivūs, o tokie universalesni. ir šalti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 17 lapkričio 2008 - 17:20
QUOTE(katalike @ 2008 11 17, 18:18)
shiseido zen (2007) bandei? dar perles de lalique 6alti be jokio saldumo, bet jie kiek specifiniai. va 6itie du man ne vasariškai gaivūs, o tokie universalesni. ir šalti.

Zen uosciau,nesukele pirkti skatinanciu emociju.Tu antru ne.
212 man dar universalus.
Atsakyti
Aš šiandien susipažinau su Chanel Chance eau Fraiche wub.gif Bandysiu pirkt,nes labai patiko kvapas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2008 11 17, 19:33)
Aš šiandien susipažinau su Chanel Chance eau Fraiche  wub.gif  Bandysiu pirkt,nes labai patiko kvapas  thumbup.gif

labai geras kvapas,pernai del ju kreizejau,dar tebeturiu puse kibiriuko.
Atsakyti
Reiktu ir man vis del to juos pabandyt smile.gif
Atsakyti
Wika,tu man sakei apie Cherry? g.gif Uosčiau ir juos,kvapas neblogas,tik man per lengvi rolleyes.gif Norisi kažko aštresnio kaip minėti chanel wub.gif
QUOTE(Malena @ 2008 11 17, 18:39)
labai geras kvapas,pernai del ju kreizejau,dar tebeturiu puse kibiriuko.

Jau dabar ir aš svaigsiu kol įsigysiu ax.gif
Atsakyti
Jap, as sakiau der Cherie. O tai chanelis astresnis stipriai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wika 111: 17 lapkričio 2008 - 20:33
QUOTE(Wika 111 @ 2008 11 17, 20:33)
Jap, as sakiau der Cherie. O tai chanelis astresnis stipriai?

Oi blush2.gif nepažiūrėjus parašiau blush2.gif Nu turi tokio šiek tiek aštrumo mano nosytei,bet ne per daug,labai norma thumbup.gif Malena gal geriau nupasakosi,nes aš tik vieną kartą uosčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos as cia naujoke:)
Mano megstamiausi ir patys patys gaiviausi yra Absolutely Givenchy is Givenchy. Ne kokie irresistable, o tiesiog Absolutely Givenchy. Brolis parveze is keliones, o LT ir Lenkijoj niekur nerandu...sad.gif Ar zinot toki kvapa? Gal zinote kur galima gauti?
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 11 18, 22:13)
Sveikos merginos as cia naujoke:)
Mano megstamiausi ir patys patys gaiviausi yra Absolutely Givenchy is Givenchy. Ne kokie irresistable, o tiesiog Absolutely Givenchy. Brolis parveze is keliones, o LT ir Lenkijoj niekur nerandu...sad.gif Ar zinot toki kvapa? Gal zinote kur galima gauti?

Turejau tokius pries metus,gali buti ,kad bus labai sunku rasti,nes kiek zinau,ju buvo limited edition.
Siulyciau per SM tarpininkes paieskoti ju pasiulytuose JAV internetiniu parduotuviu puslapiuose.
Atsakyti