Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

o man sie labai labai user posted imageLanvin Eclat D“Arpege
Atsakyti
Daisy Bloom Marc Jacobs-gaivus, su saldziarugzte gaidele. Su didziausiu malonumu deviu vasara, kai norisi atgaivos, lengvumo, bet tuo pačiu ir ryškumo, subtilumo. Gaivus kvapas su cinkeliu.
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 03 21, 20:53)
o man sie labai labai user posted imageLanvin Eclat D“Arpege

turiu siuos kvepalus, apibudinciau gaivus, saltoki...bet man labai patinka, naudoju jau trecia buteliuka
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2014 03 21, 00:37)
Citrusinio.. nes gaiviu irgi turiu, tokiu kaip valentino -valentina, roberto cavalli-just cavalli ..
Galvoju dar apie d&g light blue, arba roberto cavalli- acqua

Chanel Cristalle eau verte 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Rekomenduokit ka nors gaivaus, bet jokiu budu ne saldaus gaivumo ir be ryskiu geliu kvapu natu. Noriu kazko primenancio saltinio, juros vandens gaiva, skleidzianciu labiau vesuma nei siltuma kvepalu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonine @ 2014 07 28, 15:54)
Sveikos. Rekomenduokit ka nors gaivaus, bet jokiu budu ne saldaus gaivumo ir be ryskiu geliu kvapu natu. Noriu kazko primenancio saltinio, juros vandens gaiva, skleidzianciu labiau vesuma nei siltuma kvepalu.  rolleyes.gif

nu man toks apibudinimas labiausiai tinka rochas aquawoman, tik va rast sunku ir kainos kandziojasi ax.gif
biski su salduma, bet man ypatingai gaivus kvapas Acqua Nobile Magnolia Acqua di Parma edt variantas
Atsakyti
QUOTE(Cinamonine @ 2014 07 28, 14:54)
Sveikos. Rekomenduokit ka nors gaivaus, bet jokiu budu ne saldaus gaivumo ir be ryskiu geliu kvapu natu. Noriu kazko primenancio saltinio, juros vandens gaiva, skleidzianciu labiau vesuma nei siltuma kvepalu.  rolleyes.gif

Siulau pabandyt Serge Lutens L'eau Froide
Atsakyti
Aciu, reiks pasieskot ir pasiuostinet bigsmile.gif
Atsakyti
Escale a Parati is Dioro Cruise kolekcijos.

Man labai labai.. Toks odekolonas rolleyes.gif

Kalbant apie odekolonus - kai noriu gaivos ir atgaivos - ciumpu Eau de Pamplemousse Rose is Hermes. Paprastai tai vyro "nuosavybe", bet as nuolat kesinuosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 07 31, 16:21)
Escale a Parati is Dioro Cruise kolekcijos.

Man labai labai.. Toks odekolonas rolleyes.gif

Kalbant apie odekolonus - kai noriu gaivos ir atgaivos - ciumpu Eau de Pamplemousse Rose is Hermes. Paprastai tai vyro "nuosavybe", bet as nuolat kesinuosi tongue.gif

Aga ir Escale a Portofino labai gaivus , putojantis, zaizarojantis smile.gif
Atsakyti
Gaivus su citrinine nata Flora by Gucci Eau Fraiche
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cinamonine @ 2014 07 28, 14:54)

Iš pigesnių galėčiau rekomenduoti Yves Rocher "Naturelle". Labai gaivus kvapas, visada jais pasikvepinu į pliažą einant. Man tas kvapas būtent su vandeniu susijęs. Nors Eau de Toilette, bet bent ant mano odos visa diena išsilaiko tas gaivus dvelksmas. Kai vėjas papučia, tada net pati save apsiuostyti noriu, labai skaniai kvepia, kai jis truputį išsivadėja.
Atsakyti