Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

QUOTE(Lyžuka @ 2012 11 27, 12:24)
O aš galvoju pirkti arab Marc Jacobs Daisy Blooms arba Marc Jacobs Daisy tik nežinau kurie čia gaivesni būtų?

daisy gaivus o blooms neuoscius.bet gaivus dar ir marc jacobs yra grass toks rasotas gaivus zoles aromatas.bent man labai gaivus.
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 11 27, 12:33)
daisy gaivus o blooms neuoscius.bet gaivus dar ir marc jacobs yra grass toks rasotas gaivus zoles aromatas.bent man  labai gaivus.

Kankinuosi dabar tarp šitų gaiviųjų, jau pradėjau Salvador Dali Laguna Maravilla uostyti, tik prisikaičiau atsiliepimų, kad blogai laiko ir tas galutinis kvapas kaip pigių iki 20 lt neša vacation1.gif
Atsakyti
Serge Lutens L'eau
Byredo "Banche"
Svarus,lengvi,oriniai kvapai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *leila*: 28 lapkričio 2012 - 17:22
Na dar ir tas gaivumas labai skirtingai suprantamas man pvz gaivumas tai jokiu būdu ne citrusai, o toks lengvas gėlių kvapas vėjo perpučiamas smile.gif, panašiausi Chanel Chance Tendre
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 01 07, 11:12)
Na dar ir tas gaivumas labai skirtingai suprantamas man pvz gaivumas tai jokiu būdu ne citrusai, o toks lengvas gėlių kvapas vėjo perpučiamas smile.gif, panašiausi Chanel Chance Tendre

Labai geras pasirinkimas thumbup.gif As irgi siand.eisiu atsiimti i pasta siu skaniuku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei ne paslaptis iš kur atsisuntėte šiuos skaniukus?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 01 07, 14:04)
Jei ne paslaptis iš kur atsisuntėte šiuos skaniukus?

is cia sm nares biggrin.gif Daviau paieska cool.gif
Atsakyti
Va gaiviųjų atradimas man , lengvas šiltokas kvapas vėlyvai žiemos popietei:ax:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 vasario 2013 - 20:08
o kuri guerlain alegorijos tiktu pavasariui ? g.gif megstu saldziai gaivius blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Uploaded with ImageShack.us Situos as turiu,man labai gaivus wub.gif wub.gif tik laukiu vasaros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2013 02 19, 23:14)
o kuri guerlain alegorijos tiktu pavasariui ? g.gif  megstu saldziai gaivius  blush2.gif

Na man tai šitie:
user posted image
Atsakyti
Gal dar sitie. Pati tripsenu tripsenu ties jais, bet dar spiriuojuos rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti