Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

QUOTE(zemuogytegirl @ 2008 10 27, 22:32)
man dieviskai patiko escada island kiss. Bet escada keicia i sezona keliskart - parduoda ir viskas, kitam sezonui naujas kvapas. o naujas buna nebetoks kaip senas sad.gif
Gal kas zino, kur ju galima butu nusipirkt? arba gal kas panasiu uzrado?

Tai kad neisnyko tie island kiss,tikrai galima rasti.
Atsakyti
Na jau už Davidoff Cool Water Woman turbūt gaivesnių nėra...
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 10 30, 09:44)
Na jau už Davidoff Cool Water Woman turbūt gaivesnių nėra...

Sakyciau tolygiai gaivus, gal net saltesni yra issey miyaki Leau dissey 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Reikia pagalbos: užsisakiau Clinique Hapy ir dabar sėdžiu susiparinusi. Sarmoj išmėginusi buvau senokai, tai gal ir nevisiškai atsiminiau tą kvapą užsisakydama. Šiandien pamėginau vėl Sarmoj pauostyt, tai man pasivaideno, kad ten yra anyžiaus, kurio negaliu pakesti jokia forma. Natose nerašo, kad anyžiaus būtų, bet man šiandien tas Clinique'as pasirodė viens prie vieno su Shiseido Energizing, kuriame anyžius yra. Tai kaip ten ištikrųjų yra, a? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artistė: 14 lapkričio 2008 - 15:48
Is gaiviu man labiausiai patinka:
kenzo L'eau par wub.gif
Escada Into the blue wub.gif
DKNY Be delicious wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2008 10 11, 14:03)
Aš šituos irgi norėčiau pauostyti ir dar Aqua Di Gio norėčiau,gal žinot šį kvapą?

Turiu Acqua di Gio 4u.gif Jie tikrai yra gaivūs ir lengvi, kaip viena panelė čia kažkur forume sakė, saulė, jūra ir vėjas smile.gif bet kad ir tas gaivumas visokis būna. Man pats pačiausias, kur yra citrusiukų sudėty. O šiame kvape jų neužuodžiu, tai iš gaiviųjų jie man nėra number one ax.gif MB turi vyriškus Acqua. mano nosiai jie smarkiai skiriasi nuo moteriškų. Va dėl jų tai abu alpstam, nes jie turi subtilaus kartumo, tokio vos juntamo, bet labai faino, tai kartkartėm ir aš mėgstu užsipurkšti šių kvepalų. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,dievinu gaivius,lengvus ,kvapus.nepernesu saldziu,astriu,noriu jusu paklaust kaip jus uostot pries pirkdamos kvepalus?zinau kad i diena galima pauostyti ne daugiau 3,noriu issirinkti gaivius,man patinkancius kvepalus,bet niekaip neiseina,na parduotuvese jie man visi nesa spiritu,o uostau tikrai ne uz 20lt,na neina man ju uzuots,o kai praeina panos,kitos taip skaniai kvepia,taip ir noris paklaust kuom kvepinasi,patarkit ,kaip tinkamai issirinkt kvepalus,nes kiek turejau ,nei vienu neatitaikiau
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 17, 09:30)
sveikos,dievinu gaivius,lengvus ,kvapus.nepernesu saldziu,astriu,noriu jusu paklaust kaip jus uostot pries pirkdamos kvepalus?zinau kad i diena galima pauostyti ne daugiau 3,noriu issirinkti gaivius,man patinkancius kvepalus,bet niekaip neiseina,na parduotuvese jie man visi nesa spiritu,o uostau tikrai ne uz 20lt,na neina man ju uzuots,o kai praeina panos,kitos taip skaniai kvepia,taip ir noris paklaust kuom kvepinasi,patarkit ,kaip tinkamai issirinkt kvepalus,nes kiek turejau ,nei vienu neatitaikiau

na cia tema apie gaivius kvepalus,o ne kaip issirinkt,tad eikite i bendra tema.
O kokie patinka is gaiviu?Gal patartume ka nors panasaus.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 11 17, 14:34)
na cia tema apie gaivius kvepalus,o ne kaip issirinkt,tad eikite i bendra tema.
O kokie patinka is gaiviu?Gal patartume ka nors panasaus.

is carolinos herera 212,kazkurie gaivus patiko,bet nebeatsimenu kurie
Atsakyti
Mano kolekcija papilde Escada "Moon sparkle" gaiviukas - kibiriukas. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 11 17, 17:04)
Mano kolekcija papilde Escada "Moon sparkle" gaiviukas - kibiriukas.  smile.gif
user posted image

Sveikinimai,labai tinkamas ziemai gaiviukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 11 17, 17:04)
Mano kolekcija papilde Escada "Moon sparkle" gaiviukas - kibiriukas.  smile.gif