Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2011 10 31, 19:58)
po paskutines zinutes praejo jau metai.. gal kas kokiu naujienu atradot is gaiviu kvapu?
kolkas skaniausiai kvepia moschino i love love..  wub.gif  bet noreciau kazko naujo  4u.gif pasidalinkit  drinks_cheers.gif

Man patinka Lancome O de L'Orangerie, bet čia grynai asmeninė nuomonė, nieko neperšu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 10 31, 18:40)
Man patinka Lancome O de L'Orangerie, bet čia grynai asmeninė nuomonė, nieko neperšu  4u.gif

eglele, kokiu gaiviu zinai? Patark ir man biggrin.gif
Atsakyti
man tai gaivus giorgio armani aqua di gioia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 10 31, 20:48)
eglele, kokiu gaiviu zinai? Patark ir man biggrin.gif

Oi, menka iš manęs patarėja gaivių klausimu blush2.gif Patiko Kenzo Eau de Fleur de Magnolia, vasarą dar šituos parduotuvėj pakilnodavau: http://www.fragranti...2011-11594.html ir http://www.fragranti...e-Lys-9536.html
Visai nepatiko šie (kažkokie sausi): http://www.fragranti...orride-864.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 31 spalio 2011 - 19:11
QUOTE(egliuchiux @ 2011 10 31, 19:49)
man tai gaivus giorgio armani aqua di gioia  ax.gif

aga, man jie irgi labai gaivus wub.gif patinka labai sis kvapas wub.gif
Papildyta:
sitas kvapas man irgi labai patinka - tokia gaiva ir kartu toks svaros kvapas
http://www.fragranti...r-Kenzo-78.html

du butelius turejau, labai geras man sis kvapas bigsmile.gif
Atsakyti
Man šie gaivūs visai nieko Hermes, visai norėčiau ateinančiam pavasariui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 10 31, 22:18)
Man šie gaivūs visai nieko Hermes, visai norėčiau ateinančiam pavasariui rolleyes.gif

Patys paciausi is Hermesu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 10 31, 20:18)
aga, man jie irgi labai gaivus  wub.gif patinka labai sis kvapas  wub.gif
Papildyta:
sitas kvapas man irgi labai patinka - tokia gaiva ir kartu toks svaros kvapas 

Man būtų lengvi gėliniai Jennifer Aniston Debut - aš juos pavadinau švaros kvapu, nes dvelksmas toks tarsi išskalbti skalbiniai gėlių pievoje padžiauti džiūsta.

O mano mylimiausi ir keliantys nostalgiją - Rochas - Aquawoman .
Kadangi nesu gaivių kvapų mėgėja, tai vasarą renkuosi (šiuos aš priskiriu prie gaivių) John Richmond EDP - juose mane energizuoja greipfrutai. Tada savo signature kvapu, tik jau vasarine versija YSL - Cinema Festival d'Ete. Kažkas berods minėjo, kad J.Del Pozo - Halloween gaivūs. Turėjau, man patiko, nes prieš tai naudojau gaivius tik iš Moschino...Funny, I love love, Hippy Fizz.
Dar vieni iš gaivesnių yra Shiseido - Energizing Fragrance . Dabar gal jau sunkiau randami Givenchy - Only Givenchy - pavasario kvapas. Jaučiu jiems nostalgiją. Iš Givenchy, jei gerai pamenu, dar Oblique...nepamenu, kuris tik Play ar kita versija .

Dar savo užrašuose pasižymėjusi Demeter - Rain kaip švaros kvapą. Bond No.9 - Wall Street, Cacharel -Eau de Eden - prirašius prie gaiviakų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 02 lapkričio 2011 - 10:17
Dar atsiminiau - čia toms, kurios mėgsta figų kvapą - James Heeley - Figuier . Mane kvapas sužavėjo tuo, kad labai gaivus, vandeningas, žalias.
Viktor&Rolf - Eau Mega, Joop! - All About Eve. Pastarieji jaunatviški, gaiviai saldūs.
Bond No. 9 - The scent of peace - pradžia gaivi, kiek vyriška...vėliau kvapas priminė Moschino Funny, I love love.
Issey Miyake - A Scent.
Iš pigesnių Marc O“Polo - Pure Life, Pure Morning, Woman 2006.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 02 lapkričio 2011 - 10:39
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 11 02, 11:21)
Dar atsiminiau - čia toms, kurios mėgsta figų kvapą - James Heeley - Figuier . Mane kvapas sužavėjo tuo, kad labai gaivus, vandeningas, žalias.
Viktor&Rolf - Eau Mega, Joop! - All About Eve. Pastarieji jaunatviški, gaiviai saldūs.
Bond No. 9 - The scent of peace  - pradžia gaivi, kiek vyriška...vėliau kvapas priminė Moschino Funny, I love love.
Issey Miyake - A Scent.
Iš pigesnių Marc O“Polo - Pure Life, Pure Morning, Woman 2006.

vaje kiek ziniu sokiai.gif Ir kaip atsimint tiek kvapu ir tiek pavadinimu g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 11 02, 12:24)
vaje kiek ziniu  sokiai.gif Ir kaip atsimint tiek kvapu ir tiek pavadinimu  g.gif  smile.gif

Visus minėtus kvapus turėjau/turiu buteliukų/mėginukų pavidale. Kai kas lieka galvoje, kai ką užsirašau į užrašus tongue.gif
Atsakyti
Flora by Gucci Eau Fraiche Gucci
Acqua di Gioia Essenza Giorgio Armani
Atsakyti