QUOTE(Malena @ 2010 01 16, 18:06)
As NAUTICA kazkaip parduotuvese neuzmaciau,kur ju buna?
Nautica Woman esu mačiusi Droge, apie kitus nieko negaliu pasakyti.
Prie gaivių priskirčiau Lacoste Touch of Pink.
QUOTE(FREDUCI @ 2010 01 18, 03:02)
Nautica Woman esu mačiusi Droge, apie kitus nieko negaliu pasakyti.
Suklydau - Eurokos, ne Droge, jei bus aktualu
Man gaiviausi
Davidoff - Cool Water Woman
grynai vandens kvapas
Davidoff - Cool Water Woman
grynai vandens kvapas
QUOTE(Jazira @ 2008 10 30, 09:44)
Na jau už Davidoff Cool Water Woman turbūt gaivesnių nėra...
Jazira,kartojates
Na, pats tas oras pakalbėti apie gaivius kvepalus
Man paskutiniu metu patinka Salvador Dali Eau de Rubylips.
Oficialiam tinklapy pateikiamos tokios natos: pakalnutė, greipfrutas, cotton flower (kažin, kaip čia išversti?), magnolija, ananasas ir ambra.
Tuo tarpu fragranticoje nurodoma: greipfrutas, ananasas, magnolija, ambra, muskusas ir kedras.
Prancūziškas Osmoz pateikia dar daugiau natų, tai praktiškai visos šios paminėtos natos kartu + Chèvrefeuille, Miel fruité (sausmedis ir vaisių medus?).
Iš tikrųjų tai jaučiasi muskusas ir kedras, tai nežinia, kuo čia tikėti. Patys kvepalai priklauso vaisių-gėlių kategorijai, bet tikrai vėsinantys:) Laikosi gerai. Mačiau, yra lyginančių su Light Blue, bet aš net pratestavau vieną šalia kito palyginimui, tai nepanašu man.
Man paskutiniu metu patinka Salvador Dali Eau de Rubylips.
Oficialiam tinklapy pateikiamos tokios natos: pakalnutė, greipfrutas, cotton flower (kažin, kaip čia išversti?), magnolija, ananasas ir ambra.
Tuo tarpu fragranticoje nurodoma: greipfrutas, ananasas, magnolija, ambra, muskusas ir kedras.
Prancūziškas Osmoz pateikia dar daugiau natų, tai praktiškai visos šios paminėtos natos kartu + Chèvrefeuille, Miel fruité (sausmedis ir vaisių medus?).
Iš tikrųjų tai jaučiasi muskusas ir kedras, tai nežinia, kuo čia tikėti. Patys kvepalai priklauso vaisių-gėlių kategorijai, bet tikrai vėsinantys:) Laikosi gerai. Mačiau, yra lyginančių su Light Blue, bet aš net pratestavau vieną šalia kito palyginimui, tai nepanašu man.
http://www.caudalie....agrance-uk.html
labai jau gaivus aromatas labiau aisku vasarai
labai jau gaivus aromatas labiau aisku vasarai
QUOTE(linarija @ 2010 01 20, 00:16)
Na man sitie nelabai gaivus, labaiu i salduma/rugstuma
Papildyta:
Kad ir senoki, bet gaiviausi mano naudoti yra sitie, kol kas mielesniu nezinau
Hugo Boss Women
Kenzo Leupar
QUOTE(linarija @ 2010 01 20, 00:16)
Prie gaivių priskirčiau Lacoste Touch of Pink.
Pakankamai gaivūs, bet rūgštoki, kaip jau kažkas išsireiškė, gerai, kad jau baigiu, daugiau nepirksiu, lengvi, bet kažkaip nebaisiai prilipo kvapas