Man gaiviausi LB Laura
labiausiai isimine is gaiviu MOSCHiNO cheap and chic I love- dieviskas kvapas
QUOTE(Amstafas @ 2009 07 24, 12:26)
is gaiviu man parkeliauja sitie... drauge turejo ir uzimaniau labai labai, nes kvapas tikrai labai skanus ir gaivus
Atrodo reklama daug žadančiai, tačiau kokios šie kvepaliukai firmos?
QUOTE(pievu_gele @ 2009 11 29, 13:03)
Atrodo reklama daug žadančiai, tačiau kokios šie kvepaliukai firmos?
Ir mane jie labai gundo. Amstafai, lauksim atsiliepimų! Tai NAUTICA firma.
Versace Brigt Crystal
taip, tai NAUTICA- My voyage nepaprastai gaivus ir malonus kvapas, net nezinau su kuo palyginti....man jie asocijuojasi su veju, jura, absoliucios laisves pojuciu... o ir kvapas, kaip gaiviuku, laikosi pakankamai gerai
Papildyta:
radau ir ju sudeti: FRAGRANCE NOTES - Bergamot, Grapefruit, Pink peppercorn, Key lime, Aquatic notes, Bitter orange, Nantucket lotus, Peony, Musk, Orris, Golden amber, Muguet
Papildyta:
radau ir ju sudeti: FRAGRANCE NOTES - Bergamot, Grapefruit, Pink peppercorn, Key lime, Aquatic notes, Bitter orange, Nantucket lotus, Peony, Musk, Orris, Golden amber, Muguet
QUOTE(Amstafas @ 2010 01 16, 12:59)
taip, tai NAUTICA- My voyage nepaprastai gaivus ir malonus kvapas, net nezinau su kuo palyginti....man jie asocijuojasi su veju, jura, absoliucios laisves pojuciu... o ir kvapas, kaip gaiviuku, laikosi pakankamai gerai
Papildyta:
Papildyta:
oo kokios natos ! labai megstu bergamote ir citrusus kvepaluose, ypac greipfrutus ! man is gaiviu nepakeiciami Versense
Lietuvoje Nauticos as taip pat nemaciau, maniskiai is Airijos parvezti
QUOTE(Amstafas @ 2010 01 16, 23:22)
Lietuvoje Nauticos as taip pat nemaciau, maniskiai is Airijos parvezti
Ech sudominot ir palikot be nieko
laukiu pavasario,isad nauju gaiviuku isleidzia
bandykite uzsisakyti is internetiniu puslapiu, jie nebuna labai brangus