Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

Man gaiviausi LB Laura
Atsakyti
labiausiai isimine is gaiviu MOSCHiNO cheap and chic I love- dieviskas kvapas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amstafas @ 2009 07 24, 12:26)
is gaiviu man parkeliauja sitie... drauge turejo ir uzimaniau labai labai, nes kvapas tikrai labai skanus ir gaivus wub.gif user posted image

Atrodo reklama daug žadančiai, tačiau kokios šie kvepaliukai firmos?
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2009 11 29, 13:03)
Atrodo reklama daug žadančiai, tačiau kokios šie kvepaliukai  firmos?

Ir mane jie labai gundo. Amstafai, lauksim atsiliepimų! smile.gif Tai NAUTICA firma.
Atsakyti
Aišku, tik dabar kai pasakei supratau doh.gif , tai "My voyage" yra pavadinimas.
Atsakyti
Versace Brigt Crystal tongue.gif
Atsakyti
taip, tai NAUTICA- My voyage wub.gif nepaprastai gaivus ir malonus kvapas, net nezinau su kuo palyginti....man jie asocijuojasi su veju, jura, absoliucios laisves pojuciu... wub.gif o ir kvapas, kaip gaiviuku, laikosi pakankamai gerai smile.gif
Papildyta:
radau ir ju sudeti: FRAGRANCE NOTES - Bergamot, Grapefruit, Pink peppercorn, Key lime, Aquatic notes, Bitter orange, Nantucket lotus, Peony, Musk, Orris, Golden amber, Muguet
Atsakyti
QUOTE(Amstafas @ 2010 01 16, 12:59)
taip, tai NAUTICA- My voyage wub.gif nepaprastai gaivus ir malonus kvapas, net nezinau su kuo palyginti....man jie asocijuojasi su veju, jura, absoliucios laisves pojuciu... wub.gif o ir kvapas, kaip gaiviuku, laikosi pakankamai gerai smile.gif
Papildyta:
radau ir ju sudeti: FRAGRANCE NOTES - Bergamot, Grapefruit, Pink peppercorn, Key lime, Aquatic notes, Bitter orange, Nantucket lotus, Peony, Musk, Orris, Golden amber, Muguet

oo kokios natos wub.gif ! labai megstu bergamote ir citrusus kvepaluose, ypac greipfrutus ! man is gaiviu nepakeiciami Versense wub.gif
Atsakyti
As NAUTICA kazkaip parduotuvese neuzmaciau,kur ju buna?
Atsakyti
Lietuvoje Nauticos as taip pat nemaciau, maniskiai is Airijos parvezti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amstafas @ 2010 01 16, 23:22)
Lietuvoje Nauticos as taip pat nemaciau, maniskiai is Airijos parvezti smile.gif

Ech sudominot ir palikot be nieko biggrin.gif

laukiu pavasario,isad nauju gaiviuku isleidzia bigsmile.gif
Atsakyti
bandykite uzsisakyti is internetiniu puslapiu, jie nebuna labai brangus mirksiukas.gif
Atsakyti