Jau pastebejai temoje "Siandien kvepiu"
Prasau pasidalinti ispudziais apie kvapa
Na kai pirma diena juos turiu,tai jie man labai labai skaniai kvepia Kvapas man vaisinis neikyriai saldus ir gaivus.Verta pasipurkst kai testuosit,nes kvapas skleidziasi gan idomiai,is pradziu atvesina toks "ledukas",o paskui vaisiai tokie,joks vaisius nedominuoja.
Patiko daug labiau nei pernyksciai SPLASH.Kazkada kai CH isleido pirmuosius "On ICE" jie man irgi patiko,gailejausi veliau,kad neisigyjau ir siemet su nekantrumu lakiau ar man patiks siu metu "On ICE" limitke.Tai tokia istorija
Patiko daug labiau nei pernyksciai SPLASH.Kazkada kai CH isleido pirmuosius "On ICE" jie man irgi patiko,gailejausi veliau,kad neisigyjau ir siemet su nekantrumu lakiau ar man patiks siu metu "On ICE" limitke.Tai tokia istorija
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 24, 11:03)
O sakykit, gal kokia internetine parduotuve cia tokias bjaurias klaidas su Omnia daro, mm? Nes as irgi Crystalline noriu, tai zinociau, is kur neuzsisakinet
Su Šv. Velykom merginos!
sitie super gaivus pasirode
As sarmoj uosciau pries kelias savaites naujiena buvo
O man JLo Sunkissed saldoki. Nepavadinciau ju gaiviais
Savaitgali nusipirkau CK in 2U Heat, tai dar iki siol svaigstu ir negaliu atsidziaugti
Man gaivūs Dolce Gabbana Light blue, Moschino i love love, Davidoff cool water..
Šiandien išbandžiau Hugo Boss naujieną
Gaiviai, lengvai salstelėjęs, šiltas , subtilus kvapas.
Patiko ! Rekomenduoju išbandyt
Gaiviai, lengvai salstelėjęs, šiltas , subtilus kvapas.
Patiko ! Rekomenduoju išbandyt