QUOTE(Eglantina @ 2009 03 30, 20:19)
Naujieji CK oranzinej butelkoj
nu nelabai gražiai skamba- butelkoj- kaip kokio chronio bambaliukas
QUOTE(Gervela @ 2009 03 30, 21:58)
nu nelabai gražiai skamba- butelkoj- kaip kokio chronio bambaliukas
Tai kad tas bambaliukas ne is graziuju ir yra. jokios elegancijos ir moteriskumo
QUOTE(ugnet @ 2009 03 27, 22:31)
parveze draugas lauktuviu is uzsienio situos kveplaus..tokia patenkinta,superinis kvapas,tokie grynai vasariski,net pakelia nuotaika
mano irgi l.mylimi:), pavasariskas kvapas
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 30, 18:02)
Na,bent jau pirmos natos tai tikrai gaivios
Paskutiniai turėti išskirtinai patikę kvepaliukai, kurių nekeisdama sunaudojau tris buteliukus vieną paskui kitą, bet vistiek kvapas liko malonus ir nenusibodęs. Man tai labai malonūs, išties švelnūs, lengvi ir gaivūs pojūčiai tik pasikvėpinus, vienas kita papildantys ir kažką turintys nepaprasto, kažką ypatingo , gal todėl tas pojūčių ir kvapo derinys taip mane sužavėjo
Mano numylėtinis kvapas: MaxMara Silk Touch
Mano numylėtinis kvapas: MaxMara Silk Touch
QUOTE(Eglantina @ 2009 03 30, 20:19)
Naujieji CK oranzinej butelkoj gruni greifrutai. visai nieko tokie
QUOTE(Eglantina @ 2009 03 30, 22:30)
Tai kad tas bambaliukas ne is graziuju ir yra. jokios elegancijos ir moteriskumo
Idomu kokios elegancijos ir moteriskomu jus norite is unisex kvapo Anyway,siandien uosciau,ispudzio nepadare.Greipfrutukas jaucias,bet bendra kompozija pakankamai panasi i CK One,kuris man nepatinka.
QUOTE(Malena @ 2009 03 31, 14:18)
Idomu kokios elegancijos ir moteriskomu jus norite is unisex kvapo
Dristu priestarauti, nes kvapas tikrai ne unisexinis, o ir pats pavadinimas ta patvirtina: CK IN2U FOR HER. Yra ir FOR HIM, beje.
QUOTE(Eglantina @ 2009 03 31, 16:00)
Dristu priestarauti, nes kvapas tikrai ne unisexinis, o ir pats pavadinimas ta patvirtina: CK IN2U FOR HER. Yra ir FOR HIM, beje.
Tada ne apie ta pati kalbam As apie CK One Summer
QUOTE(Malena @ 2009 03 31, 17:09)
Tada ne apie ta pati kalbam As apie CK One Summer
O čia kalba eina kaip supratau apie šiuos
Šiandien išbandžiau: skanus, lengvas kvapas