Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

QUOTE(#vėja# @ 2009 03 29, 17:23)
O gal esat linkusi į migreną?  vieną pažįstamą laiks nuo laiko apima stiprūs galvos skausmai, ji kvapam labai jautri, tai tik Eclat'D Arpege tegali kvėpintis..

Nu tfu tfu tfu tikrai ne,nes vat nesuprasdavau išpradžių nuo ko čia daros,bet kai pradėdavo skaudėti tik pasikvepinus tai tada viskas aišku. Bet visvien nesuprantu,dabar Halloween'ą pratinuosi,bet labai jau atsargiai,kažin ar visą išnaudosiu. Keista ir nervuoja tuo pačiu,anksčiau 5th avenue labai patiko,nusipirkau kokia 5-6ml nupurškiau ir viskas,echo-biskį daugiau,212- irgi kokia 15ml,o Ultraviolet of summer pakako dviejų kartų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 03 29, 17:28)
Nu tfu tfu tfu tikrai ne,nes vat nesuprasdavau išpradžių nuo ko čia daros,bet kai pradėdavo skaudėti tik pasikvepinus tai tada viskas aišku. Bet visvien nesuprantu,dabar Halloween'ą pratinuosi,bet labai jau atsargiai,kažin ar visą išnaudosiu. Keista ir nervuoja tuo pačiu,anksčiau 5th avenue labai patiko,nusipirkau kokia 5-6ml nupurškiau ir viskas,echo-biskį daugiau,212- irgi kokia 15ml,o Ultraviolet of summer pakako dviejų kartų  unsure.gif

Jum pavojinga visą buteliuką iš karto pirkti tada. O kaip jūs pratinatės? Aš tai nemoku turbūt pratintis. Man jei patinka, tai iš karto, o jei nepatinka tik pauosčius, jau žinau, kad nepatiks ir paskui. O pratintis tai kažkaip lyg save kankint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(#vėja# @ 2009 03 29, 17:36)
Jum pavojinga visą buteliuką iš karto pirkti tada. O kaip jūs pratinatės? Aš tai nemoku turbūt pratintis. Man jei patinka, tai iš karto, o jei nepatinka tik pauosčius, jau žinau, kad nepatiks ir paskui. O pratintis tai kažkaip lyg save kankint  smile.gif

Nu prašyčiau jūs nesikreipti pirmiausiai 4u.gif Tik toks žodis pratinuosi,po truputį pasipurškiu,kad neerzintų kvapas,(nes kaip pastarieji,tai išlenda tokia salduma iš jų,kartais nieko visai,o kartais nelabai ji man patinka),tai tai gal sakau galėjau persiuostyti tų kvėpalų,kažin taip būna? g.gif Nes pasipurkšdavau tai taip negailėdama blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarėja: 29 kovo 2009 - 17:05
Man atrodo, kad nepelnytai pamirštas kvapas yra Cacharel Eau de Eden ( nepainioti su aštriaisiais Eden)Jį turėjau prieš kokius aštuonis metus,tada jis buvo mano mėgstamiausias.Dabar vasarai turbūt vėl reikės įsigyti .Visoms gaivių kvepalų mėgėjoms pirmiausia jį ir rekomenduočiau
http://www.fragranti...fume/nd.245.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 29 kovo 2009 - 17:08
QUOTE(Gintarėja @ 2009 03 29, 17:18)
Ir kaip tau jie? Man tai patinka  thumbup.gif  dar turiu kelis lašiukus,tai vis nesiryžtu išpurkšti paskutinių. O viduržemio tai man nepatiko  schmoll.gif
Gal gali apibūdint Armand Basi Lovely Blossom kvapą  rolleyes.gif

Kad ir manes apibudintoja jokia...
Jei trumpai - gaivus, vasariskas, tyras thumbup.gif charakteriu biski panasus i Armand Basi in Red EDT... thumbup.gif
Tuoj biski dar atsils ir statysiu pirmoje eileje naudojamu kvepalu thumbup.gif

Nilo sodai patinka labai wub.gif , juose irgi greipfruta jauciu mirksiukas.gif
Vidurzemio tokie salti - tikri UNISEX... Vasarai pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 29 kovo 2009 - 19:18
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 29, 20:17)
Kad ir manes apibudintoja jokia...
Jei trumpai - gaivus, vasariskas, tyras  thumbup.gif  charakteriu biski panasus i Armand Basi in Red EDT...  thumbup.gif
Tuoj biski dar atsils ir statysiu pirmoje eileje naudojamu kvepalu  thumbup.gif

Nilo sodai patinka labai  wub.gif , juose irgi greipfruta jauciu  mirksiukas.gif
Vidurzemio tokie salti - tikri UNISEX... Vasarai pats tas  thumbup.gif

Aha Nilas man irgi labai patinka wub.gif
O Lovely Blossom gal pasidalint norėtai kokį atomiką? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 03 29, 20:54)
Aha Nilas man irgi labai patinka  wub.gif 
O Lovely Blossom gal pasidalint norėtai kokį atomiką?  bigsmile.gif

Galeciau thumbup.gif
Visa kibiriuka turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 29, 20:55)
Galeciau  thumbup.gif