Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

QUOTE(cavalli @ 2008 10 23, 18:25)
Mmm..., Aqua Di Gio wub.gif  wub.gif Man labai patinka, nors ir neturiu verysad.gif Gal siais metais Kaledu senis atnes rolleyes.gif Kvepia taip gaiviai, taip skaniai wub.gif Beje, vyriski tokie patys irgi labai skaniai kvepia, MB turi wub.gif

Gal reikės ir man pas senį užsiprašyti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Wika 111 @ 2008 10 23, 17:57)
Kad taip ju ir nepauosciau  blush2.gif

Nieko kvapas tik galėtų ilgėliau laikytis,nors jis man tinka,nes visiškai nejaučiu jo,iš pradžių toks lyg saldumo šiek tiek lengvo turi,o paskui gaivesni pasidaro,na man tai patiko visai,nors ne pirmoje vietoje ax.gif
Atsakyti
Man iš gaivių patinka Davidoff "Cool Water", ir laikosi neblogai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NEVIENA @ 2008 10 24, 21:15)
Man iš gaivių patinka Davidoff "Cool Water", ir laikosi neblogai thumbup.gif

Man tai jie šiek tiek per saldūs rolleyes.gif
Atsakyti
Gaiviuku megejos,klokit ka apie situs manot biggrin.gif
user posted image
Pirmosios natos man gaivios ir labai skaniai rugstcios,o paskui jie nebegaivus.Nesu tikra ar galesiu nesiot,bet traukia jie mane.Ka jus manot?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 10 24, 22:50)
Gaiviuku megejos,klokit ka apie situs manot biggrin.gif
user posted image
Pirmosios natos man gaivios ir labai skaniai rugstcios,o paskui jie nebegaivus.Nesu tikra ar galesiu nesiot,bet traukia jie mane.Ka jus manot?

Aš šių nesu uosčiusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 10 24, 22:50)

jie rytietiški, tai ir nelabai gali būti gaivūs g.gif kažkada ieškojai sau tinkamų "vakarinių" kvepalų, tai gal šitie ir tiks, jei jau traukia bigsmile.gif
Atsakyti
Carolina Herera 212 Splash..! wub.gif 4u.gif nieko ner geriau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 10 24, 23:04)
jie rytietiški, tai ir nelabai gali būti gaivūs g.gif  kažkada ieškojai sau tinkamų "vakarinių" kvepalų, tai gal šitie ir tiks, jei jau traukia bigsmile.gif

Aha,as ir taip pamaniau,bet kai jie issivedina ir tai kas lieka mane mazumele erzina,hipnotizuoja tik pirmas papurskimas.Gal zinai kazka panasaus?Kad butu idomus ir su rugstele 4u.gif 4u.gif

QUOTE(amber123 @ 2008 10 24, 23:15)
Carolina Herera 212 Splash..!  wub.gif  4u.gif nieko ner geriau..  smile.gif

Geri,bet man per nuobodus kad pasakyciau nieko ner geriau,man tikrai yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 10 25, 12:43)
Aha,as ir taip pamaniau,bet kai jie issivedina ir tai kas lieka mane mazumele erzina,hipnotizuoja tik pirmas papurskimas.Gal zinai kazka panasaus?Kad butu idomus ir su rugstele 4u.gif  4u.gif

nžn blush2.gif gal cacharel eden arba cartier eau de cartier
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 10 25, 13:03)
nžn blush2.gif gal cacharel eden arba cartier eau de cartier

Mhm,eisiu susipazint,o jei dar minciu kils rasyki 4u.gif
Atsakyti
žiemą kvepinsiuosi Chopard pure wish
Elizabeth Arden Provocative ir
Versace Crystal Noir
Atsakyti
man dieviskai patiko escada island kiss. Bet escada keicia i sezona keliskart - parduoda ir viskas, kitam sezonui naujas kvapas. o naujas buna nebetoks kaip senas sad.gif
Gal kas zino, kur ju galima butu nusipirkt? arba gal kas panasiu uzrado?
Atsakyti