Moschino i Love Love yra šiek tiek greifurtuko, turėjau net kelis buteliukus, nes jie tokie lengvi
" Šis kvapas sukurtas įsimylėjusiai, žaismingai, provokuojančiai, seksualiai ir koketiškai moteriai. Šiek tiek ironiškas, gundantis, paslaptingas kvapas Cheap & Chic I Love Love tarsi stebuklingas kokteilis, suteiks Jums ypatingo žavesio ir padės suprasti meilės kalbą.
Sudedamosios dalys
Paprastosios pakalnutės, liūnmeldis, arbatinės rožės, cinamono lapai, citrinmedis, muskusas, kedras, greipfrutai, apelsinai.
Kvapas
Romantiškas, jaunatviškas, gaivus"
QUOTE(Gretuteka @ 2009 03 28, 00:06)
O kaip jie laiko? Esu girdėjusi, kad nekaip, gal dėl to, kad lengvi?
QUOTE(#vėja# @ 2009 03 28, 12:15)
As dabar juos naudoju tai man jie gana ilgai laiko
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 27, 21:36)
Mmm,tai tie patys kur ir aš turiu iš tavęs
QUOTE(#vėja# @ 2009 03 28, 12:15)
Nu man irgi sakė,kad gerai laiko Pradėsiu gundytis jais,bet dar reikia pauostinėti
Tai Esprit nei viena nemačius,negirdėjus nieko
QUOTE(Gintarėja @ 2009 03 28, 14:00)
Taip... sitie, skanuciai
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 28, 14:06)
Taip... sitie, skanuciai
Man ir šie netinka,vakar pasikvepinau,tai kaip galvą užėjo siaubingai skaudėti Nu nesuprantu kas juose yra,nei Echo netiko,nei 212,nei šie,ir dar sąrašas ilgesnis kurie netinka
QUOTE(Gintarėja @ 2009 03 29, 12:01)
Man ir šie netinka,vakar pasikvepinau,tai kaip galvą užėjo siaubingai skaudėti Nu nesuprantu kas juose yra,nei Echo netiko,nei 212,nei šie,ir dar sąrašas ilgesnis kurie netinka
O tas skausmas tikrai nuo kvepalu, gal dar tuo metu kas nors veike???
Kaip gaila... kvapas ju tikrai nuostabus
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 29, 13:23)
O tas skausmas tikrai nuo kvepalu, gal dar tuo metu kas nors veike???
Nea,nuo kvepaliukų,nes tik pasikvepinu ir jau po kokių 10 min,žiaurūs galvos skausmai,nors kai tik gavau atrodė normaliai,kažkas netinka.
WWWitch,kokie kvepaliukai žaliam butelaity,kur į atomiką parduodi?
QUOTE(Gintarėja @ 2009 03 29, 16:36)
WWWitch,kokie kvepaliukai žaliam butelaity,kur į atomiką parduodi?
Hermes sur le Nil, galvoju dabar sau visa kieki palikti, arba keisti kokius 10 ml i Hermio vidurzemio sodus Dar neapsisprendziau
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 29, 17:00)
Hermes sur le Nil, galvoju dabar sau visa kieki palikti, arba keisti kokius 10 ml i Hermio vidurzemio sodus Dar neapsisprendziau
Ir kaip tau jie? Man tai patinka dar turiu kelis lašiukus,tai vis nesiryžtu išpurkšti paskutinių. O viduržemio tai man nepatiko
Gal gali apibūdint Armand Basi Lovely Blossom kvapą
QUOTE(Gintarėja @ 2009 03 29, 12:01)
Man ir šie netinka,vakar pasikvepinau,tai kaip galvą užėjo siaubingai skaudėti
O gal esat linkusi į migreną? vieną pažįstamą laiks nuo laiko apima stiprūs galvos skausmai, ji kvapam labai jautri, tai tik Eclat'D Arpege tegali kvėpintis..