Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

Moschino i Love Love yra šiek tiek greifurtuko, turėjau net kelis buteliukus, nes jie tokie lengvi 4u.gif

" Šis kvapas sukurtas įsimylėjusiai, žaismingai, provokuojančiai, seksualiai ir koketiškai moteriai. Šiek tiek ironiškas, gundantis, paslaptingas kvapas Cheap & Chic I Love Love tarsi stebuklingas kokteilis, suteiks Jums ypatingo žavesio ir padės suprasti meilės kalbą.

Sudedamosios dalys
Paprastosios pakalnutės, liūnmeldis, arbatinės rožės, cinamono lapai, citrinmedis, muskusas, kedras, greipfrutai, apelsinai.

Kvapas
Romantiškas, jaunatviškas, gaivus"
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 03 28, 00:06)
Moschino i Love Love yra šiek tiek greifurtuko,

O kaip jie laiko? Esu girdėjusi, kad nekaip, gal dėl to, kad lengvi?
Atsakyti
QUOTE(#vėja# @ 2009 03 28, 12:15)

As dabar juos naudoju tai man jie gana ilgai laiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migall: 28 kovo 2009 - 12:37
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 27, 21:36)

Mmm,tai tie patys kur ir aš turiu iš tavęs wub.gif
QUOTE(#vėja# @ 2009 03 28, 12:15)

Nu man irgi sakė,kad gerai laiko rolleyes.gif Pradėsiu gundytis jais,bet dar reikia pauostinėti ax.gif

Tai Esprit nei viena nemačius,negirdėjus nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 03 28, 14:00)
Mmm,tai tie patys kur ir aš turiu iš tavęs  wub.gif 

Taip... sitie, skanuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 28, 14:06)
Taip... sitie, skanuciai  wub.gif

Man ir šie netinka,vakar pasikvepinau,tai kaip galvą užėjo siaubingai skaudėti verysad.gif Nu nesuprantu kas juose yra,nei Echo netiko,nei 212,nei šie,ir dar sąrašas ilgesnis kurie netinka cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 03 29, 12:01)
Man ir šie netinka,vakar pasikvepinau,tai kaip galvą užėjo siaubingai skaudėti  verysad.gif  Nu nesuprantu kas juose yra,nei Echo netiko,nei 212,nei šie,ir dar sąrašas ilgesnis kurie netinka  cry.gif

O tas skausmas tikrai nuo kvepalu, gal dar tuo metu kas nors veike???
Kaip gaila... kvapas ju tikrai nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 29, 13:23)
O tas skausmas tikrai nuo kvepalu, gal dar tuo metu kas nors veike???
Kaip gaila... kvapas ju tikrai nuostabus  wub.gif

Nea,nuo kvepaliukų,nes tik pasikvepinu ir jau po kokių 10 min,žiaurūs galvos skausmai,nors kai tik gavau atrodė normaliai,kažkas netinka.
Atsakyti
WWWitch,kokie kvepaliukai žaliam butelaity,kur į atomiką parduodi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 03 29, 16:36)
WWWitch,kokie kvepaliukai žaliam butelaity,kur į atomiką parduodi?  g.gif

Hermes sur le Nil, galvoju dabar sau visa kieki palikti, arba keisti kokius 10 ml i Hermio vidurzemio sodus g.gif Dar neapsisprendziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 29, 17:00)
Hermes sur le Nil, galvoju dabar sau visa kieki palikti, arba keisti kokius 10 ml i Hermio vidurzemio sodus  g.gif  Dar neapsisprendziau  mirksiukas.gif

Ir kaip tau jie? Man tai patinka thumbup.gif dar turiu kelis lašiukus,tai vis nesiryžtu išpurkšti paskutinių. O viduržemio tai man nepatiko schmoll.gif

Gal gali apibūdint Armand Basi Lovely Blossom kvapą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarėja: 29 kovo 2009 - 16:20
QUOTE(Gintarėja @ 2009 03 29, 12:01)
Man ir šie netinka,vakar pasikvepinau,tai kaip galvą užėjo siaubingai skaudėti  verysad.gif 

O gal esat linkusi į migreną? vieną pažįstamą laiks nuo laiko apima stiprūs galvos skausmai, ji kvapam labai jautri, tai tik Eclat'D Arpege tegali kvėpintis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #vėja#: 29 kovo 2009 - 16:23