Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

QUOTE(Malena @ 2009 03 20, 14:36)
As ieskojau ju pauostyt ir neradau.Kiek pamentu ten turejo but ryskus greipfrutas wub.gif

Taip thumbup.gif
Atvaziuok kada i svecius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 20, 15:11)
Taip  thumbup.gif
Atvaziuok kada i svecius wink.gif

Manau reikes visu gaiviuku megeju myta daryt ir bonkiukais thumbup.gif
Papildyta:
Kaip man noretus situos pauostyt bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
As uz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 03 15, 18:53)
Nu man ir sdabar salduma išlenda,bet paskui kai nusikvepia tai visai nieko  ax.gif  Pamažu parbaigsiu Malenos likutį  biggrin.gif 
O dabar jau laukiu parvykstant  bigsmile.gif  user posted image

Aš jau šių neturėsiu,nes gavau kitokius,apsišoviau kaip merga su trečiu vaiku doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 03 23, 18:56)
Aš jau šių neturėsiu,nes gavau kitokius,apsišoviau kaip merga su trečiu vaiku  doh.gif  doh.gif  blush2.gif

Gavai Omnia, kuriu kvapas visai negaivus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 23, 20:27)
Gavai Omnia, kuriu kvapas visai negaivus?  g.gif

Jooo cry.gif ir baisiai smirda ir erzina imbiero kvapas aštrus doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 03 23, 23:30)
Jooo cry.gif ir baisiai smirda ir erzina imbiero kvapas aštrus  doh.gif  verysad.gif

unsure.gif ir as tokius per klaida gavau doh.gif
Stovi kampe, net neispakuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 24, 11:03)
unsure.gif  ir as tokius per klaida gavau  doh.gif
Stovi kampe, net neispakuoti  doh.gif

Nu bet pati kalta doh.gif Bet jau kvapas jų,iš karto dar nieko atrodo,o paskui grynas imbieras,baisu doh.gif
Atsakyti
Merginos,gal kuri turėjot šiuos? user posted image
Šiandien mėginuką gavau pauostyti,oi kaip patiko kvapas,tik kažin kaip jie laikos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 20, 14:36)
As ieskojau ju pauostyt ir neradau.Kiek pamentu ten turejo but ryskus greipfrutas wub.gif

Aga, juose išties gerai jaučiasi ryškus greiprutas - toks, kuris užkvimpa, kai lupi jo žievę thumbup.gif superinis kartumiukas, jei mėgstat. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 19, 22:01)
Ogo, tai jau rekordas  thumbup.gif

Ką ten rekordas, darbe moteriškės supuolė, tai po to ne itin daug beliko, o tas likutis tai greitai suėjo, oi greitai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #vėja#: 26 kovo 2009 - 10:19
QUOTE(#vėja# @ 2009 03 26, 11:17)
Aga, juose išties gerai jaučiasi ryškus greiprutas - toks, kuris užkvimpa, kai lupi jo žievę  thumbup.gif  superinis kartumiukas, jei mėgstat.  smile.gif
Papildyta:

Ką ten rekordas, darbe moteriškės supuolė, tai po to ne itin daug beliko, o tas likutis tai greitai suėjo, oi greitai  smile.gif

REIKEJO NEPASIDUOTI lotuliukas.gif
Atsakyti
Noreciau kokio greifrutuko i savo kolekcija wub.gif
Atsakyti