Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

QUOTE(Tuberosa @ 2009 03 15, 18:15)
Aš irgi kažkodėl jų užsinorėjau , nors dar net neuosčiau. Pagal sudėtį atrodo gana paprasti ,ko visai norėčiau .Dar niekada neturėjau amerikoniškų kvepalų.  bebe.gif

Jie amerikanski? biggrin.gif

Kvapa reik uostyt o ne sudety ziuret.Vakar gavau komplimenta del Euphorios Blossom tongue.gif
Atsakyti
thumbup.gif is gaiviuju kvapu man labiausiai patinka Jesus el Pozo Halloween
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 15, 18:23)
Jie amerikanski?  biggrin.gif

Kvapa reik uostyt o ne sudety ziuret.Vakar gavau komplimenta del Euphorios Blossom tongue.gif

Aš visada pirma pasižiūriu iš ko padaryti ,kaip atsirado, nors tai iš esmės nieko apie kvepalus nepasako ,o tada jau tokia protinga einu rinktis. O C.Kleinas taigi amerikonų pasididžiavimas ant viso Niujorko umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 03 15, 18:26)
thumbup.gif is gaiviuju kvapu man labiausiai patinka Jesus el Pozo Halloween

Man jie labiau ziema patinka, kai kvapas dar gaivesnis. wub.gif
O vasara islenda kaz koks saldumas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 15 kovo 2009 - 17:50
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 15, 17:50)
Man jie labiau ziema patinka, kai kvapas dar gaivesnis.  wub.gif
O vasara islenda kaz koks saldumas  g.gif

Nu man ir sdabar salduma išlenda,bet paskui kai nusikvepia tai visai nieko ax.gif Pamažu parbaigsiu Malenos likutį biggrin.gif
O dabar jau laukiu parvykstant bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 03 15, 19:53)
Nu man ir sdabar salduma išlenda,bet paskui kai nusikvepia tai visai nieko  ax.gif  Pamažu parbaigsiu Malenos likutį  biggrin.gif 
O dabar jau laukiu parvykstant  bigsmile.gif  user posted image

Sitie man irgi patinka wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, kuri gal esate turėjusi L'eau D' Sonia Rykiel? Vadinamuosius mėlynus marškinėlius? smile.gif Kiek suprantu iš aprašymo nete, jie gaivūs, citrusiniai, pats tas, kas pavasarį man energijos teiktų, tikiuosi smile.gif Tik kad užsisakyčiau juos aklai, nesu uosčius. Gal pasidalytumėte savo patyrimu, jei turėjote ar teko bent įkvėpti... smile.gif
Pė.Es. WWWitch, ačiū už galimybę tašiuky nešiotis Paco Rabanės limituotą versiją, tik kad jos jau nebliko... ax.gif geras citrusas, bet man kažkaip lelijų ar kažko panašaus į tai buvo daugokja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(#vėja# @ 2009 03 19, 21:28)
Mergaitės, kuri gal esate turėjusi L'eau D' Sonia Rykiel? Vadinamuosius mėlynus marškinėlius?  smile.gif Kiek suprantu iš aprašymo nete, jie gaivūs, citrusiniai, pats tas, kas pavasarį man energijos teiktų, tikiuosi  smile.gif  Tik kad užsisakyčiau juos aklai, nesu uosčius. Gal pasidalytumėte savo patyrimu, jei turėjote ar teko bent įkvėpti...  smile.gif
Pė.Es. WWWitch, ačiū už galimybę tašiuky nešiotis Paco Rabanės limituotą versiją, tik kad jos jau nebliko...  ax.gif  geras citrusas, bet man kažkaip lelijų ar kažko panašaus į tai buvo daugokja  blush2.gif

Leliju g.gif visiskai juose nejauciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 19, 21:29)
Leliju  g.gif  visiskai juose nejauciu  unsure.gif

Gal ir ne lelijos, bet kažkokios lišnos gėlytės smile.gif anyway, jų jau nėra biggrin.gif kaip dėjau, per nepilną savaitę supurškiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(#vėja# @ 2009 03 19, 21:38)
Gal ir ne lelijos, bet kažkokios lišnos gėlytės  smile.gif  anyway, jų jau nėra  biggrin.gif kaip dėjau, per nepilną savaitę supurškiau  mirksiukas.gif

Ogo, tai jau rekordas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(verdana @ 2009 03 08, 15:56)
o as svajoju apie Lanvin Eclat d`aperge kvepalus. tik reiks truputi pataupyti ax.gif

Visa kovo menesi jiems akcija yra parfum express.
Atsakyti
QUOTE(#vėja# @ 2009 03 19, 21:28)
Pė.Es. WWWitch, ačiū už galimybę tašiuky nešiotis Paco Rabanės limituotą versiją, tik kad jos jau nebliko...  ax.gif  geras citrusas, bet man kažkaip lelijų ar kažko panašaus į tai buvo daugokja  blush2.gif

As ieskojau ju pauostyt ir neradau.Kiek pamentu ten turejo but ryskus greipfrutas wub.gif
Atsakyti