Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

QUOTE(WWWitch @ 2009 01 23, 23:33)
Ne, man toks sakyciau daugiau arbuzinis - agurkinis  lotuliukas.gif

aaa, ačiū, tada man ne itin verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 01 23, 20:56)
Atradau sau dar vienus gaivius kvepalus
Ralph Cool by Ralph Lauren
user posted image user posted image

Turejau Ralph Lauren Ralph,kaip gaivus labai gerai laiko,susilaukdavau labai daug komplimentu.Ir siaip kvapas isskirtinis,ne kaip visi.Saunus pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
Reikės ir man išbandyti šį kvapą bigsmile.gif O jų yra sarmoj arba kristianoj? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(#vėja# @ 2009 01 24, 00:37)
aaa, ačiū, tada man ne itin  verysad.gif

Jei norit citrusinio/pasiflorinio gaivumo pabandykite Ralph Lauren Ralph Rocks
user posted image

Jis toks citrusinis-gėlinis-kreminis ir laaabai gaivus mirksiukas.gif
Jei kas nors dar juos išbandęs gal pakomentuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagalve: 24 sausio 2009 - 16:35
QUOTE(WWWitch @ 2009 01 23, 23:33)
Ne, man toks sakyciau daugiau arbuzinis - agurkinis  lotuliukas.gif

Is citrusiniu man labai patinka Ultraviolet colours of Summer
user posted image

QUOTE(Malena @ 2009 01 24, 13:03)
Turejau Ralph Lauren Ralph,kaip gaivus labai gerai laiko,susilaukdavau labai daug komplimentu.Ir siaip kvapas isskirtinis,ne kaip visi.Saunus pasirinkimas thumbup.gif

Siandien ismeginau, ir likau patenkinta thumbup.gif Lengvas, gaivus kvapas, issilaike visa diena thumbup.gif

QUOTE(Gintarėja @ 2009 01 24, 17:12)
Reikės ir man išbandyti šį kvapą  bigsmile.gif  O jų yra sarmoj arba kristianoj? bigsmile.gif

Yra 4u.gif
Atsakyti
Man tai Veros Wang Princess taip arbūzais kvepia, na toks vasariškas, (ir ne toks popsiškas kaip Givency Very Irresistible blush-anim-cl.gif ) kvapas smile.gif
Atsakyti
Man gaivus H.BOSS Femme
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 01 28, 18:26)
Man gaivus H.BOSS Femme
user posted image

O aš šių tai nepriskirčiau prie gaivių,man jie schmoll.gif Nu bet čia tik mano nosiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 01 28, 19:55)
O aš šių tai nepriskirčiau prie gaivių,man jie  schmoll.gif  Nu bet čia tik mano nosiai  blush2.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 01 28, 18:04)
Visiskai sutinku drinks_cheers.gif

Kaip tik siandien pagalvojau, kad nebematom taves "siandien kvepiu" temoje smile.gif Gal kvepalai pasibaige? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 01 28, 20:13)
Kaip tik siandien pagalvojau, kad nebematom taves "siandien kvepiu" temoje smile.gif Gal kvepalai pasibaige? smile.gif

Kur jau pasibaigs visi lotuliukas.gif Kad as kasdien tebekvepiu Addict Shine,tai tingiu kartotis.Kita menesi kokius gaiviukus griebsiu,nebeistversiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 01 28, 20:05)
Kur jau pasibaigs visi lotuliukas.gif Kad as kasdien tebekvepiu Addict Shine,tai tingiu kartotis.Kita menesi kokius gaiviukus griebsiu,nebeistversiu biggrin.gif

Gal gali nupasakot jų kvapą? Ir dar Addict Shine II įdomu koks,nes labai jau jie einami,tai kuo gi ypatingi įdomu bigsmile.gif
Atsakyti