Pirmoji tema cia
Dekui uz nauja tema
Pamirsau pasakyt, man dar visai nieko (bet savo kolekcijoj neturiu )
Issey Miyaki "L'eau D'issey"
oho, kokia aktyvi tema pasidare:super
siandien uosciau
jie gaivus, bet nieko neypatingi. tokie kiek nykoki. (kazkiek primena versace bright crystal). bet gal kiekvienai dienai, visai nieko, bet biski man nuobodoki o pavadinimas, mano galva, visai neatitinka kvapo.
siandien norejau pratestuoti duck (nepamenu tikslaus pavadinimo), kur Malena rekomendavo. tai pardaveika uzkniso, tai taip likau nepauoscius.
Nezinau, pvz., man pradejo patikti kvapai, kurie anksciau buvo viskas prasidejo nuo givenchy hot couture - pasisavinau is mamos, poto maxmara (keli kvapai) , net pati nustebau, kad visai nieko su YSL opium jauciuosi. zodziu, kaip drauge mano pasake, bobiski
siandien uosciau
jie gaivus, bet nieko neypatingi. tokie kiek nykoki. (kazkiek primena versace bright crystal). bet gal kiekvienai dienai, visai nieko, bet biski man nuobodoki o pavadinimas, mano galva, visai neatitinka kvapo.
siandien norejau pratestuoti duck (nepamenu tikslaus pavadinimo), kur Malena rekomendavo. tai pardaveika uzkniso, tai taip likau nepauoscius.
QUOTE(Wika 111 @ 2008 10 10, 20:24)
o tolstat cia kur link? PVZ prasom ?
Nezinau, pvz., man pradejo patikti kvapai, kurie anksciau buvo viskas prasidejo nuo givenchy hot couture - pasisavinau is mamos, poto maxmara (keli kvapai) , net pati nustebau, kad visai nieko su YSL opium jauciuosi. zodziu, kaip drauge mano pasake, bobiski
QUOTE(Wika 111 @ 2008 10 10, 23:04)
Dekui uz nauja tema
Aš šituos irgi norėčiau pauostyti ir dar Aqua Di Gio norėčiau,gal žinot šį kvapą?
QUOTE(Gintarėja @ 2008 10 11, 14:03)
Aš šituos irgi norėčiau pauostyti ir dar Aqua Di Gio norėčiau,gal žinot šį kvapą?
Deja ne, nesu juoscius
Is gaiviu megstu Mexx-IceTouch, EA-Green Tea, Bruno Banani-About Woman, Davidoff-Cool Water Freeze Me, dar visai nieko Valentino - Rock in Rose Couture, Jeanne Lanvin, bet tokiais kvepinuos, kai lauke silta, o atejus salciams megstu Diesel - Fuel For Life, Naomi Campbell - Sunset, siam sezonui mastau apie Ed Hardy Parfume
Aš jau įsigijau
Nagi merginos,kuo žiemą kvepinsitės Kelios parašė tiktai ir tyluma
QUOTE(Gintarėja @ 2008 10 23, 12:48)
Aš jau įsigijau
Vis del to nusipirkai?
QUOTE(Wika 111 @ 2008 10 23, 14:31)
Vis del to nusipirkai?
Aha,tik kvapas man jų neilgai laikos O tau jie nepatinka,kad klausi?
QUOTE(Gintarėja @ 2008 10 23, 15:50)
Aha,tik kvapas man jų neilgai laikos O tau jie nepatinka,kad klausi?
Kad taip ju ir nepauosciau
QUOTE(Gintarėja @ 2008 10 11, 15:03)
Mmm..., Aqua Di Gio Man labai patinka, nors ir neturiu Gal siais metais Kaledu senis atnes Kvepia taip gaiviai, taip skaniai Beje, vyriski tokie patys irgi labai skaniai kvepia, MB turi