Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

O kaip tingiu jurginus iskasinet doh.gif kasmet taspats. Lygiai taip pat tingiu sodint pavasariais doh.gif Iskasu duobe, sumetu, uzkasu. Bet bujoja jie pas mane ir dauginasi wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 15, 12:05)
O kaip tingiu jurginus iskasinet  doh.gif kasmet taspats. Lygiai taip pat tingiu sodint pavasariais  doh.gif Iskasu duobe, sumetu, uzkasu. Bet bujoja jie pas mane ir dauginasi  wacko.gif

Kaip tai i duobe i zeme ir paliekat lauke nevezat i namus nesudedat i dezutes ir neuzpilat durpem g.gif .

Tiesa dėl šermukšnių tai aš pas brolius Vrublevskius nusipirkau baltom uogom na žinokit egzotika tikra ir uogos visai nieko, o lapeliai rudenį irgi akį džiugina ax.gif
Atsakyti
KJaip tylu šiandien... g.gif
jaučiu visos darbuose ir daržuose. Pas mus orelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pas mane šiandien taip pat eilinės pertvarkos, tiksliau gėlynų plėtimas.
Kadangi uošvis su anūke pabus tik šią savaitę, turiu skubiai sukaišioti žiemai naujai pasiimtas gėles, užsakytom rožėm vietą paruošti ir kitas rokiruotes įgyvendinti. Todėl pradėjausavo grand planą doh.gif , kaip jau Rokoko minėjau - darysiu gėlyną palei beveik visą perimetrą prie gyvatvorės. Nusprendžiau, kad man bus mieliausia rožės, spygliuočiai, smilgos ir dekoratyvūs lapai, pvz. rodžersija, bordinė vaisgina, gal edelveisai, eraičinai, ašuotė (ačiū Rokoko, kad atkalbėjai nuo daugiamečių toj pačioj vietos).
Vat taip... gal paskui ir nuotraukas pasirodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 15, 11:36)
KJaip tylu šiandien...  g.gif
jaučiu visos darbuose ir daržuose. Pas mus orelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kadangi uošvis su anūke pabus tik šią savaitę, turiu skubiai sukaišioti žiemai naujai pasiimtas gėles, užsakytom rožėm vietą paruošti ir kitas rokiruotes įgyvendinti. Todėl pradėjausavo grand planą doh.gif , kaip jau Rokoko minėjau - darysiu gėlyną palei beveik visą perimetrą prie gyvatvorės. Nusprendžiau, kad man bus mieliausia rožės, spygliuočiai, smilgos ir dekoratyvūs lapai, pvz. rodžersija, bordinė vaisgina, gal edelveisai, eraičinai, ašuotė (ačiū Rokoko, kad atkalbėjai nuo daugiamečių toj pačioj vietos).
Vat taip... gal paskui ir nuotraukas pasirodysiu  lotuliukas.gif

dar karta apgalvojau daugiameciu ir roziu kaiminyste. GALIMA.
atsizvelgti i zydejimo laika ir ziedu formas/spalvas. sugalvojau keleta sprendimu. susisieksiu su tavim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 15, 12:36)

Jokiu "gal " negali buti ir taip mazai rodeisi tongue.gif Taigi lauksim fotkiu, gali ir ciucikus monikenais padaryt biggrin.gif

O as jau savo darbus kaip ir baigiau, neskaitant to, kad liko svogunus zemen sukisti ir kanus iskasti. O tada galesiu ramia sazine egypt.gif po saule vartytis.

Tina, o tu savo Himalajine pusele jau esi i nuolatine vieta ipaisius, ar dar tik laikinai kamputi jai isnuomojai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 10 15, 09:51)
Jokiu "gal " negali buti ir taip mazai rodeisi tongue.gif Taigi lauksim fotkiu, gali ir ciucikus monikenais padaryt biggrin.gif

Gal parodysiu,o gal pavasario palauksiu... tongue.gif nes dabar kai kurių augalų tik šaknis sodinu, o jų vietą pagaliuku pasižymiu lotuliukas.gif gera bus nuotrauka, būsimų rožių vietoje kastuvai susmeigti, gėlių vietoj - pagaliukai... lotuliukas.gif tikras svajonių sodas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 15, 00:09)
Drieziuk, per ankksti dengti.
ateis laikas,  kalbes turbut cia..

aciuks.gif
Atsakyti
Aš galvoju gal jurginų dar nekasti.Žydi jie pas mane kuo puikiausiai.Lapai iš vis tokie gražuoliai,tik ,kad paskui nebūtų per vėlu. doh.gif Dabar tulpių sodinimo metas.Tokia gausybė rūšių,kad vis nesugebu praeiti pro juos nesusigundžiusi thumbup.gif
Atsakyti
Atėjau padėkoti visoms man padėjusioms 4u.gif Projektas priduotas, ačiū Jums už konsultacijas 4u.gif Sėkmės Jums savuose gėlynuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 15 spalio 2008 - 14:28
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 15, 12:36)
KJaip tylu šiandien...  g.gif
jaučiu visos darbuose ir daržuose. Pas mus orelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Vat kaip smagu matyti zmogu, kuris apsisprendzia ka nori matyti dar pries sodinant. Ir nereik visu pasaulio geliu. Tik kaip ten suderinsi spygliuociu ir roziu poreikius? As nesikabineju, man tikrai idomus tas techninis aspektas.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2008 10 15, 11:21)
Kaip tai i duobe i zeme ir paliekat lauke nevezat i namus nesudedat i dezutes ir neuzpilat durpem  g.gif .

Prajuokinai lotuliukas.gif pavasari ta darau sodindama, o ne rudeni.

QUOTE(sobieska @ 2008 10 15, 12:51)
Tina, o tu savo Himalajine pusele jau esi i nuolatine vieta ipaisius, ar dar tik laikinai kamputi jai isnuomojai mirksiukas.gif

Nuolatine smile.gif

smth1, tai kaip del tu dumplainiu? dingai ax.gif Nenuskynus as ju dar. Vakarais velai griztu, tai su proziku nenoriu blaskytis. Bet sestadieni nuskinciau. Jie pas mane zalios spalvos dabar.

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 15, 17:04)
Prajuokinai  lotuliukas.gif pavasari ta darau sodindama, o ne rudeni.
Nuolatine  smile.gif

smth1, tai kaip del tu dumplainiu? dingai  ax.gif Nenuskynus as ju dar. Vakarais velai griztu, tai su proziku nenoriu blaskytis. Bet sestadieni nuskinciau. Jie pas mane zalios spalvos dabar.

Tai vot ir mislinu kaip cia rudeni galima taip daryti blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti