panos, ką aš be jūsų daryčiau tiek pasisemiu minčių
kasiopėja, tau rekomendavus, man pamasčius ir mintis išdėsčius balsu, MB beveik jama tą idėją dėl šermukšnių giraitės jei tik rankos pasieks medelyną, tai gal dar šiemet ta giraitė įgaus realias formas
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 14, 15:42)
kasiopėja, tau rekomendavus, man pamasčius ir mintis išdėsčius balsu, MB beveik jama tą idėją dėl šermukšnių giraitės jei tik rankos pasieks medelyną, tai gal dar šiemet ta giraitė įgaus realias formas
Is tikruju ir man tas pats. as cia prisisemiu irig ideju aisku kopijuoju kai ka ir pati bandau kurti.
QUOTE(išdykėlė @ 2008 10 13, 23:17)
Radus galima iškasti ir pasodinti į kitą vietą`kad netrukdytų arti ar šienauti
tada taip ir padarysim ,o kaip jo šaknys?kaži baisiai didelės
QUOTE(rokoko @ 2008 10 13, 23:27)
griovys pirste nuo peilio lieka.
QUOTE(Tina* @ 2008 10 14, 08:59)
Tikrai sudygs Daigios tos seklytes, nes sviezios.
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 14, 10:09)
gavau sėjinukų svarainio,
o yra galimybė pačiam iš sėklų užsiauginti ar čia labai jau sunkus darbas ir neverta
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 14, 11:42)
tadu iš tamstos priklauso
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 10 14, 11:58)
o yra galimybė pačiam iš sėklų užsiauginti ar čia labai jau sunkus darbas ir neverta
išsiauginti galima, bet tikimybė, kad vaikai išsaugos motininio augalo sąvybes (didelius vaisius ir pan.) nėra 100 proc. reikia daryti tolesnę atranką ir iš daugelio sėjinukų palikinėti tik vertingiausius
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 14, 16:33)
kai tik giria sužaliuos, tai mes toj girioj ir paūšim
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 14, 16:33)
išsiauginti galima, bet tikimybė, kad vaikai išsaugos motininio augalo sąvybes (didelius vaisius ir pan.) nėra 100 proc. reikia daryti tolesnę atranką ir iš daugelio sėjinukų palikinėti tik vertingiausius
aišku,reiks mugėse ieškoti
bet dar pirma reik susirasti info apie juos
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 14, 14:42)
jama tą idėją dėl šermukšnių giraitės
Ir visi bus geltonuogiai? SP skaiciau, kad buna ju valgomu, tiksliau skanesnem uogom
QUOTE(Tina* @ 2008 10 14, 16:57)
Ir visi bus geltonuogiai? SP skaiciau, kad buna ju valgomu, tiksliau skanesnem uogom
bala jų nematė, pavalgysim miške, o čia bus papuošalas žiūriu dabar į tą vianą raudonuojantį ir jau akyse vaizdelis kaip čia visas miškas raudonuoja/ geltonuoja
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 14, 10:09)
Dabar gavau sėjinukų svarainio, kurio vaisiai citrinos formos, ilgis vos ne 10 cm. Pažiūrėsim, kas iš jų išaugs
Paprastoji cidonija ar cia ne sitas augaliukas kartais man buvo naujiena sis medis cia Vokietijoj,nes augo sode ir nezinojau kas tai vokieciai ja vadina quitte (kvite butu lietuviskai) tas musu senas medis tiek vaisiu priaugindavo ir tokiu didziuliu kaip sena obelis,atiduodavau viska kaimynei...mat ji sake galima snapsa daryt dare ar nedare ji is ju snapsa nezinau,bet paragaut neteko tik zele-uogiene yra vaisinusi
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 14, 17:00)
bala jų nematė, pavalgysim miške, o čia bus papuošalas žiūriu dabar į tą vianą raudonuojantį ir jau akyse vaizdelis kaip čia visas miškas raudonuoja/ geltonuoja
O gal nuosavam miske smagiau valgyt Siaip tai tos uogos auksovertes, kai aprasyma paskaiciau.
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 14, 15:33)
sermuksniu trauktines ......
QUOTE(Tina* @ 2008 10 14, 07:59)
Aciu uz paaiskinima. Kai as tokia be kantrybes - man pats tas toks paaiskinimas
Patirtis
kai roviau siauralapio bijuno stieba - su pora pumpuru ir saknimi
pasirodo, kazkam ant svajones pataikiau , tai priglaude..
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 10 14, 10:42)
o paskui ravedama uzsiziopsai ir uzsilipi ir koja persipjauni
kazko sirdis jaucia, kad neaugs ta levanda prie tu slapiuma megstanciu purienu, net jeigu ir atskirsi........... bet bukime optimistes
kazko sirdis jaucia, kad neaugs ta levanda prie tu slapiuma megstanciu purienu, net jeigu ir atskirsi........... bet bukime optimistes
cia gerai man pasakei ... saugesnes pertvaros reiks
ir mano sirdis ta pati jaucia
ai, kas nerizikuoja - negeria sampano! [arba svarainiu/ sermuksniu trauktines ]
taip sakau del to, kad toki ale griovuka vundeniui nuteket palei akmenu taka padariau, o tas griovukas ''isklotas'' sliauziancia silinge ir ... sliauz.ciobreliu , kuris ten nepuva, o puikiai gyvena. [bet aisku, levanda kas kita , siaip jai did. duobe smelio primaisiau i savo superzeme]
na jei ka, pakeisti ka nors man tikrai nesunku
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 14, 13:42)
tai gal dar šiemet ta giraitė įgaus realias formas :
tiesiog puiku!
na jei taves ''nesumakalavau'', tai bordalapis/bordaziedis bijunas suskaldytas buvo vazonely, o maisely bordaziedis normaliai atskeltas. Jis irgi raudonas kol zelia, tik paskui pazaliuoja lapai.
QUOTE(Wolke @ 2008 10 14, 16:32)
mat ji sake galima snapsa daryt
likeri tevai darydavo, ar kaip ten - trauktine, tiksliau, uzpiltine.
Papildyta:
Drieziuk, per ankksti dengti.
ateis laikas, kalbes turbut cia..