Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

panos, ką aš be jūsų daryčiau doh.gif tiek pasisemiu minčių thumbup.gif
kasiopėja, tau rekomendavus, man pamasčius ir mintis išdėsčius balsu, MB beveik jama tą idėją dėl šermukšnių giraitės thumbup.gif jei tik rankos pasieks medelyną, tai gal dar šiemet ta giraitė įgaus realias formas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 14, 15:42)
kasiopėja, tau rekomendavus, man pamasčius ir mintis išdėsčius balsu, MB beveik jama tą idėją dėl šermukšnių giraitės thumbup.gif jei tik rankos pasieks medelyną, tai gal dar šiemet ta giraitė įgaus realias formas thumbup.gif

Is tikruju ir man tas pats. as cia prisisemiu irig ideju aisku kopijuoju kai ka ir pati bandau kurti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 10 13, 23:17)
Radus galima iškasti ir pasodinti į kitą vietą`kad netrukdytų arti ar šienauti  mirksiukas.gif

tada taip ir padarysim mirksiukas.gif ,o kaip jo šaknys?kaži baisiai didelės g.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 10 13, 23:27)
griovys pirste nuo peilio lieka.

doh.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 10 14, 08:59)
Tikrai sudygs smile.gif Daigios tos seklytes, nes sviezios.

thumbup.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 14, 10:09)
gavau sėjinukų svarainio,

o yra galimybė pačiam iš sėklų užsiauginti g.gif ar čia labai jau sunkus darbas ir neverta g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 14, 11:42)

tadu iš tamstos priklauso alc.gif
biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 10 14, 11:58)
o yra galimybė pačiam iš sėklų užsiauginti  g.gif  ar čia labai jau sunkus darbas ir neverta  g.gif

išsiauginti galima, bet tikimybė, kad vaikai išsaugos motininio augalo sąvybes (didelius vaisius ir pan.) nėra 100 proc. drinks_cheers.gif reikia daryti tolesnę atranką ir iš daugelio sėjinukų palikinėti tik vertingiausius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 14, 16:33)
tadu iš tamstos priklauso  alc.gif
biggrin.gif

mirksiukas.gif kai tik giria sužaliuos, tai mes toj girioj ir paūšim user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 14, 16:33)
išsiauginti galima, bet tikimybė, kad vaikai išsaugos motininio augalo sąvybes (didelius vaisius ir pan.) nėra 100 proc.  drinks_cheers.gif  reikia daryti tolesnę atranką ir iš daugelio sėjinukų palikinėti tik vertingiausius  4u.gif

aišku,reiks mugėse ieškoti g.gif
bet dar pirma reik susirasti info apie juos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 14, 14:42)
jama tą idėją dėl šermukšnių giraitės thumbup.gif

Ir visi bus geltonuogiai? bigsmile.gif SP skaiciau, kad buna ju valgomu, tiksliau skanesnem uogom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 14, 16:57)
Ir visi bus geltonuogiai? bigsmile.gif SP skaiciau, kad buna ju valgomu, tiksliau skanesnem uogom  mirksiukas.gif

bala jų nematė, pavalgysim miške, o čia bus papuošalas bigsmile.gif žiūriu dabar į tą vianą raudonuojantį ir jau akyse vaizdelis kaip čia visas miškas raudonuoja/ geltonuoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 14, 10:09)
Dabar gavau sėjinukų svarainio, kurio vaisiai citrinos formos, ilgis vos ne 10 cm. Pažiūrėsim, kas iš jų išaugs  rolleyes.gif

Paprastoji cidonija ar cia ne sitas augaliukas kartais mirksiukas.gif man buvo naujiena sis medis cia Vokietijoj,nes augo sode ir nezinojau kas tai doh.gif vokieciai ja vadina quitte (kvite butu lietuviskai) tas musu senas medis tiek vaisiu priaugindavo ir tokiu didziuliu kaip sena obelis,atiduodavau viska kaimynei...mat ji sake galima snapsa daryt rolleyes.gif dare ar nedare ji is ju snapsa nezinau,bet paragaut neteko smile.gif tik zele-uogiene yra vaisinusi
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 14, 17:00)
bala jų nematė, pavalgysim miške, o čia bus papuošalas bigsmile.gif žiūriu dabar į tą vianą raudonuojantį ir jau akyse vaizdelis kaip čia visas miškas raudonuoja/ geltonuoja wub.gif

O gal nuosavam miske smagiau valgyt mirksiukas.gif Siaip tai tos uogos auksovertes, kai aprasyma paskaiciau.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 14, 15:33)
tadu iš tamstos priklauso  alc.gif
biggrin.gif

sermuksniu trauktines tongue.gif ......
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 14, 07:59)
Aciu uz paaiskinima.  4u.gif Kai as tokia be kantrybes - man pats tas toks paaiskinimas 

Patirtis blush2.gif
kai roviau siauralapio bijuno stieba - su pora pumpuru ir saknimi doh.gif
pasirodo, kazkam ant svajones pataikiau bigsmile.gif , tai priglaude..

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 10 14, 10:42)
o paskui ravedama uzsiziopsai ir uzsilipi ir koja persipjauni

kazko sirdis jaucia, kad neaugs ta levanda prie tu slapiuma megstanciu purienu, net jeigu ir atskirsi........... bet bukime optimistes

blink.gif cia gerai man pasakei 4u.gif ... saugesnes pertvaros reiks g.gif

ir mano sirdis ta pati jaucia unsure.gif drinks_cheers.gif
ai, kas nerizikuoja - negeria sampano! [arba svarainiu/ sermuksniu trauktines lotuliukas.gif ]
taip sakau del to, kad toki ale griovuka vundeniui nuteket palei akmenu taka padariau, o tas griovukas ''isklotas'' sliauziancia silinge ir ... sliauz.ciobreliu bigsmile.gif , kuris ten nepuva, o puikiai gyvena. [bet aisku, levanda kas kita g.gif , siaip jai did. duobe smelio primaisiau i savo superzeme]
na jei ka, pakeisti ka nors man tikrai nesunku smile.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 10 14, 13:42)
tai gal dar šiemet ta giraitė įgaus realias formas :

tiesiog puiku!
na jei taves ''nesumakalavau'', tai bordalapis/bordaziedis bijunas suskaldytas buvo vazonely, o maisely bordaziedis normaliai atskeltas. Jis irgi raudonas kol zelia, tik paskui pazaliuoja lapai.

QUOTE(Wolke @ 2008 10 14, 16:32)
mat ji sake galima snapsa daryt

likeri tevai darydavo, ar kaip ten - trauktine, tiksliau, uzpiltine.
Papildyta:

Drieziuk, per ankksti dengti.
ateis laikas, kalbes turbut cia..
Atsakyti