Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

Sveikos grožių augintojos smile.gif
Reikia patarimo... Apsitvėrėm slkypą ir vienas kampas prašyte prašosi kokios nors "kalėdinės" eglutės - kaip tik į tą kampą žiūri svetainės didelis langas ir atrodo, kad būtent tokio augaliuko ten labai trūksta. Tik kad aš nežinau, ar būna eglučių ar kokių kūgiškų pušelių, kurios neužaugtų daugiau nei 3-4 metrai ir atrodytų, kaip medelis, o ne kaip kadagys apkarpytas kūgio forma g.gif Gal galite patarti?
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2008 10 30, 21:40)

Hutchinsia alpina  4u.gif . Dar kartais vadinama alpiniu rūteniu. Žiemoja be jokių kaprizų (pas mane jau kelias žiemas atlaike nedengta).

Hutchinsia alpina  4u.gif . Dar kartais vadinama alpiniu rūteniu. Žiemoja be jokių kaprizų (pas mane jau kelias žiemas atlaike nedengta).

ačiū 4u.gif užsifiksavau ir aš, kad ateity žinočiau. dar radau internete kai kur pavadinta tiesiog iš lotyniško pavadinimo išvertus hutčinzija
Atsakyti
Va kur yra apie hortenzijas http://www.rojaussod...snis.php?id=281

Mano pasirodo didzialape.
Papildyta:
Citata is Rojaus sodų svetainės, to paties straipsnio: Lauke žiemojančių hortenzijų peržydėję žiedynai ant krūmo paliekami iki pavasario, nes saugo nuo šalčio. Rudenį stiebai užpilami žeme ir lapais. Pavasarį pernykščiai žiedynai ir silpnos ligotos šakos išpjaunamos, jauni vienmečiai stiebai paliekami, nes žydės.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 10 31, 08:49)

Reikia patarimo... Apsitvėrėm slkypą ir vienas kampas prašyte prašosi kokios nors "kalėdinės" eglutės - kaip tik į tą kampą žiūri svetainės didelis langas ir atrodo, kad būtent tokio augaliuko ten labai trūksta. Tik kad aš nežinau, ar būna eglučių ar kokių kūgiškų pušelių, kurios neužaugtų daugiau nei 3-4 metrai ir atrodytų, kaip medelis, o ne kaip kadagys apkarpytas kūgio forma g.gif Gal galite patarti?

Šiandien buvau Kojelavičiaus g., ten gausybė spygliuočių. Vasarą tokio pasirinkimo nebuvo ax.gif Galite važiuoti ten (jeigu esate vilniečiai), tikrai ką nors išsirinksite.

Jei reikia pavadinimu, pradeti galite nuo Acrocona 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 31 spalio 2008 - 13:27
Oho kokia idomi http://www.richsfoxw..... Acrocona.jpg

Bet ar ne per velu spygliuocius sodint g.gif Kai des saltis kuria diena g.gif Nespes isisaknyt i dirva.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 31, 13:10)

Šiandien buvau Kojelavičiaus g., ten gausybė spygliuočių. ...

Šiandien buvau Kojelavičiaus g., ten gausybė spygliuočių. ...

ačiū smile.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 10 31, 14:10)

...
Bet ar ne per velu spygliuocius sodint  g.gif Kai des saltis kuria diena  g.gif Nespes isisaknyt i dirva.

...
Bet ar ne per velu spygliuocius sodint  g.gif Kai des saltis kuria diena  g.gif Nespes isisaknyt i dirva.

o jei su vazonėliu visvien nebegalima sodint? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,noriu paklausti mirksiukas.gif biggrin.gif prieš dvi savaites nusipirkau tris kalnines pušaites ir Rododendrą rolleyes.gif ir niekaip nebuvo laiko juos pasodinti,kaip manote jai aš šiemet jų nesusodinsiu,šiuo metu laikau šiltnamyje,o kai prasidės šalnos įšnešiu į rusį,ar išlaikysiu juos per žiemą,o pavasarį pasodinsiu,nes šiuo metu ir jiems vieta neatlaisvinta doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 31 spalio 2008 - 14:46
QUOTE(raganele @ 2008 10 31, 12:39)

ačiū smile.gif

ačiū smile.gif

jei nenukelsit savaitei ar dviem, tai sodinkit 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(*Bitutė* @ 2008 10 31, 12:44)

Sveikos mergaitės,noriu paklausti mirksiukas.gif  biggrin.gif prieš dvi savaites nusipirkau tris kalnines pušaites ir Rododendrą rolleyes.gif ir niekaip nebuvo laiko juos pasodinti,kaip manote jai aš šiemet jų nesusodinsiu,šiuo metu laikau šiltnamyje,o kai prasidės šalnos įšnešiu į rusį,ar išlaikysiu juos per žiemą,o pavasarį pasodinsiu,nes šiuo metu ir jiems vieta neatlaisvinta doh.gif  blush2.gif

Sveikos mergaitės,noriu paklausti mirksiukas.gif  biggrin.gif prieš dvi savaites nusipirkau tris kalnines pušaites ir Rododendrą rolleyes.gif ir niekaip nebuvo laiko juos pasodinti,kaip manote jai aš šiemet jų nesusodinsiu,šiuo metu laikau šiltnamyje,o kai prasidės šalnos įšnešiu į rusį,ar išlaikysiu juos per žiemą,o pavasarį pasodinsiu,nes šiuo metu ir jiems vieta neatlaisvinta doh.gif  blush2.gif

greičiau nešk į lauką iš šiltnamio ir jei nuolatinės vietos nėra - užkask su visu vazonu kur nors,kur jie netrukdys. Kai bus šalčiai, mulčo sluoksnį gausi užberti... Viduj per žiemą tokių augalų neišlaikysi, ypač kalnapušių schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 31 spalio 2008 - 15:01
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 31, 15:53)

jei nenukelsit savaitei ar dviem, tai sodinkit  4u.gif

Papildyta:
greičiau nešk į lauką iš šiltnamio ir jei nuolatinės vietos nėra - užkask su visu vazonu kur nors,kur jie netrukdys. Kai bus šalčiai, mulčo sluoksnį gausi užberti... Viduj per žiemą tokių augalų neišlaikysi, ypač kalnapušių  schmoll.gif

jei nenukelsit savaitei ar dviem, tai sodinkit  4u.gif

Papildyta:
greičiau nešk į lauką iš šiltnamio ir jei nuolatinės vietos nėra - užkask su visu vazonu kur nors,kur jie netrukdys. Kai bus šalčiai, mulčo sluoksnį gausi užberti... Viduj per žiemą tokių augalų neišlaikysi, ypač kalnapušių  schmoll.gif

labai ačiū jums 4u.gif teks lėkti į sodybą ir lauk nešti.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 31, 14:10)

Jei reikia pavadinimu, pradeti galite nuo Acrocona  4u.gif

Jei reikia pavadinimu, pradeti galite nuo Acrocona  4u.gif

O, net zaisliuku kabint nereiketu... thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti