Reikia patarimo... Apsitvėrėm slkypą ir vienas kampas prašyte prašosi kokios nors "kalėdinės" eglutės - kaip tik į tą kampą žiūri svetainės didelis langas ir atrodo, kad būtent tokio augaliuko ten labai trūksta. Tik kad aš nežinau, ar būna eglučių ar kokių kūgiškų pušelių, kurios neužaugtų daugiau nei 3-4 metrai ir atrodytų, kaip medelis, o ne kaip kadagys apkarpytas kūgio forma Gal galite patarti?
Hutchinsia alpina . Dar kartais vadinama alpiniu rūteniu. Žiemoja be jokių kaprizų (pas mane jau kelias žiemas atlaike nedengta).
ačiū užsifiksavau ir aš, kad ateity žinočiau. dar radau internete kai kur pavadinta tiesiog iš lotyniško pavadinimo išvertus hutčinzija
Mano pasirodo didzialape.
Papildyta:
Citata is Rojaus sodų svetainės, to paties straipsnio: Lauke žiemojančių hortenzijų peržydėję žiedynai ant krūmo paliekami iki pavasario, nes saugo nuo šalčio. Rudenį stiebai užpilami žeme ir lapais. Pavasarį pernykščiai žiedynai ir silpnos ligotos šakos išpjaunamos, jauni vienmečiai stiebai paliekami, nes žydės.
Sveikos grožių augintojos
Reikia patarimo... Apsitvėrėm slkypą ir vienas kampas prašyte prašosi kokios nors "kalėdinės" eglutės - kaip tik į tą kampą žiūri svetainės didelis langas ir atrodo, kad būtent tokio augaliuko ten labai trūksta. Tik kad aš nežinau, ar būna eglučių ar kokių kūgiškų pušelių, kurios neužaugtų daugiau nei 3-4 metrai ir atrodytų, kaip medelis, o ne kaip kadagys apkarpytas kūgio forma Gal galite patarti?
Šiandien buvau Kojelavičiaus g., ten gausybė spygliuočių. Vasarą tokio pasirinkimo nebuvo Galite važiuoti ten (jeigu esate vilniečiai), tikrai ką nors išsirinksite.
Jei reikia pavadinimu, pradeti galite nuo Acrocona
Bet ar ne per velu spygliuocius sodint Kai des saltis kuria diena Nespes isisaknyt i dirva.
Šiandien buvau Kojelavičiaus g., ten gausybė spygliuočių. ...
ačiū
...
Bet ar ne per velu spygliuocius sodint Kai des saltis kuria diena Nespes isisaknyt i dirva.
o jei su vazonėliu visvien nebegalima sodint?
ačiū
jei nenukelsit savaitei ar dviem, tai sodinkit
Papildyta:
Sveikos mergaitės,noriu paklausti prieš dvi savaites nusipirkau tris kalnines pušaites ir Rododendrą ir niekaip nebuvo laiko juos pasodinti,kaip manote jai aš šiemet jų nesusodinsiu,šiuo metu laikau šiltnamyje,o kai prasidės šalnos įšnešiu į rusį,ar išlaikysiu juos per žiemą,o pavasarį pasodinsiu,nes šiuo metu ir jiems vieta neatlaisvinta
greičiau nešk į lauką iš šiltnamio ir jei nuolatinės vietos nėra - užkask su visu vazonu kur nors,kur jie netrukdys. Kai bus šalčiai, mulčo sluoksnį gausi užberti... Viduj per žiemą tokių augalų neišlaikysi, ypač kalnapušių
jei nenukelsit savaitei ar dviem, tai sodinkit
Papildyta:
greičiau nešk į lauką iš šiltnamio ir jei nuolatinės vietos nėra - užkask su visu vazonu kur nors,kur jie netrukdys. Kai bus šalčiai, mulčo sluoksnį gausi užberti... Viduj per žiemą tokių augalų neišlaikysi, ypač kalnapušių
Papildyta:
labai ačiū jums teks lėkti į sodybą ir lauk nešti.
O, net zaisliuku kabint nereiketu...