Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

QUOTE(sobieska @ 2008 10 13, 10:42)
Aciu, tikrai pravers stebėjimui, kad ko nepraziopsociau.Stebesiu koks pas mane bus zydejimo eiliskumas..

Panos ar buna seniuose pirkt ploksciu akmenu, kazkaip neuzsifiksavo, gal kur nors esat uzmaciusios ax.gif Kai nereikia tai atrodo kad viska zinai, kur ir kas, o kai reikia smegeninej tuscia doh.gif Gi zinot kaip buna
user posted image

Maciau tokiu ploksciu man atrodo Sheteling parduotuvej. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 10 13, 01:20)
O bijunus palei pat zeme nupjaut reikia ar kazkiek cm palikt?  g.gif

Neatlaikiau  doh.gif Nusipirkau 2 rusiu narcizus pilnavidurius...

As bijunus kiekvienais metais nupjaunu beveik palei pat zeme, nes kiekviena pavasari jie isleidzia naujus lapus seni sudziusta
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 10 13, 08:56)
As tai kiek galiu tiek stengiuosi isgrebt-isrinkt. Man graziau kai aplinka buna "sterili" Nemegstu kieme prikritusiu lapu, vat uz tvoros, kad ir kalnai lai ju buna. Mociute is manes juokiasi, kad tik atvaziavusi puolu grebt lapu ir kimst i maisus, is ryto procedura sekmingai pakartojama ir galiu pasakyt, kad man tai visai nesunku ir negaila, kad darbo rezultatas issitrina per nakt. Sportuot irgi sveika tongue.gif

Man irgi gražiau, nors pas kaimyną auga šimtametės liepos, kurių dar vos pusė lapų nubirėjo ir jau po 10 min. vėl būna lapynai doh.gif Bet vakar MB sako, ko čia vargsti, palik trąšoms tuos lapus, tai dėl to ir iškilo toks klausimėlis, ar jūs tokiu būdu "tręšiate" laugh.gif

QUOTE(Sraunius @ 2008 10 13, 08:58)
anksčiau išgrėbdavau/rinkdavau, o šiemet iš jų darau bombas  cool.gif

g.gif o ką čia reiškia? g.gif
Atsakyti
O pas mus tai lapu nera, kazkiek darbo sumazeja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 12, 23:20)
O bijunus palei pat zeme nupjaut reikia ar kazkiek cm palikt? 

as palieku 7-10cm.
tik netemk/nelenk ju su ranka, tik su sekatorium kirpk, nes pazeisi pumpurus, jie vos po zemem. [na gal as cia labai jau... blush2.gif ]

QUOTE(sobieska @ 2008 10 13, 08:42)
Panos ar buna seniuose pirkt ploksciu akmenu,

toj foto tikrai ne akmenys, irgi manau betonas.
panasi produkcija gali but ''soltroj''

QUOTE(drieziukas @ 2008 10 13, 08:43)
O jūs lapus išrenkate iš gėlynų ar paliekate, kaip trąšas?

jei medis sveikas [vaismedis] - kazkiek palieku tu lapu, nedaug.
O pvz, is gudobeliu ir kaulenio gyvatvoriu nekrapstau tu lapu - palieku trasai.
Ant braskui palikdavau, bet siemmet obelys sirgo, tai isgrebsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 13 spalio 2008 - 09:18
QUOTE(drieziukas @ 2008 10 13, 10:10)
g.gif o ką čia reiškia? g.gif

čia toks pagreitintas kompostavimo būdas, sluoksniuoju su durpėm į likusius didžiulius ir itin patvarius nuo durpių maišus. Bus kompostas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 13 spalio 2008 - 09:18
QUOTE(Tina* @ 2008 10 13, 09:15)
O pas mus tai lapu nera, kazkiek darbo sumazeja  ax.gif

o man patinka tas darbas, tu lapu kvapas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 13, 10:15)
O pas mus tai lapu nera, kazkiek darbo sumazeja  ax.gif

blink.gif visai visai medziu neturite
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 10 13, 10:16)
as palieku 7-10cm.
toj foto tikrai ne akmenys,  irgi manau betonas.
panasi produkcija gali but ''soltroj''

Tik tokia nuotrauka turejau, tai ir parodziau.Aisku , as noriu tokios strukturos takelio tik is natur perpjautos medziagos
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 12, 12:56)
nereikia atsiprasineti, cia juk apie tai ir kalbame 4u.gif
palauk dar salnu, ir kai begonijoms bus brisiaus galas, iskask atsargiai gumba is vazono, apdziovink, idek i neutralias durpes,  ir laikykj vesiai per ziema, pvz rusy.
vasari ar kova kisk i vazona su zemem,  isdaigink, ir geguzes pab nesk i lauka vasaros zydejimui. kitamet vel tas pats. rolleyes.gif

Ačiū ROKOKO susirašiau viską kaip mokinukė ant lapuko doh.gif lotuliukas.gif , bandysiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 11, 23:13)
MONAMI*, As dumplainius pirkau Maximoj, issirinkau seklas, pasejau, vasara perkeliau augalus i lauka, ir kagi - subrandino tuos savo kiniskus zibintus  smile.gif

oki mirksiukas.gif vadinasi ir man sudygs iš tų nuskintų rolleyes.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 10 12, 21:59)
Nuskyniau likusius svarainius - na, jei nieko su jais nedarysiu, atiteks Kasiopejai lotuliukas.gif

o aš savam sodelį buvau radus vieną krūmelį doh.gif ,bet MB klausė ką pjaut aš sakau viską,tai ir nurėžė viską iš eilės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 10 13, 20:09)
o aš savam sodelį buvau radus vieną krūmelį  doh.gif  ,bet MB klausė ką pjaut aš sakau viską,tai ir nurėžė viską iš eilės  doh.gif

Nieko baisaus - pavasarį išleis naujas šakas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 10 13, 18:09)
oki  mirksiukas.gif  vadinasi ir man sudygs iš tų nuskintų  rolleyes.gif
o aš savam sodelį buvau radus vieną krūmelį  doh.gif  ,bet MB klausė ką pjaut aš sakau viską,tai ir nurėžė viską iš eilės  doh.gif

eikit sau... tokį lobį nugalabijot... doh.gif
Iš jų galima išvirti pseudo uogienę, kuri labai susivalgo su sviestu užteptu batonu ir juoda arbata essen.gif Džiovinti cukruje apvolioti svarainiukai sueina vietoj saulėgrąžų šaltais žiemos vakarais tupint forume arba žiopsant TV. O jau sirupo tai išviso neminiu. Pernai turėjom jau išvalytų ir supjaustytų svarainių du pilnus kibirus, tai iš jų nupiltą sirupą suvartojom iki Kalėdų doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 10 13, 21:22)
Nieko baisaus - pavasarį išleis naujas šakas  mirksiukas.gif

bigsmile.gif tikrai,tai dabar reik tik atgaminti kurioj vietoj buvo ir pažymėti,kad neišartų liekanų g.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 13, 21:35)
eikit sau... tokį lobį nugalabijot...  doh.gif

drinks_cheers.gif lobis neišpasakytas ,o jau sirupo skanumas rolleyes.gif ,dar turiu kelių metų sirupo reik lėkt parsinešt essen.gif
Atsakyti