Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

QUOTE(*MONAMI* @ 2008 10 29, 16:54)
žiūrėjau šiandien pro fazendos langus ir galvojau g.gif visai nedaug tų žemių g.gif  ant 12 stovi namas dar 12 lieka žolynams-gėlynam,bet sklypo gale dar 5 laisvi yra  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai jau kesinuosi ir į juos tada jau pažiūrėjau,kad užteks  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

12 arų namas užima? Oho blink.gif Rūmus turi, ne kitaip mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 29, 00:49)
Srove, pasiilgom 4u.gif
viskas jiems bus gerai, manau.  g.gif As ir pasodinus saknis,  islindo truputi kazkas - palik kaip yra. jei nuruduos/ nudzius/nusibaigs lapai - nupjausi.

Gera, kad neuzmirstat 4u.gif Zinai darbai, vaikai, namai,dabar dar kapai bigsmile.gif , tai visur nebespeju, o dar seimyna pagausejus ciuciuku, tai tik sukis doh.gif .
O ta bitkresle tai eikit sau kokia faina wub.gif
Bet zinai isdygo tokie kai adatos smailus susisuke, galvoju, gal gumbelius sumaise g.gif Kazkaip keista.
Atsakyti
Pritariu visa širdimi. Kas tie 30? Trioba, ūkinukas, sodas, daržas, pievelė. Ir gėlynams tik pakraštėliai lieka lotuliukas.gif O planų ir idėjų galvoj tiek, kad ir 130 arų neužtektų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2008 10 29, 14:58)
vida777, bitkrėslė atrodo taip:
user posted image
Be to, jinai nežydi - visą laiką toks švelnus kilimukas. Tik dar nežinau, kaip žiemą ir ankstyvą pavasarį atrodys, nes kaip ir visa kita auginu dar tik pirmi metai. Bandžiau aš ją dauginti (nulaužus "šakutes" ir kišdama žemėn šaknytis) vasaros antroj pusėj - matyt laiką netinkamą pasirinkau, nes prigijo 30-50 proc. Kupstelis vis platėja, bet šalutinės ataugėlės iš esmės pačios nesišaknija. Gal kitų šios temos dalyvių patirtis kitokia...

'Hardiness zone -5' randu apie si augala. Gal visgi notra rinkis? smile.gif Palikim siltiem krastam ta egzota. Siaip beje, turetu zydet l. panasiai kaip ir paprastoji bitkresle, kurios pilna Lietuvos laukuose.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 29, 14:01)
Mano augalas, kuri kai kas atpazino  4u.gif  , yra - Sodinis putinas / Viburnum lantana (Wolliger Schneeball):

user posted image,,,,user posted image

Wolke, ar ne sito augalo foto tu buvai kazkada atpazinimui idejus  g.gif ?
Deja, mano sode jam vietos neatsiras...

mastau.gif mes praejusia ziema pirkom viburnum (Scneeball) va sitaji,dabar jau jis pradeda zydeti
user posted image
jis kiek prisimenu viburnum,bet nesu tikra kad lantana,jo ir lapeliai tokie su blizgesiu be plaukelio rolleyes.gif
ir dar sitaji pirkom praejusiais metais,nu man kazkaip sviecias kad irgi putinas
user posted image

mano viena begonija,kad zydi dabar visam grazume bigsmile.gif vasara tokia suvargus buvo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 10 29, 18:30)
ir dar sitaji pirkom praejusiais metais,nu man kazkaip sviecias kad irgi putinas
user posted image

negaliu garantuoti, bet panašiau į japoninę skimiją:
user posted image
- Skimmia japonica mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 29 spalio 2008 - 17:37
QUOTE(smth1 @ 2008 10 29, 17:30)
'Hardiness zone -5' randu apie si augala.

O LT didžioji dalis ne 5 zonoje? Gal ką ir painioju, bet kažkada berods "sodo kraitėj" skaičiau.
Beje, gal turi kokį gerą interneto psl. kur žiūri konkrečių augalų zonas, ar tiesiog googlini?
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2008 10 29, 18:36)
negaliu garantuoti, bet panašiau į japoninę skimiją:
user posted image
- Skimmia japonica  mirksiukas.gif

doh.gif taip taip cia bus sita skimija,prisimenu skaiciau apie raudonas uogas doh.gif issimetau visus cetelius...o atmintis tai trumpa smile.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 10 29, 17:30)
Siaip beje, turetu zydet l. panasiai kaip ir paprastoji bitkresle, kurios pilna Lietuvos laukuose.

user posted image
Atsakyti
Wolke, jei tos pražydusios bitkrėslės foto iš Tavo kiemo, gal pasakytum kiek metų augini bitkrėslę - ar neiššąla? kaip sekasi dauginti?
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2008 10 29, 18:38)
O LT didžioji dalis ne 5 zonoje? Gal ką ir painioju, bet kažkada berods "sodo kraitėj" skaičiau.
Beje, gal turi kokį gerą interneto psl. kur žiūri konkrečių augalų zonas, ar tiesiog googlini?

Neaiskiai parasiau. Turejau omeny, kad sis augalas iskencia iki -5 laipsniu. As tiesiog googlinu.
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2008 10 29, 18:29)
Wolke, jei tos pražydusios bitkrėslės foto iš Tavo kiemo, gal pasakytum kiek metų augini bitkrėslę - ar neiššąla? kaip sekasi dauginti?

isiterpsiu blush2.gif

Wolke ir Vida777 ne LT, o D [vok]
dar yra cia merginu ir is UK.

pas jas visas silciau verysad.gif

velaiu turesiu laiko, pacituosiu kai ka...

Atsakyti