Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

Man irgi tos pacios asociacijos apie ta bitkresle.
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2008 10 29, 07:28)
Susidomėjusioms mano gludu: stambiažiedis gludas 'Presto', žemaūgis, pirkau sėklas per originaliosseklos.lt

Rokoko, ar atleisi man? unsure.gif
Tas gludas, kur tau daviau, irgi toks pat Presto, 25 cm ūgio (pasak sėklų pokelio).
Dabar pamačiau Ciep foto ir kad jos sėklos pirktos iš ten pat kaip manosios, tai dar sykį pasitikrinau... Visus tavo gėlyno planus jaučiu būsiu sugriovus angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 29, 15:39)
Rokoko, ar atleisi man?  unsure.gif
Tas gludas, kur tau daviau, irgi toks pat Presto, 25 cm ūgio (pasak sėklų pokelio).
Dabar pamačiau Ciep foto ir kad jos sėklos pirktos iš ten pat kaip manosios, tai dar sykį pasitikrinau... Visus tavo gėlyno planus jaučiu būsiu sugriovus  angel_sadangel.gif

jei rokoko sumanytų ano atsisakyti, aš jį iš jos raus bigsmile.gif
buvau įsitikinusi, kad gludas aukštaūgis, o jei žemaūgis tai rasčiau jam vietelę rolleyes.gif dabar galvoju ar tik ir man kasiopėja nesiūlei jo, bet mandagiai atsisakiau dėl tų pačių aukščio abejonių... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 29, 12:49)
jei rokoko sumanytų ano atsisakyti, aš jį iš jos raus bigsmile.gif
buvau įsitikinusi, kad gludas aukštaūgis, o jei žemaūgis tai rasčiau jam vietelę rolleyes.gif dabar galvoju ar tik ir man kasiopėja nesiūlei jo, bet mandagiai atsisakiau dėl tų pačių aukščio abejonių... blush2.gif

Aha, tą patį ir siūliau lotuliukas.gif Nepergyvenk, nereikės nieko iš Rokoko nacionalizuot. Pas mane dar liko 4u.gif
Bet gal pavasariui atidedam?
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 29, 15:53)
Aha, tą patį ir siūliau  lotuliukas.gif Nepergyvenk, nereikės nieko iš Rokoko nacionalizuot. Pas mane dar liko  4u.gif
Bet gal pavasariui atidedam?

ok, pavasarį primink man mano gerus ketinimus mirksiukas.gif
nes man jau kartais senatvinė amnezija užspaudžia kai kuriuos centrus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 29, 12:57)
ok, pavasarį primink man mano gerus ketinimus mirksiukas.gif
nes man jau kartais senatvinė amnezija užspaudžia kai kuriuos centrus  lotuliukas.gif

tu man primink, kad aš tau priminčiau 4u.gif
Atsakyti
Pagooglinus per vaizdus atradau savąją bitkrėslę: Tanacetum haradjanii - Tansy
Šiame puslapyje rašo, kad turėtų žydėti vasarą, bet pas mane nežydėjo ir senukas pardavęs sakė, kad nežydi. Gal LT taip gaunasi g.gif . O man dar patiko info "Evergreen: Yes".

O paprastosios bitkrėslės atitinka Jūsų asociacijas: vaizdai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciep: 29 spalio 2008 - 15:21
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 29, 16:04)
tu man primink, kad aš tau priminčiau  4u.gif

drinks_cheers.gif prisiminiau, kad užsivedžiau ir bandau pildyti savo "kiemo enciklopediją". užsirašiau, kad gludo ieškoti kasiopėjos gėlyne biggrin.gif gal pavasarį surasiu tą puslapį lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciep @ 2008 10 29, 16:17)
O paprastosios bitkrėslės atitinka Jūsų asociacijas: vaizdai

va va, šita kažkur užsifiksavusi ir tupėjo mano smegeninėj drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2008 10 29, 13:58)
user posted image
P.S. mano valdų plotas apie 30 arų - nėra super daug, bet kur kas daugiau nei dabartiniai "standartiniai" 6-15 arų kiemai.

atrodo, kad tokio augalo nesu net maciusi. Idomiai atrodo. Valdos tavo pavyda kelia tongue.gif . O tu gal jau buvai anksciau sioj temoj savo foto idejus? Buvo kelios dideliu plotu savininkes cia pasirodziusios, bet kad labai greitai dingsta, nespeju net isidemet niko blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 29 spalio 2008 - 15:33
QUOTE(vida777 @ 2008 10 29, 16:31)
O tu gal jau buvai anksciau sioj temoj savo foto idejus?

Aš savo plotų foto niekur nesu dėjusi. O kad dingsta "daugiaplotės" nesistebiu - sezono metu vis į kiemą, į kiemą bėga, gal rudens-žiemos metu sugrįš.

O šitų bitkrėslių labai dažnas prekeivis turėjo šiųmetinėje "Lietuvos žiedų" parodoje (aš pirkau vieno LT miestelio turgelyje).
Atsakyti
klausykit, kad jau užsirezervavau gludą iš kasiopėjos, tai gal dar kuri monardą man pažadėtumėt pavasariui? blush2.gif reikia man kažkokio ryškaus akcento antrai vasaros pusei.... ax.gif
užvesiu savo "kiemo enciklopedijoj" rezervacijų puslapį... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 28, 23:00)
Zinok tikrai nezinau kaip cia yra...

nesvarbu vistiek pasisėsiu sėklas ,man patiko tas vaizdas kurį mačiau biggrin.gif

QUOTE(Ciep @ 2008 10 29, 13:58)
P.S. mano valdų plotas apie 30 arų - nėra super daug, bet kur kas daugiau nei dabartiniai "standartiniai" 6-15 arų kiemai.

drinks_cheers.gif tikrai nedaug schmoll.gif
žiūrėjau šiandien pro fazendos langus ir galvojau g.gif visai nedaug tų žemių g.gif ant 12 stovi namas dar 12 lieka žolynams-gėlynam,bet sklypo gale dar 5 laisvi yra bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jau kesinuosi ir į juos tada jau pažiūrėjau,kad užteks lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti