QUOTE(Ciep @ 2008 10 28, 16:35)
Sauleniai pas mane turėtų būti ružavi ir balti (sėjau pavasarį, tad žiedų sulauksiu tik sekančią vasarą), šiloką turiu šliaužiantį mėlynais lapeliais ir žydintį rudenį ryškiai raudonai, Mintis apie česnakus man patiko.
Mano gludas žydi geltonai rugpjūtį-spalį:
Gvaizdes turiu kaip tik sėklų nusipirkus, pavasarį sėsiu O tai, kad ji visžalė, man labai gera naujiena
[Taigi, iš to kas man patinka, gaunasi kažkas tokio:
PAVASARĮ: rūdgrūdėlės, uoliniai laibeniai (?), kažkas iš svogūninių. Balta+geltona+???
VASARĄ: linas, sauleniai, šiliniai gvazdikai, česnakai (?). Vadinasi, ružava+melsva+raudonai violetinė.
RUDENĮ: gludas, šilokas. Geltona+raudona
KLAUSIMAI:
Apie levandas irgi ne ką težinau - nenušąla pas mus, auga kaip daugiametės?
Kokios dar mintys kyla pažiūrėjus į mano pavasario-rudens sąrašą - galkas nedera kartu, gal spalvos nesižiūrės, galprie tų įvardintų kažkas itin "limpa"?
Mano gludas žydi geltonai rugpjūtį-spalį:
Gvaizdes turiu kaip tik sėklų nusipirkus, pavasarį sėsiu O tai, kad ji visžalė, man labai gera naujiena
[Taigi, iš to kas man patinka, gaunasi kažkas tokio:
PAVASARĮ: rūdgrūdėlės, uoliniai laibeniai (?), kažkas iš svogūninių. Balta+geltona+???
VASARĄ: linas, sauleniai, šiliniai gvazdikai, česnakai (?). Vadinasi, ružava+melsva+raudonai violetinė.
RUDENĮ: gludas, šilokas. Geltona+raudona
KLAUSIMAI:
Apie levandas irgi ne ką težinau - nenušąla pas mus, auga kaip daugiametės?
Kokios dar mintys kyla pažiūrėjus į mano pavasario-rudens sąrašą - galkas nedera kartu, gal spalvos nesižiūrės, galprie tų įvardintų kažkas itin "limpa"?
Pora pastebejimu:
Pavasari dar reiktu tada gvaizdes pridet, jos geguzes gal antroj pusej ima zydet. Bet tai irgi balta spalva.
Vasara.. na linas prie puseliu man niekaip nesiziuri. Preriju sodui tas augalas..Ir nuzydejes ar neatrodo kaip sienas? Spalviskai ziuretusi. Tik nezinau ar nedingtu ten cesnakas. Pagr. beda ta, kad nera pagrindinio, issiskiriancio tuo metu zydincio augalo, nors mazo akcentelio.
Levandos kaip kurios. Levandos, kuriu veisle is M raides pilno pavadinimo nepamenu- auga pas mus, pergyvena ir ziemas. Apsala, bet atzelia. Rudeni manau jos itin liptu prie siloko ir gludo.
Mintis:
O jeigu visa ta gelyna suskirstyt i tris sales, vienoje sodinti tik pavasari zydincias, kitoje tikvasara, trecioje- tik rudeni?