Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 26, 20:27)
bet kokio augalo žiedus rekomenduojama nukirpti, kai bandai šaknydinti  4u.gif

4u.gif žinosiu,bet man jau ir taip įsišaknijo ax.gif tik dabar tada reiks į žemę sukišti ax.gif

QUOTE(vida777 @ 2008 10 26, 22:05)

Sita foto man  labai super:

bigsmile.gif tikrai kaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 10 26, 19:15)
mūsiškis jau irgi be lapų  g.gif

merginos sakykit ką man su jais daryti  g.gif
čia šilokai,jie man vandenį įsišaknijo ir nežinau ar reikia tas viršūnes nukirpti ir tik šaknis su koteliais į žemę kišti ar ir viršūnes palikti  g.gif  ax.gif
user posted image

Žinoma, kad nukirpk, tik labai vėlai šaknydini prieš žiemą, reikėjo daug anksčiau, dabar gali neišgyventi.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 10 26, 18:15)
merginos sakykit ką man su jais daryti
čia šilokai,jie man vandenį įsišaknijo ir nežinau ar reikia tas viršūnes nukirpti ir tik šaknis su koteliais į žemę kišti ar ir viršūnes palikti 

man tai daugiu sakneliu isleido, kisau su visu ziedu, kokias 4-5 sakeles.
bet cia Kasiopeja subalamutino g.gif ai,nukirpsiu po keliu dienu, arba po veliniu.

QUOTE(vida777 @ 2008 10 26, 21:05)
Sita foto man  labai super:

user posted image

tikraja prasme trapus grozis wub.gif wub.gif wub.gif

Isdykele, tai sukisau naujas slamucio sakeles.
pagalvojau - gal, kol isisaknys, laikyt silciau, kambary g.gif - turiu toki siek tiek vesesni nei kiti kambari - ten kur kas silciau, nei verandoj.
paskui, kai prigys - nunesiu atgal verandon.
Ka patartum? 4u.gif

Ir dar: as vis dar tuos vienmecius augalus, kurie skirti laikyt per ziema verandoj, -kieme jie pas mane, prie namo sienos ant suoliuko isrikiuoti.
Na minusines temper. nera, tai ir nenesu naman...
gal jau tikrai reikia???

Tai bakopos, cimbzieda, pelargonija, ir Jolaxus violetiniai...
jie vazonuose.

Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2008 10 26, 22:06)
Žinoma, kad nukirpk, tik labai vėlai šaknydini prieš žiemą, reikėjo daug anksčiau, dabar gali neišgyventi.

blink.gif vos isausus resiu!
gal pridengt ziemai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 26 spalio 2008 - 22:17
Siand. per TV laidoje apie sodus rode, kaip praktiskiau pasodint svogunines geles. Naudojami konteineriukai vandens augalams - jie daug gilesni, ir i juos galima lengvai susodinti keliu lygiu svoguniukus, ir to indo krastai ne taip giliai palieka zemeje, lengviau surast ir iskelt. Bet daugokai smelio i zeme maise (tiksliau sluoksniavo), as toms, kurias jau pasodinau, busiu turbut per mazai iberus.

...o gebeniu gyvatvore, kad lygi kaip siena butu, tiesiog su elektrinem zirklem (ar kaip ten, nezinau as tu agregatu pavadinimu) nukirpo, visai kaip ir bet kuria kita gyvatvore bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 26, 22:40)
Naudojami konteineriukai vandens augalams - jie daug gilesni, ir i juos galima lengvai susodinti keliu lygiu svoguniukus,
smelio i zeme maise

idomu bigsmile.gif
o smelio as is viso nenaudoju svoguniniams blush2.gif , nes zeme pas mane tikrai laidi, o dugno tu pozeminiu vazoniuku nera - visai ta dugna iskirpus. man svarbu sonai, kad iskasant zinociau, kur tas mano svogunas, ir nesuzeisciau jo.
Visai negiliai tie krastai man gavosi - vazoniukas kokia 8cm, daugumai svogunu reik 10cm gylio, tai tik uzbberiau siek tiek virsu.
tik tulpes taip sodinau, kitu juk nereikia iskasinet kasmet..
Atsakyti
Mergaites, gal galit padet atpazint sita augala g.gif ? Apzeld. firma zeldino salimais esanti sklypa, ir perdaug prisodino, o kai uztvere tvora, keli augalai ir paliko musu pusej... Nezinau nei ka su juo daryt, saugot ji ar ne ax.gif ?

user posted image
Atsakyti
Vida777, visiskai identiska mano metai

bet jei ten apacioj lapukai nori blizget - tada ne.

uostei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 27, 00:32)
Mergaites, gal galit padet atpazint sita augala  g.gif ?

kažkiek į putino lapai panašūs, reiktų sulaukt žydėjimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 26, 23:38)
Vida777, visiskai identiska mano metai

bet jei ten apacioj lapukai nori blizget - tada ne.

uostei? g.gif

cia sumedejes augalas, krumas, ir lapai jo pakankamai stambus .
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 27, 09:06)
kažkiek į putino lapai panašūs, reiktų sulaukt žydėjimo wink.gif

kad putino minkstesni berods lapai, cia tokie stori, o jauni lapukai tai lyg barchatiniai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 10 26, 23:06)

g.gif o aš žadu ne lauke sodinti g.gif ,o į vazonėlį ir laikyti arba atviram arba įstiklintam balkone g.gif kaži gal gerai bus g.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 10 26, 23:16)
man tai daugiu sakneliu isleido, kisau su visu ziedu, kokias 4-5 sakeles.
bet cia Kasiopeja subalamutino  g.gif ai,nukirpsiu po keliu dienu, arba po veliniu.

aš tik pabandymui porą nusiskyniau ir žiūriu yra šaknys bigsmile.gif
Atsakyti
as irgi laukiu siloko sakneliu,jau 3-4 savaites kai mirksta vandeny unsure.gif kazko nelabai dar tu sakneliu matyt doh.gif

pirkau toki puoda
user posted image

bet ziuriu nieko gero...o tik parvaziavus namo apsiziurejau,bijo salcio doh.gif tai reiskiasi negaliu as i ji jokiu daugiameciu gelyciu sodint unsure.gif teks pavasari ka nors galvot rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rozamunda @ 2008 10 26, 15:12)
cia kalbam apie toki zurnaliuka su cd-tau vokieciu zemelej jo negaut tongue.gif nebent paprasytum-atsiusciau ax.gif  bigsmile.gif

unsure.gif unsure.gif matai,kaip geras dalykas tai vokieciuos ir ner doh.gif o Lietuvoj siaip yra laisvai kur pirkt g.gif ipareigociau gimines ir artimuosius cool.gif o jei ne tai gal isdrysiu jus trukdyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 10 27, 10:19)
as irgi laukiu siloko sakneliu,jau 3-4 savaites kai mirksta vandeny  unsure.gif kazko nelabai dar tu sakneliu matyt  doh.gif

g.gif man per 1,5 savaitės išleido šakneles
Atsakyti