Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

QUOTE(rokoko @ 2008 10 24, 18:35)
pagal pavadinima taip ir neissiaiskinau,  kaip ji atrodo, nes rodo visas imanomes tulpes blush2.gif

Va ji mano gėlyne
Atsakyti
rokoko, tavo blizgusis(?) sausmedis nuo sito krumo atkeliavo (nlb kokybiska foto, bet dydi ir forma galesi isivaizduoti):

user posted image

cia auga laisvai nekarpomi tie sausmedziai prie gatves:

user posted image

o sitas pas mane, tai tikrai Lonicera nitida ir nenuplikes astras, bet jei nupliktu, tai jau reiketu rauti lauk g.gif :

user posted image

kaip man grazu tokie azuriniai vijokliai, paleisti ant tinkliniu tvoru... ypac tie raudonuojantys vynvyciai wub.gif . Gal jus kuri zinot ar pastebejot, ar triskiauciai vynvyciai lapus meta veliau uz penkialapius?. Siemet ziuriu - penkialapiai jau visai be lapu, o triskiauciai vis dar zaliuoja/raudonuoja :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 10 25, 17:12)
Va ji mano gėlyne

nuostabiai grazi tulpe:wub: reikes ja isigyt.
viendiene tokia pat turiu - tikra gelyno puosmena.

QUOTE(vida777 @ 2008 10 25, 22:24)
1.rokoko, tavo blizgusis
cia auga laisvai nekarpomi tie sausmedziai prie gatves:
user posted image

2.ir nenuplikes astras,
3.kaip man grazu tokie azuriniai vijokliai, paleisti ant tinkliniu tvoru.

1.tokia gyvatvore labai noriu turet! thumbup.gif idomu, per kiek laiko man uzaugs g.gif

2.Astras liuks wub.gif . ale rimtai, is tu ''plinkanciu'' atrodo turetu but tongue.gif
[o cia tikrai astras g.gif , nes chrizantemu diiiidele ivairove, -kaip, beje, ir astru]

3.Jei tvora daili, gali but ir azuras. i klausima negaliu atsakyt.

Bet ''nulapavimo'' tema turiu pastebet, kad musu s/b siemet kauleniai anksciau numete lapus us puslenius, o visad budavo atvirksciai... g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikute,mielosios!oho kokios jus darbininkes,ypac prie kompo tongue.gif net pavargau, kol perskaiciau visus pliurpesius.Buvau visai sodo reikalus uzmetus,kiti darbai uzspaude...
Ziurejau ir as GRAZIAUSIAS SODYBAS ir tiesa sakant ,siek tiek susinervinau-isspausdine sodybas ir tu,kur apzeldintojai ir projektus dare ir viska sodino ir dabar ir nuravi ir zole nupjauna...O savininkai pasakoja kaip jie "dirba", ne siaip sau ,sakysit,is pavydo skiedziu,bet va pikta,kaip ziniasklaida klaidina verysad.gif (
As uz tokias vargo peles ,kaip mes-kur viska pacios-ir dizainus ir darbus darom 4u.gif
svarstau, ka man su dideliais vazonais ziema daryt-ar apraisiot juos siaudais ar palikt su ziemojanciais augalais taip kaip yra-dideli tie vazonai,salcio nebijantys,i zeme tikrai neikisiu...kaip sakot,merginos?
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 10 25, 23:24)

kaip man grazu tokie azuriniai vijokliai, paleisti ant tinkliniu tvoru... ypac tie raudonuojantys vynvyciai  wub.gif . Gal jus kuri zinot ar pastebejot, ar triskiauciai vynvyciai lapus meta veliau uz penkialapius?. Siemet ziuriu - penkialapiai jau visai be lapu, o triskiauciai vis dar zaliuoja/raudonuoja :

user posted image

mano penkialapis tik sia savaite lapus mest pradejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 25, 22:59)
Astras liuks wub.gif . ale rimtai, is tu ''plinkanciu'' atrodo turetu but tongue.gif
[o cia tikrai astras g.gif , nes chrizantemu diiiidele ivairove, -kaip, beje, ir astru]

astras tikrai (is lapu matyti), tik nezinia, kas per veisle. Pirkau pernai per masine rudeniniu geliu prekyba keleta krumeliu (gi nupiginti buvo po 20 cnt. blush2.gif ). Nzn kaip LT, bet pas mus kur rudeni pardavineja astrus ir chrizantemas, tai ju visu virsunes nupjautos ir is jaunu ugliuku suformuoti kompaktiski krumliai, skirti loveliu, vazonu, kapu rudeninems kompozijoms sukurti. Net nezinojau, kokio jis bus naturalaus aukscio.

Del sausmedzio augimo negaliu tiksliai pasakyt, bet cia jau nebejauni krumai. Kazkuri mergina blush2.gif (kur mum padejo ji atpazint) lyg ir minejo, kad auga greitai, pas ja jau didele patirtis su tais sausmedziais.

Vynvycio azuro ant tvoros ir as noriu, labiau buvau linkusi i penkialapi (dekoratyviau atrodo tie didziuliai lapai), bet siemet kai taip anksti lapus numete, tai net nebezinau g.gif .
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 10 26, 10:56)
Ziurejau ir as GRAZIAUSIAS SODYBAS

svarstau, ka man su dideliais vazonais ziema daryt-ar apraisiot juos siaudais ar palikt su ziemojanciais augalais taip kaip yra-dideli tie vazonai,salcio nebijantys,i zeme tikrai neikisiu...kaip sakot,merginos?

kur butu galima jas paziuret bigsmile.gif

visai nieko atrodo maisais apristi dideli vazonai mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 26, 11:48)
astras tikrai (is lapu matyti), tik nezinia, kas per veisle. Pirkau pernai per masine rudeniniu geliu prekyba keleta krumeliu (gi nupiginti buvo po 20 cnt.  blush2.gif ). Nzn kaip LT, bet pas mus kur rudeni pardavineja astrus ir chrizantemas, tai ju visu virsunes nupjautos ir is jaunu ugliuku suformuoti kompaktiski krumliai, skirti loveliu, vazonu, kapu rudeninems kompozijoms sukurti. Net nezinojau, kokio jis bus naturalaus aukscio.

Del sausmedzio augimo negaliu tiksliai pasakyt, bet cia jau nebejauni krumai. Kazkuri mergina  blush2.gif (kur mum padejo ji atpazint) lyg ir minejo, kad auga greitai, pas ja jau didele patirtis su tais sausmedziais.

Vynvycio azuro ant tvoros ir as noriu, labiau buvau linkusi i penkialapi (dekoratyviau atrodo tie didziuliai lapai), bet siemet kai taip anksti lapus numete, tai net nebezinau  g.gif .

O tos plikos sakos nepasipuose nuostabiom melynom uogom ant raudonu koteliu? As vakar aptikau toki pasakiska vaizda- lapus vinvytis ( kuris, nezinau) numetes jau senokai, bet apkibes tokiom kekem. Spalvu zaismas- pasakiskas, nors ir ne toks ryskus kaip su lapais. Uzsidegiau mintim apie vinvytine gyvatvore.
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 10 26, 13:08)
kur butu galima jas paziuret  bigsmile.gif

visai nieko atrodo maisais apristi dideli vazonai  mirksiukas.gif
user posted image

cia kalbam apie toki zurnaliuka su cd-tau vokieciu zemelej jo negaut tongue.gif nebent paprasytum-atsiusciau ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 10 26, 09:56)
mano penkialapis tik sia savaite lapus mest pradejo unsure.gif

pasigedom tamstos 4u.gif
pasiseke su vinvyciu, maniskai seniai be lapu verysad.gif

QUOTE(vida777 @ 2008 10 26, 10:48)
s ir chrizantemas, tai ju visu virsunes nupjautos ir is jaunu ugliuku suformuoti kompaktiski krumliai,

chrizantemos irgi krumeliais graziais parduoda, jau ir sokomponuotas, kamienines ir tt.

QUOTE(smth1 @ 2008 10 26, 12:33)
O tos plikos sakos nepasipuose nuostabiom melynom uogom ant raudonu koteliu? As vakar aptikau toki pasakiska vaizda-

bigsmile.gif as nemacius.

iskasiau siand paskutinius jurginus ir kanas. Jurginu temoj zinove Dahlia+++ patare, tipo paskui salti lietus gali puvini imest.
tai skubejau.. blush2.gif

eisiu dar laukan... tik jau nebezinau, ka be lapu grebimo ten daryt...
pentiniai ir piliarozes dar graziai zydi pas mane. wub.gif
o kai kuriuos likusius nenupjautus daugiamecius dar siek tiek veliau nupjausiu - vis ne plika vieta. ax.gif

tiesa, is naujo reik slamuti daugint.
perliejau - supuvo blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 26, 16:42)
pasiseke su vinvyciu, maniskai seniai be lapu verysad.gif

mūsiškis jau irgi be lapų g.gif

merginos sakykit ką man su jais daryti g.gif
čia šilokai,jie man vandenį įsišaknijo ir nežinau ar reikia tas viršūnes nukirpti ir tik šaknis su koteliais į žemę kišti ar ir viršūnes palikti g.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 10 26, 16:15)
mūsiškis jau irgi be lapų  g.gif

merginos sakykit ką man su jais daryti  g.gif
čia šilokai,jie man vandenį įsišaknijo ir nežinau ar reikia tas viršūnes nukirpti ir tik šaknis su koteliais į žemę kišti ar ir viršūnes palikti  g.gif  ax.gif

bet kokio augalo žiedus rekomenduojama nukirpti, kai bandai šaknydinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 26 spalio 2008 - 19:37
QUOTE(Wolke @ 2008 10 26, 12:08)
visai nieko atrodo maisais apristi dideli vazonai  mirksiukas.gif
user posted image

o, is tu maisu dar ir kokiu grozybiu galima padaryt, pvz. perrist spalvotais dzuto kaspinais arba virve, ismeigt dekor. dumplunes saka su oranzinem "taurem" ir t.t., ai jau pernai daug rasiau apie tai ax.gif .

Sita foto man labai super:

user posted image

QUOTE(smth1 @ 2008 10 26, 12:33)
O tos plikos sakos nepasipuose nuostabiom melynom uogom ant raudonu koteliu? As vakar aptikau toki pasakiska vaizda- lapus vinvytis ( kuris, nezinau) numetes jau senokai, bet apkibes tokiom kekem. Spalvu zaismas- pasakiskas, nors ir ne toks ryskus kaip su lapais. Uzsidegiau mintim apie vinvytine gyvatvore.

pasipuosia, tos kur senesnes, kurios jau zydi. Dar man grazu smulkialapes (tipo laukines) vynuoges lapams nukritus, su uogu kekem ant saku wub.gif .
Atsakyti