Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

QUOTE(Ingerele @ 2008 10 24, 12:13)
Saunuole vida man patiko. tik kazkaip kliuva man tos zoles is akmenu ar ten ne zoles  blush2.gif Nors gerai paziurejus gan graziai atrodo. Na tada gal jau ir nekliuva  ax.gif

na ka jus blush2.gif , zoles jau beveik isravetos... As pirma nufotografuoju, po to sutvarkau biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 24 spalio 2008 - 12:27
QUOTE(vida777 @ 2008 10 24, 14:22)
na ka jus  blush2.gif , zoles jau beveik isravetos... As pirma nufotografuoju, po to sutvarkau  biggrin.gif .

O kaip greitai tadum dirbat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 24, 12:07)
aha, pridengsiu, bet ir akylumas tavo  ax.gif ...

Tada kilo mintis, kad galeciau cia su visa savo smulkme susikraustyt
. Veliau persikelsiu tuos augalus i savo sklypa, o cia, matysiu ka daryt, ziurint koks vaizdelis uz tvoros susiformuos.

4u.gif tu mano spygliuotyne t.p. is esmes reikala ''pagavai'' su patarimais, stengiuos neatsilikt ax.gif

Sauni mintis thumbup.gif
ir siaip, ateiciai turesi ''atlieku'' prieglauda, juk gaila ismest jas.. blush2.gif
ta patvori ir priziuresi kaip savo.

jei tos zoles - tai ''zoles'', o ne kiaulpienes, tai galima ir palikt 4u.gif

Atsakyti
Nezinau ar dar kam nors idomi mano nuomone, bet ja pasakysiu. smile.gif

Labai sveikintinas dalykas, kad niekieno nepriziurima patvori isgrazinai. Noreciau, kad tokiu zmoniu butu daugiau ir pas mus, arba bent kad neniokotu kitu darbo...
Antra- labai gerai, kad paaiskinai kaip viskas prasidejo, nes man kilo klausimas kodel cia tiek daug tu akmenu. Dabar viskas aisku:)
Ir trecia- mano akims augalai su akmenimis sudaro 50/50 proporcija, todel is toliau ziurint matosi toks margumynas ir akis nezino uz kazko kabintis. Jei butu proporcija 70/30 nesvarbu kieno naudai, butu kompozicija geresne. Suprask mane teisingai- as nesakau, kad tai ka padarei, yra blogai- as tik sakau kaip padaryti galima DAR GERIAU:) Manau tai savaime gausis, jei leisi augalams naturaliai plestis, dali akmeneliu reikes nuimti.
O spalvos, augalu parinkimas, aukstu zoliu akcentai, medziagos yra tikrai l. geri.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 24, 12:11)
Man irgi nerodo tos foto.

Vakar neatlaike mano nervai. Pirkau:
http://www.dutchgrow...p_pulchella.htm
http://www.prod.bulb....xml?size=large

Ir dar kazkokia velyva veisle COLOR is tu elite linijos seklu (nuolaida jau taikoma PC). Tokia raudona, banguota.

Antra veislė tulipa humilis "Persion pearl"
Jas reikia sodinti labai arti viena kitos, kad gautumėt gražū vaizdą, nes jū lapeliai labai plonučiai, žiedeliai smulkūs ir susodinti reąiau, tai nelabai žiūrisi. Tai rūšinės tulpės, jos stalonus nuleidžia iki 1 metro gylio, todėl rekomenduotina sodinti į indelius.
Atsakyti
As maniau, kad ta pati tulpe antroj foto. Ir vel uz googlinima Tina*, sesk 2!
O kokiam gyly man ikasti ta tulpiu gardeli? ax.gif

Realiai turiu ta, kuri pirmoje foto.

Ir dar tulipa cottage picture vakar isigijau.
Papildyta:
O idomu Sarakauskai netiekia kuriai nors firmai, kuriu geles pardavinejamos PC, tulpiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 24 spalio 2008 - 18:19
QUOTE(Tina* @ 2008 10 24, 18:21)

pagal pavadinima taip ir neissiaiskinau, kaip ji atrodo, nes rodo visas imanomes tulpes blush2.gif
http://images.google...e...sa=N&tab=wi

rokoko, sesk, 2!
Papildyta:

as kitiems metams isigijau sias tulpes:
t.Kaufmanniana: ’Ancilla’ ir’Berlioz’ (vėlesnės), dar viena veisle is seniau turiu.
t.triumph ‘Calgary’ balta
t. ‘Tres Chic’ balta
t.fringed ‘Honeymoon’ balta serksn.
t. viridiflora ‘Spring Green’ zalia/balt
t. viridiflora ‘Golden Artist’ zalia/gelt
t. triumph ‘Yokohama’ gelt
t. ‘Qeen of Night’ ''juoda''

dar keleta is seniau turiu blush2.gif , o raudonu/ roziniu visai nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 24 spalio 2008 - 18:36
QUOTE(Tina* @ 2008 10 24, 19:21)
As maniau, kad ta pati tulpe antroj foto. Ir vel uz googlinima Tina*, sesk 2!
O kokiam gyly man ikasti ta tulpiu gardeli?  ax.gif

Realiai turiu ta, kuri pirmoje foto.

Papildyta:
O idomu Sarakauskai netiekia kuriai nors firmai, kuriu geles pardavinejamos PC, tulpiu?

Ne, jie prekiauja tik mugėse, o šiemet Lidija sirginėja, tai ne visose mugėse ir buvo, šiaip Mažeikiuose turgui prekiauja.
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 10 24, 19:35)
pagal pavadinima taip ir neissiaiskinau,  kaip ji atrodo, nes rodo visas imanomes tulpes blush2.gif
http://images.google...e...sa=N&tab=wi

rokoko, sesk, 2!
Papildyta:

as kitiems metams isigijau sias tulpes:
t.Kaufmanniana: ’Ancilla’ ir’Berlioz’ (vėlesnės), dar viena veisle is seniau turiu.
t.triumph ‘Calgary’ balta
t. ‘Tres Chic’ balta
t.fringed ‘Honeymoon’ balta serksn.
t. viridiflora ‘Spring Green’ zalia/balt
t. viridiflora ‘Golden Artist’ zalia/gelt
t. triumph ‘Yokohama’ gelt
t. ‘Qeen of Night’ ''juoda''

dar keleta is seniau turiu blush2.gif , o raudonu/ roziniu visai nebenoriu schmoll.gif

http://images.google...h...a "Picture" trečias paveiksliukas picture, labai vėlyva, žiedeliai smulkūs, bet jei nuskinsi be lapų niekas nepasakys, kad tai tulpės žiedas, viena iš nuostabiausių tulpių.

Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 10 24, 18:39)
http://images.google...h...a "Picture" trečias paveiksliukas picture, labai vėlyva, žiedeliai smulkūs, bet jei nuskinsi be lapų niekas nepasakys, kad tai tulpės žiedas, viena iš nuostabiausių tulpių.

aciu 4u.gif

tikrai nuostabi wub.gif , tokia ji man nuostabi ir deranti kai kur, kad pasizymesiu pavadinima.

Tina, kur pirkai, maximoj? ta ''picture''
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 24 spalio 2008 - 18:53
QUOTE(smth1 @ 2008 10 24, 13:17)
Nezinau ar dar kam nors idomi mano nuomone, bet ja pasakysiu.  smile.gif 

Labai sveikintinas dalykas, kad niekieno nepriziurima patvori isgrazinai. Noreciau, kad tokiu zmoniu butu daugiau ir pas mus, arba bent kad neniokotu kitu darbo...
Antra- labai gerai, kad paaiskinai kaip viskas prasidejo, nes man kilo klausimas kodel cia tiek daug tu akmenu. Dabar viskas aisku:)
Ir trecia- mano akims augalai su akmenimis sudaro 50/50 proporcija, todel is toliau ziurint matosi toks margumynas ir akis nezino uz kazko kabintis. Jei butu proporcija 70/30 nesvarbu kieno naudai, butu kompozicija geresne. Suprask mane teisingai- as nesakau, kad tai ka padarei, yra  blogai- as tik sakau kaip padaryti galima DAR GERIAU:) Manau tai savaime gausis, jei leisi augalams naturaliai plestis, dali akmeneliu reikes nuimti.
O spalvos, augalu parinkimas, aukstu zoliu akcentai, medziagos yra tikrai l. geri.

man tavo nuomone visda buvo ir bus svarbi aciuks.gif .
Apie proporcijas ir man viskas aisku, tik is pradziu buvo vienokios proporcijos, po to jos pakrypo augalu naudai, kai nusprendziau i ta ploteli su visu savo ukiu susikraustyt - ten turejo viskas tilpt, nes kitur jau nebeturiu nei lopinelio zemes sodinimui .
Bet tavo pamokos labai naudingos 4u.gif .
Atsakyti
speju - siandien Lietuvoje superiniai grazus rudeninis oras ir visos uzsiemusios user posted image ar ne taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 10 25, 16:38)
speju - siandien Lietuvoje superiniai grazus rudeninis oras ir visos uzsiemusios user posted image ar ne taip  mirksiukas.gif

oras tai gražus,bet labai šalta unsure.gif
Atsakyti