Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

Kadangi matau Vidos foto, tai leisiu sau pasisakyt - nugi spalvos ir formos dera, gražiai žiūrisi bendra visuma 4u.gif
Atsakyti
O gal galit kaip nors ir kitoms ta foto matoma padaryt, pvz. ikelt tiesiogiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 10 24, 11:10)
Kas telpa zodelyje "lygis"-nisupratau cia man isizeist ar tipo kaip uz gera priimt biggrin.gif

zinoma, gera 4u.gif 4u.gif
tiesiog tu kitaip zeldiniesi - sakyciau, kur kas profesionaliau, nei as smile.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 10 24, 11:11)
Vakar neatlaike mano nervai. Pirkau:

as jau nebetriu laivo tarpuko svogunui lotuliukas.gif
ir vis tiek - nevaikstau pro tas lentynas lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Man gražiai Vida padirbėjo, neatrodo, kad perkrauta ar pan. O jei po kelių metų pradės vienas kitą gožti, manau, kad ne problema bus praretinti eilinio ravėjimo metu mirksiukas.gif Ten gi ne medžiai ir ne kažkokie dideli krūmai smile.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 10 24, 11:11)
Vakar neatlaike mano nervai. Pirkau:
http://www.dutchgrow...p_pulchella.htm
Ir dar kazkokia velyva veisle COLOR is tu elite linijos seklu (nuolaida jau taikoma PC). Tokia raudona, banguota.

O tu LT pirkai ar iš šito tinklapio siunteisi? g.gif
Atsakyti

http://i199.photobuc.../IMG_6371-1.jpg

vidos777 foto

g.gif idomu, ar isejo vidos777 foto idet kitaip

Papildyta:

mergaites, turetumet dabar pamatyt Vidos777 patvori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 24, 00:22)
o as turbut sumusiau visus rekordus  lotuliukas.gif  - i savo 12 m ilgio (10 kv/m) patvori sukisau per 70 veisliu augalu. Viska, kas netilpo, arba tingejau sodint i vazonus. Suskaiciavau visus iki vieno, net ir maziausia daigeli. Dabar reikia susigalvot griezciausia bausme, jei uzsimanysiu isigyt dar koki augala. Bet labai reiketu dar bordines heucheros prie kortaderijos blush2.gif ...

tik pakartosiu tai, ką jau kitos paminėjo - tikrai atrodo gražiai. skaitydama "70 veislių" tikėjausi išvysti mišrainių mišrainę, tačiau pamatytas vaizdas tikrai nenuvylė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 24, 12:35)
http://i199.photobuc.../IMG_6371-1.jpg
vidos777 foto

g.gif  idomu, ar isejo vidos777 foto idet kitaip
Papildyta:

mergaites, turetumet dabar pamatyt Vidos777 patvori  4u.gif

schmoll.gif unsure.gif ir dabar man nieko nerodo...bet cibulius anoj temos maciau bigsmile.gif o kodel sito patvorio nerodo - nesuprantu g.gif
Atsakyti
na kam dar nerodo gražaus Vidos777 patvorio, pabandykim taip:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2008 10 24, 12:33)
O tu LT pirkai ar iš šito tinklapio siunteisi? g.gif

LT, Maximoj.

Papildyta:
Na idomiai sakyciau pas Vida777, man visai patinka, o cia namu tokia teritorija?
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 24, 11:03)
thumbup.gif pagaliau Vida777 pasirode!
viskas ten tvarkoj su tais 70, maziausiai jaudinkis 4u.gif
man patinka smile.gif , prie tos pilkos metalines tvoros ir betono - idealus stilius pasirinktas thumbup.gif  - norint ivairoves ir nuolatinio darbo  4u.gif
[juk galima spygliuocius kelis sukist, uzbert mulco, ir pamirst  - tai tikrai ne mums mirksiukas.gif ]

paciame desiniausiam kamputy uz skaiciu - ten gal imperata?
skaiciau, kad dengt reikia g.gif
jei tai ji - ka darysi ziema?
user posted image

aha, pridengsiu, bet ir akylumas tavo ax.gif ...

man viska rodo, bet niekaip neduoda nuotr. sumazint doh.gif .

cia yra viesa teritorija, "tupikas" (pasibaigia nuotr.apacioj), kuris atsiremia i musu sklypa. Patvory buvo visas nuo gatves sustumtas zvyras, betonas ir kitoks sh..., ant virsaus pakrapinta tipo zemiu (kad geriau butu piktzolems tarpti) ir kur ne kur isdygus vejos zole. Taigi as, is neturejimo kas veikt, ir "patvarkiau" ta patvori. Bet dirbau, kaip uz tevyne - kiekvienam augaliukui iskapojau po duobe, ir pripylus zemiu, sodinau. Ten nieko rimto neiseina pasodint, nes tvoros stulpai ibetonuoti, gatves bordiuras irgi ibetonuotas. Pas mus bordiurus tvirtai ibetonuoja, todel jie 100 metu laiko ir neisikraipo.
Is pradziu buvo taip - nuklojau akmenim, kad piktzoles neaugtu, ikisau kelis sukulentus (is kuriu kelios bord. perkunropes dingo, dabar jau aciu D niekas nebedingsta):

user posted image

Tada kilo mintis, kad galeciau cia su visa savo smulkme susikraustyt (apetitas kyla bevalgant blush2.gif ). Veliau persikelsiu tuos augalus i savo sklypa, o cia, matysiu ka daryt, ziurint koks vaizdelis uz tvoros susiformuos.

jolaxus, sumazink mano foto, tada as sita istrinsiu. Ne velnio tas mano kompas dar muset neatsigavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 24 spalio 2008 - 12:47
QUOTE(vida777 @ 2008 10 24, 13:07)
...cia yra viesa teritorija, "tupikas" (pasibaigia nuotr.apacioj), kuris atsiremia i musu sklypa. <...> Taigi as, is neturejimo kas veikt, ir "patvarkiau" ta patvori. Bet dirbau, kaip uz tevyne - kiekvienam augaliukui iskapojau po duobe, ir pripylus zemiu, sodinau. <...>
jolaxus, sumazink mano foto, tada as sita istrinsiu. Ne velnio tas mano kompas dar muset neatsigavo...

tau turėtų kokia ten municipalinė valdžia medalį pakabinbti už viešų erdvių puošimą thumbup.gif
o tavo foto jau įmečiau dviem postais aukščiau pamažintą, bnet ir šita nėra jau visai be proto didžiulė tiesą sakant...
tik dar kartą pažiūrėjus supratau, kad čia kita foto... blush2.gif štai mažesnis formatas:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 24 spalio 2008 - 12:15
Saunuole vida man patiko. tik kazkaip kliuva man tos zoles is akmenu ar ten ne zoles blush2.gif Nors gerai paziurejus gan graziai atrodo. Na tada gal jau ir nekliuva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 24 spalio 2008 - 12:14