Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

QUOTE(ita2 @ 2008 10 23, 17:28)
o tas darzas tai lygiai koks ir mano, kur vagos iskile  visr zoles lygio, vis sukau galva kaip iremint kad zemes nebyretu....  drinks_cheers.gif

mano teta rodė realiame gyvenime savo sode sutvarkytus lysvių kraštus, kurie apsodinti perkūnropėm -per 2-3 metus kai perkūnropės prisidaugino, jos taip puikiai sutvirtino kraštus, kad reikia su jėga lupti norint kažką keisti.
Žinoma tai tinka tik tiems kraštams, kurie perkasinėjant daržą nejudinami, nes per vienus metus perkūnropės nesutankėja pakankamai.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 23, 21:03)
mano teta rodė realiame gyvenime savo sode sutvarkytus lysvių kraštus, kurie apsodinti perkūnropėm -per 2-3 metus kai perkūnropės prisidaugino, jos taip puikiai sutvirtino kraštus, kad reikia su jėga lupti norint kažką keisti.
Žinoma tai tinka tik tiems kraštams, kurie perkasinėjant daržą nejudinami, nes per vienus metus perkūnropės nesutankėja pakankamai.

kokia egzotiska ideja thumbup.gif teta turbut gera novatore! manes vyras jau dabar nesupranta, o jei dar darza taip ireminciau? sake jei tu dar karta pakiesi klombos gelyna atimsiu irankius... teks pradet buti pastoviai... :ax:susitupeti biggrin.gif
Atsakyti

Ita2, sunkiai įgyvendinami tavieji ketinimai mirksiukas.gif dėl pastovumo.
Greičiau jau TB pripras prie tavo ''nesusitupėjimo'' 4u.gif
Atsakyti
o as turbut sumusiau visus rekordus lotuliukas.gif - i savo 12 m ilgio (10 kv/m) patvori sukisau per 70 veisliu augalu. Viska, kas netilpo, arba tingejau sodint i vazonus. Suskaiciavau visus iki vieno, net ir maziausia daigeli. Dabar reikia susigalvot griezciausia bausme, jei uzsimanysiu isigyt dar koki augala. Bet labai reiketu dar bordines heucheros prie kortaderijos blush2.gif ...

Kad but lengviau iziuret, dedu didesne foto ax.gif :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 24, 00:22)
o as turbut sumusiau visus rekordus  lotuliukas.gif  - i savo 12 m ilgio (10 kv/m) patvori sukisau per 70 veisliu augalu. Viska, kas netilpo, arba tingejau sodint i vazonus. Suskaiciavau visus iki vieno, net ir maziausia daigeli. Dabar reikia susigalvot griezciausia bausme, jei uzsimanysiu isigyt dar koki augala. Bet labai reiketu dar bordines heucheros prie kortaderijos blush2.gif ...

Kad but lengviau iziuret, dedu didesne foto  ax.gif :

user posted image

blink.gif blink.gif Ar tik as viena cia nieko nematau? Nerodo nutraukos unsure.gif Bet 70 veisliu..skamba ispudingai. Palyginimui, pas mane gal 3X11m, tai berods 23 veisles buvau suskaiciavus... nors svoguniniu neskaiciavau po viena. (ta prasme visu rusiu svogunines-1vnt)
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 24, 00:22)
Bet labai reiketu dar bordines heucheros prie kortaderijos blush2.gif ...

Kad but lengviau iziuret, dedu didesne foto  ax.gif

kas tai per gelyte butu g.gif gal ir man reiketu

QUOTE(smth1 @ 2008 10 24, 10:55)
blink.gif  blink.gif  Ar tik as viena cia nieko nematau? Nerodo nutraukos unsure.gif 

as irgi nematau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 10 24, 10:55)
blink.gif  blink.gif  Ar tik as viena cia nieko nematau?

as matau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 10 24, 11:26)
as irgi nematau  ax.gif

Regejimu nesiskundziu, viska matau biggrin.gif ir galiu patikrinti, kad tikrai i toki maza ploteli tiek daug sukista. Dabar visai nieko atrodo, labai norec paziuret kaip bus po 1-2 meteliu ax.gif
Atsakyti
nu as ir su keturiom ziuriu tongue.gif bet schmoll.gif raso,kad istrinta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 23, 23:22)
o as turbut sumusiau visus rekordus 

thumbup.gif pagaliau Vida777 pasirode!
viskas ten tvarkoj su tais 70, maziausiai jaudinkis 4u.gif
is tiesu pas save is tikro neskaiciavau visu augalu - reiks del sportinio intereso lotuliukas.gif
man patinka smile.gif , prie tos pilkos metalines tvoros ir betono - idealus stilius pasirinktas thumbup.gif - norint ivairoves ir nuolatinio darbo 4u.gif
[juk galima spygliuocius kelis sukist, uzbert mulco, ir pamirst - tai tikrai ne mums mirksiukas.gif ]

paciame desiniausiam kamputy uz skaiciu - ten gal imperata?
skaiciau, kad dengt reikia g.gif
jei tai ji - ka darysi ziema?
maniske:
user posted image

QUOTE(sobieska @ 2008 10 24, 10:33)
ir galiu patikrinti, kad tikrai i toki maza ploteli tiek daug sukista. Dabar visai nieko atrodo, labai norec paziuret kaip bus po 1-2 meteliu

na ne visi tavo lygi pasieke, Sobieska 4u.gif
juk norisi darbo zemikeje, ka veiksi, jei penkmeciams sodinsi? lotuliukas.gif
As pzv tik medelius sodinu solidesniais atstumais, o zoles megstu pakaitaliot gan daznai, kas sezona kazka pakeiciu - man smagu, idomu, nestoviu vietoje nei as, nei augalynai ax.gif - gal i geraja puse judam blush2.gif

Papildyta:

matyti man vidos foto ir vakar, ir siand puikiai - sistema cia kazkokia keista unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 24, 12:03)
:na ne visi tavo lygi pasieke, Sobieska 4u.gif
juk norisi darbo zemikeje, ka veiksi, jei penkmeciams sodinsi? lotuliukas.gif
As pzv tik medelius sodinu solidesniais atstumais, o zoles megstu pakaitaliot gan daznai, kas sezona kazka pakeiciu - man smagu, idomu, nestoviu vietoje nei as, nei augalynai ax.gif - gal i geraja puse judam blush2.gif
Papildyta:

matyti man vidos foto ir vakar, ir siand puikiai - sistema cia kazkokia keista unsure.gif

Kas telpa zodelyje "lygis"-nisupratau cia man isizeist ar tipo kaip uz gera priimt biggrin.gif
As gi nieko pries Vidos sukurta sedevra neturiu ax.gif darbo bus, o kaip zinia darbas zmogu puosia, o is kitos puses - jis ir kupra uzdeda. (kas kaip norit taip interpretuokit) tongue.gif
Atsakyti
Man irgi nerodo tos foto.

Vakar neatlaike mano nervai. Pirkau:
http://www.dutchgrow...p_pulchella.htm
http://www.prod.bulb....xml?size=large

Ir dar kazkokia velyva veisle COLOR is tu elite linijos seklu (nuolaida jau taikoma PC). Tokia raudona, banguota.
Atsakyti