Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 10 23, 14:46)
ale ta pinky winky kokia graziiiiiiii.............
ar bande kas nors pas save bandyti medeli padaryti is tu  sluotelines hortenzijos krumu?
as kaip isivaizduotju issirenki stipriausia saka ir ja geni, o ka su kitom daryti? ar paskui ta viena atskirti nuo viso krumo? logiskai turetu taip buti, o praktiskai susimasciau.......

norėjau pernai Grandiflorą medeliu padaryt, bet per daug šakų buvo. Net supyniau - trys stiebai būtų buvę, bet pavasarį atlaisvinau ax.gif Gal kada, kai pati pasidauginsiu, tuomet medelį formuosiu, t.y. nuo pat pradžiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 23 spalio 2008 - 13:49
QUOTE(drieziukas @ 2008 10 23, 14:37)
Hortenzija didžialapė 'Endless Summer' žiemoja lauke ax.gif

jooo,apie šitą irgi skaičiau bigsmile.gif pažiūrėsiu kas iš tų "pasiskolintų" iš miesto klombos gausis ,o paskui gal ir "Endless Summer" prigriebčiau thumbup.gif bet ***** mano 6 arų sodo yra ryškiai per mažai tiems augalams,kurių aš noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 23, 13:49)
norėjau pernai Grandiflorą medeliu padaryt, bet per daug šakų buvo. Net supyniau - trys stiebai būtų buvę, bet pavasarį atlaisvinau  ax.gif Gal kada, kai pati pasidauginsiu, tuomet medelį formuosiu, t.y. nuo pat pradžiu  wink.gif

o kodel atlaisvinai?
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 23, 14:18)
tu gi labai labai i tema 4u.gif ka mes cia veikiame?
del rododendro nepatarsiu blush2.gif , tik priminsiu savo posta del ireminto darzo kvadratuku - na pas tave tai butu thumbup.gif

prisdimenu ta posta 4u.gif , bet atvaziavo uosviene su savo trigraziu ir padare dar kitaip. Gal ir nieko, aprodysiu kai baigsim... tie kvadratai man irgi liuks butu, bet pagalvojau kad tada jau visur butu kvadratas kvadratu doh.gif
Atsakyti
nebutu kvadratas kvadratu.augalai kvadratiniai neauga jei ju specialiai neformuoji.........smile.gif
rodyk nuotraukas, kaip ten tau uosviene sureguliavo smile.gif.smalsu smile.gif
Atsakyti
:
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 10 23, 16:21)
nebutu kvadratas kvadratu.augalai kvadratiniai neauga jei ju specialiai neformuoji.........smile.gif

nu ner vaizdo dar sklada nepailta... o tai vel "iskoneveiksit" lotuliukas.gif pakentekit dar gal savaitgali baigsim..
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 23, 13:18)
del rododendro nepatarsiu blush2.gif , tik priminsiu savo posta del ireminto darzo kvadratuku - na pas tave tai butu thumbup.gif

as irgi maciau ten viena foto, bet ne darzo, is gelyno berods, ir iskart pagalvojau, kad itai 2 tiktu biggrin.gif . Mane labai uzkabliavo ta Diplomantes kvadratu ideja - tokia neeiline profesionali mintis 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 23, 16:51)
as irgi maciau ten viena foto, bet ne darzo, is gelyno berods, ir iskart pagalvojau, kad itai 2 tiktu  biggrin.gif . Mane labai uzkabliavo ta Diplomantes kvadratu ideja - tokia neeiline profesionali mintis  4u.gif .

nu bigsmile.gif einu dar paziuret. gala s ne apie ta cia? kur kada?vel kazka praziopsojau
Papildyta:
QUOTE(ita2 @ 2008 10 23, 16:59)
nu  bigsmile.gif einu dar paziuret. gala s ne apie ta cia? kur kada?vel kazka praziopsojau

ai ta , aisku radau ir apie save pagalvojau, tyliai o posta tai kazkaip praziopsojau.. baisiausia tai kad Uosvienes ideja klomboje dabar gavosi iliustruojant klombos froma gelynas, tai tie kvadratai palei puseles arba iskris is konteksto ir teks perdaryti i apskritimus arba teks derinti su darzo kvadratais... doh.gif?
Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2008 10 23, 16:05)
ai ta , aisku radau ir apie save pagalvojau, tyliai o posta  tai kazkaip praziopsojau..  baisiausia tai kad Uosvienes ideja klomboje dabar  gavosi  iliustruojant klombos  froma gelynas, tai tie kvadratai palei puseles arba iskris is konteksto  ir teks perdaryti i apskritimus arba  teks derinti su  darzo  kvadratais...  doh.gif?

va cia ir beda - kaip viska suvest i bendra visuma, kad po to akiu nebadytu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 23, 17:22)
va cia ir beda - kaip viska suvest i bendra visuma, kad po to akiu nebadytu  ax.gif .

o tas darzas tai lygiai koks ir mano, kur vagos iskile visr zoles lygio, vis sukau galva kaip iremint kad zemes nebyretu.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 23, 14:21)
O kurį atsakymą nori išgirst?  bigsmile.gif Jei jau dvejoji, vadinas reikia į kažkurią pusę palenkt, taip?

Bet tu cia taip taikliai Srauniau; visada zmogaus reik paklaust, koki atsakyma noretu isgirst:) Pasisakys tik tos, kurios pritaria zinutes autoriui, ir visada bus taika, ramybe ir i klausima atsakyta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 10 23, 16:21)

thumbup.gif Labai taikliai
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 23, 15:51)
Mane labai uzkabliavo ta Diplomantes kvadratu ideja - tokia neeiline profesionali mintis 

drinks_cheers.gif is tiesu, turint galvoj architektura.

QUOTE(ita2 @ 2008 10 23, 16:28)
o tas darzas tai lygiai koks ir mano, kur vagos iskile  visr zoles lygio, vis sukau galva kaip iremint kad zemes nebyretu....  drinks_cheers.gif

Esu nuotraukose maciusi ir gelynu, ir darzu apjuostu staciakampiu.

tu ''bortu'' variantai [jei is medzio]:
1.storos lentos
2.staciakampio/kvadr. pjuvio rastai, kokie 2''sluoksniai''.
3. staciai glaudziai sudeti apvalus/pusapvaliai stulpeliai - na gelyneliu, terasu krastus taip sutvirtina.

aisku, pasitelkus fantazija galima tuos bortus is kitu medziagu/zaliavu daryt 4u.gif

O del tos klombos - juk ne is cemento isliesi, pasireguliuosi laikui einant, pakaitaliosi, pasodinsi... mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 23 spalio 2008 - 18:33