turiu klausimėlį
šiais metais "pasiskolinom" iš miesto klombos kelias didžialapės hortenzijos šakeles, 4 iš jų gerai prigijo.dabar stovi balkone vazonuose,nes neturėjau sode jiems pastovios vietos dar.planuoju pavasarį perkelti.
jau po biški meta lapus.perskaičiau,kad turėčiau per žiemą į rusį nešti.Tai vat klausimas-kada? Kai numes visus lapus? Ar kai pirmos šalnos bus?Ar nelaukti ir dabar nešti?
ir dar vienas dalykas radau tokia hortenzija internete (esu biškį dėl jų pasimaišiusi ) Hydrangea paniculata Vanilla Fraise
*****, kaip norėčiau tokios,bet nerandu Lietuvoje,kas iš medelynų turėtų gal ieškoti nemoku
QUOTE(Larissa @ 2008 10 23, 12:52)
turiu klausimėlį
šiais metais "pasiskolinom" iš miesto klombos kelias didžialapės hortenzijos šakeles, 4 iš jų gerai prigijo.dabar stovi balkone vazonuose,nes neturėjau sode jiems pastovios vietos dar.planuoju pavasarį perkelti.
jau po biški meta lapus.perskaičiau,kad turėčiau per žiemą į rusį nešti.Tai vat klausimas-kada? Kai numes visus lapus? Ar kai pirmos šalnos bus?Ar nelaukti ir dabar nešti?
ir dar vienas dalykas radau tokia hortenzija internete (esu biškį dėl jų pasimaišiusi ) Hydrangea paniculata Vanilla Fraise
*****, kaip norėčiau tokios,bet nerandu Lietuvoje,kas iš medelynų turėtų gal ieškoti nemoku
7 zona, pas mus lauke nežiemos turėsi kasmet nešti į rūsį.
graži, bet kaip jau minėjo Knifofija - turėtum papildomo darbo.
O Hydrangea paniculata Pinky Winky nepatinka?
- sodinukai.lt skelbiasi turintys
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 23, 12:33)
man irgi tas klausimas kirba... planavau rododendrą kraustyti kitur, tačiau susivėlinau ir sėdžiu štai abejonėse... žiedų gana gausiai prikrovęs kitiems metams, labai nesinorėtų, kad dėl tų kraustynių juos pamestų...
nu negi niekas ir neatsakys.. o tai ziuriu cia visos energingai diskutuoja, ne i tema as su savo klausimais turbut... pas mane irgi ziedus sukroves...
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 23, 13:26)
graži, bet kaip jau minėjo Knifofija - turėtum papildomo darbo.
patinka man jos visos patinka net labai
bet įtariu ir šita nežiemotų lauke o sode rūsio neturim
QUOTE(Larissa @ 2008 10 23, 13:52)
šita žiemotų, vienur 4 zona, kitur 3 rašoma O dar geriau būtų, jei be zonų, dar atsižvelktum į daugiau parametrų ( vėjuotumas, dauba-kalva, arti namo, laukuose ir t.t. )
QUOTE(sobieska @ 2008 10 23, 11:37)
Kuo didesnis triuksmas, tuo didesni reitingai. Prasom testi, nesustoti temu dar yra daug
As tai pastebejau, kad yra kazkoks netgi desningumas sirsilo ivairiuose forumuose kilimo ramu, grazu, taika, FAU VAU staiga , ir vel ramu, grazu, taika
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 23, 14:02)
šita žiemotų, vienur 4 zona, kitur 3 rašoma O dar geriau būtų, jei be zonų, dar atsižvelktum į daugiau parametrų ( vėjuotumas, dauba-kalva, arti namo, laukuose ir t.t. )
dėl to ir neskubėjau jau turimų didžialapės sodinukų kišti,nes noriu jiems gerą vietą parinkti nes esu dar visai "žalia" renku info,jūsų temą pastoviai seku radau jau,kur prie Klaipėdos tos Pinky Winky turėtų
dėkavoju,kad parodei
QUOTE(ita2 @ 2008 10 23, 09:59)
merginos galima biski ne itema?
tu gi labai labai i tema ka mes cia veikiame?
del rododendro nepatarsiu , tik priminsiu savo posta del ireminto darzo kvadratuku - na pas tave tai butu
QUOTE(ita2 @ 2008 10 23, 13:51)
nu negi niekas ir neatsakys.. o tai ziuriu cia visos energingai diskutuoja, ne i tema as su savo klausimais turbut... pas mane irgi ziedus sukroves...
O kurį atsakymą nori išgirst? Jei jau dvejoji, vadinas reikia į kažkurią pusę palenkt, taip?
Hortenzija didžialapė 'Endless Summer' žiemoja lauke
ale ta pinky winky kokia graziiiiiiii.............
ar bande kas nors pas save bandyti medeli padaryti is tu sluotelines hortenzijos krumu?
as kaip isivaizduotju issirenki stipriausia saka ir ja geni, o ka su kitom daryti? ar paskui ta viena atskirti nuo viso krumo? logiskai turetu taip buti, o praktiskai susimasciau.......
ar bande kas nors pas save bandyti medeli padaryti is tu sluotelines hortenzijos krumu?
as kaip isivaizduotju issirenki stipriausia saka ir ja geni, o ka su kitom daryti? ar paskui ta viena atskirti nuo viso krumo? logiskai turetu taip buti, o praktiskai susimasciau.......