Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

turiu klausimėlį ax.gif
šiais metais "pasiskolinom" iš miesto klombos kelias didžialapės hortenzijos šakeles, 4 iš jų gerai prigijo.dabar stovi balkone vazonuose,nes neturėjau sode jiems pastovios vietos dar.planuoju pavasarį perkelti.
jau po biški meta lapus.perskaičiau,kad turėčiau per žiemą į rusį nešti.Tai vat klausimas-kada? Kai numes visus lapus? Ar kai pirmos šalnos bus?Ar nelaukti ir dabar nešti? g.gif
ir dar vienas dalykas ax.gif radau tokia hortenzija internete wub.gif (esu biškį dėl jų pasimaišiusi lotuliukas.gif ) Hydrangea paniculata Vanilla Fraise
user posted image
*****, kaip norėčiau tokios,bet nerandu Lietuvoje,kas iš medelynų turėtų g.gif gal ieškoti nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 10 23, 12:52)
turiu klausimėlį  ax.gif
šiais metais "pasiskolinom" iš miesto klombos kelias didžialapės hortenzijos šakeles, 4 iš jų gerai prigijo.dabar stovi balkone vazonuose,nes neturėjau sode jiems pastovios vietos dar.planuoju pavasarį perkelti.
jau po biški meta lapus.perskaičiau,kad turėčiau per žiemą į rusį nešti.Tai vat klausimas-kada? Kai numes visus lapus? Ar kai pirmos šalnos bus?Ar nelaukti ir dabar nešti?  g.gif
ir dar vienas dalykas  ax.gif radau tokia hortenzija internete  wub.gif (esu biškį dėl jų pasimaišiusi  lotuliukas.gif ) Hydrangea paniculata Vanilla Fraise
user posted image
*****, kaip norėčiau tokios,bet nerandu Lietuvoje,kas iš medelynų turėtų  g.gif gal ieškoti nemoku  doh.gif

7 zona, pas mus lauke nežiemos turėsi kasmet nešti į rūsį.
Atsakyti
*****, kaip norėčiau tokios,bet nerandu Lietuvoje,kas iš medelynų turėtų  g.gif gal ieškoti nemoku  doh.gif

graži, bet kaip jau minėjo Knifofija - turėtum papildomo darbo.
O Hydrangea paniculata Pinky Winky nepatinka?
user posted image - sodinukai.lt skelbiasi turintys
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 23, 12:33)
man irgi tas klausimas kirba... planavau rododendrą kraustyti kitur, tačiau susivėlinau ir sėdžiu štai abejonėse... žiedų gana gausiai prikrovęs kitiems metams, labai nesinorėtų, kad dėl tų kraustynių juos pamestų... unsure.gif

nu negi niekas ir neatsakys.. o tai ziuriu cia visos energingai diskutuoja, ne i tema as su savo klausimais turbut... biggrin.gif pas mane irgi ziedus sukroves...
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 23, 13:26)
graži, bet kaip jau minėjo Knifofija - turėtum papildomo darbo.
O Hydrangea paniculata Pinky Winky nepatinka?

patinka bigsmile.gif man jos visos patinka wub.gif net labai
bet įtariu ir šita nežiemotų lauke unsure.gif o sode rūsio neturim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 10 23, 13:52)
patinka  bigsmile.gif man jos visos patinka  wub.gif net labai
bet įtariu ir šita nežiemotų lauke  unsure.gif o sode rūsio neturim  verysad.gif

šita žiemotų, vienur 4 zona, kitur 3 rašoma wink.gif O dar geriau būtų, jei be zonų, dar atsižvelktum į daugiau parametrų ( vėjuotumas, dauba-kalva, arti namo, laukuose ir t.t. )
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 10 23, 11:37)
Kuo didesnis triuksmas, tuo didesni reitingai. Prasom testi, nesustoti temu dar yra daug lotuliukas.gif

As tai pastebejau, kad yra kazkoks netgi desningumas sirsilo ivairiuose forumuose kilimo lotuliukas.gif ramu, grazu, taika, FAU VAU staiga unsure.gif, ir vel ramu, grazu, taika doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 23, 14:02)
šita žiemotų, vienur 4 zona, kitur 3 rašoma wink.gif O dar geriau būtų, jei be zonų, dar atsižvelktum į daugiau parametrų ( vėjuotumas, dauba-kalva, arti namo, laukuose ir t.t. )

dėl to ir neskubėjau jau turimų didžialapės sodinukų kišti,nes noriu jiems gerą vietą parinkti ax.gif nes esu dar visai "žalia" doh.gif renku info,jūsų temą pastoviai seku blush2.gif radau jau,kur prie Klaipėdos tos Pinky Winky turėtų thumbup.gif
dėkavoju,kad parodei mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(ita2 @ 2008 10 23, 09:59)
merginos galima biski ne itema?

tu gi labai labai i tema 4u.gif ka mes cia veikiame?
del rododendro nepatarsiu blush2.gif , tik priminsiu savo posta del ireminto darzo kvadratuku - na pas tave tai butu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2008 10 23, 13:51)
nu negi niekas ir neatsakys.. o tai ziuriu cia visos  energingai diskutuoja,  ne i tema    as su savo klausimais turbut...  biggrin.gif  pas mane irgi ziedus sukroves...

O kurį atsakymą nori išgirst? bigsmile.gif Jei jau dvejoji, vadinas reikia į kažkurią pusę palenkt, taip?
Atsakyti
patinka  bigsmile.gif man jos visos patinka  wub.gif net labai
bet įtariu ir šita nežiemotų lauke  unsure.gif o sode rūsio neturim  verysad.gif

Hortenzija didžialapė 'Endless Summer' žiemoja lauke ax.gif
Atsakyti
ale ta pinky winky kokia graziiiiiiii.............
ar bande kas nors pas save bandyti medeli padaryti is tu sluotelines hortenzijos krumu?
as kaip isivaizduotju issirenki stipriausia saka ir ja geni, o ka su kitom daryti? ar paskui ta viena atskirti nuo viso krumo? logiskai turetu taip buti, o praktiskai susimasciau.......
Atsakyti