Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

QUOTE(Muka @ 2008 10 23, 05:00)
Na maniau pakentes Kasiopejo oi ne doh.gif ..... jokiais budais  blink.gif reik inkasti ir vsio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Va tie zodziai ir pasako viska...... tamsta linkus priestarauti sori bet musu suvokimas apie grozi nesutampa bet nereiskia kad reikia kandziotis  ax.gif 
Kazkaip pasijutau kaip seime is paprasto elementaraus klausimo buvo tooooks burbulas ispustas  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Alio, išgirskite esmę - aš visai ne apie grožį kalbu 4u.gif
Kalbu apie tai, kad ne visada kaimynai būna kalti dėl jūsų problemų. Juk jeigu vaikas blogai mokosi ar pietūs prisvyla, jūs nepuolat kaltinti kaimynų? Panašiai ir su samanom. Kaimyno samanos nėra pati svarbiausia priežastis, dėl kurios jūsų pieva apsamanojo. Jeigu jau jos pas jus taip paplito, reiškia sąlygos geros. O kad sąlygos samanoms nebūtų tokios geros, jau rašiau ką reikia daryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 23 spalio 2008 - 08:42
QUOTE(Ingerele @ 2008 10 22, 14:30)
Pakarotk kur cia viska uzfiksuosi. as vos speju skaityt o dar fiksuot..... doh.gif

Va suradau, jau buvau nukisu i neitema faila doh.gif Jezus kokia as "tvarkinga"

user posted image
Kartojuosi, grazi pieva, kai vietos apsciai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(r@siukas @ 2008 10 23, 09:07)
supratau...įsiterpti - be šansų rolleyes.gif

irnesakyk.gif baig tu, kiskis ir dar kaip mirksiukas.gif .Cia galioja posakis, kad gincuose gimsta tiesa. Du gincijasi, trecias priima sau isvadas, net neisikises.
Jau kiek as cia gincijausi, niekas dar neperspjove, o vat gyva, sveika ...ir vis dar nepabegusi is temos. Nori palaikyt man kompanija, prasau :lotuliukas:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 23 spalio 2008 - 09:39
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 22, 16:55)
buvau įdėjus - nepatiko  lotuliukas.gif Kitas išbrokavo (liepė neteršti eterio - nesakysiu, kas  biggrin.gif ) Tai taip ir liko.. iki geresnių laikų wink.gif

Kazka praleidau reiskias g.gif

QUOTE(Wolke @ 2008 10 22, 17:50)
ka reiskia velai zenytis ir vaikus gimdyt...
drinks_cheers.gif

Va cia tiesiogiai mane liecia.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 23, 10:38)
Kazka praleidau reiskias  g.gif
Va cia tiesiogiai mane liecia....  blush2.gif

Tina nu tu cia dabar ka lotuliukas.gif temose pasiklydai
Atsakyti
Kolkas tik už žolę esu, nes... yra kam gyvybiškai svarbus reikalas po kiemą su žoliapjove pasivaikščiot, taip kiekvieną kampuką apžiūri ir vėliau grožisi.
Taigi, gražu samanos, kai jos yra tinkamoj vietoj ir gyvenimo kokybės negadina laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 10 23, 10:40)
Tina nu tu cia dabar ka lotuliukas.gif temose pasiklydai

A kad lygtais is cia citavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 10 22, 16:11)
UK

ale man tie grybai i sungrubius buvo panasus blink.gif , arba i pievagrybiu.....

aisku.............pas mumi dar nemaciau sito parduotuvese, bet jauciu greitai atsiras smile.gif o gal ir ne, nes pievagrybiams reikia specialiu augimo salygu. Maciau siauliu rajone apie Gruzdziu miesteli yra jau nemazi sandeliai su visa atitinkama technika pastatyti, ir parduotuvese pilna gruzdziu gamybos pievagrybiu.
Atsakyti
merginos galima biski ne itema? kaip blondinei.. pries kelias savaites kur rodziau rododendrus kvailai pasodintus- subrendau juos pertraukti i kita vieta, bet turbut jau per velu siemet? o jei pavasari persodinsiu tai jie man nezydes tada tais metais?
( cai po jusu kritiku- vis tobuleju:) klomba jau perdariau, bet dar ne paradine, nerodau kol nepabaigta... aciu - kritika susidejau i smegenine...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2008 10 22, 16:21)
siaip esu skaicius, kad kaip nuvalot grybus tas visas vadinamas siuksles reikia mesti i miska kur noretumet, kad augtu grybai, pazistamos tevai taip daro jau treti metai tai sake i antrus metus jau rado 2 grybus, nors pries tai nebuvo ne vieno....

bandziau as ta metoda uzpraitais metais buvau papylusi, praeitais nebuvo, siais metais papyliau..lauksiu kas bus kitais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 23, 10:40)
Alio, išgirskite esmę - aš visai ne apie grožį kalbu  4u.gif
Kalbu apie tai, kad ne visada kaimynai būna kalti dėl jūsų problemų. Juk jeigu vaikas blogai mokosi ar pietūs prisvyla, jūs nepuolat kaltinti kaimynų? Panašiai ir su samanom. Kaimyno samanos nėra pati svarbiausia priežastis, dėl kurios jūsų pieva apsamanojo. Jeigu jau jos pas jus taip paplito, reiškia sąlygos geros. O kad sąlygos samanoms nebūtų tokios geros, jau rašiau ką reikia daryti...

Na.... nediskutuosiu jauciu protingiausia sioj vietoj patyleti ax.gif Nes Jus kalbat neisigiline i esme nezinot detaliu o bandot kazka pasakoti, gaila.... daug triuksmo del nieko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 10 23, 12:32)
bandziau as ta metoda uzpraitais metais buvau papylusi, praeitais nebuvo, siais metais papyliau..lauksiu kas bus kitais smile.gif

na zinote dar klausiau ka jie daro tai dar atveza is misko siek tiek pusu spygliuko na to pakloto ir po to ant to paklotuko beria tas siukslytes ir tik vienoj vietoj vercia o ne seja.... Sekmes bandyme lauksim rezultatu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 23 spalio 2008 - 10:38
QUOTE(Muka @ 2008 10 23, 11:34)
Na.... nediskutuosiu jauciu protingiausia sioj vietoj patyleti  ax.gif Nes Jus kalbat neisigiline i esme nezinot detaliu o bandot kazka pasakoti, gaila.... daug triuksmo del nieko  lotuliukas.gif

Kuo didesnis triuksmas, tuo didesni reitingai. Prasom testi, nesustoti temu dar yra daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2008 10 23, 10:59)
merginos galima biski ne itema? kaip blondinei..  pries kelias  savaites kur rodziau  rododendrus  kvailai pasodintus- subrendau juos pertraukti i kita vieta, bet turbut  jau per velu siemet? o jei pavasari persodinsiu tai jie man nezydes tada tais metais?
( cai po jusu kritiku- vis tobuleju:) klomba jau perdariau, bet dar ne paradine, nerodau kol nepabaigta... aciu - kritika susidejau i smegenine...

man irgi tas klausimas kirba... planavau rododendrą kraustyti kitur, tačiau susivėlinau ir sėdžiu štai abejonėse... žiedų gana gausiai prikrovęs kitiems metams, labai nesinorėtų, kad dėl tų kraustynių juos pamestų... unsure.gif
Atsakyti