Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

QUOTE(sobieska @ 2008 10 22, 13:23)
Uzfiksavot kai rodziau pieva su dobilo sluoksniais, ar man pakartot. Va didelej teritorijoj tai cool atrodo, o mazoj nu kazkaip nilabai, tik teletabiu pievele graziai ziurisi biggrin.gif

Pamenu pamenu. Bet man tai grazu ir mazam plote. Mano dobilas jau trecdali kiemo uzima. Tikiuosi ir toliau sekmingai plesis, nes atrodo, kaip tankus labai sveikas kilimukas, o zole pas mane tai ni laaaaabai kokia. Kiek sejau, kiek tresiau nieks nepadeda, jau tokia silpna. O ten kur nuolydis ir slapiau, baisu ir sienaut ir ir grebt, nes raunasi. O dobilui daryk ka nori, jam viskas tinka.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 22, 09:08)
o man patinka samana ir dobiliukai. Pas save nenaikinsiu  tongue.gif  nenoriu teletabių pievelės

drinks_cheers.gif ir as bagota to gerio, ir grazu, ir tik 12 aru su namu ir dar 3 pastatais, siltnamiu ir visa kita...
ypac dabar tos samanos rudeni nuostabiai atrodo wub.gif tik neina foto gerai aprodyt to kilimo, samanos sviecia:
user posted image

QUOTE(Tina* @ 2008 10 22, 09:33)
Dar as apie tuos bijunus, nepatinka man, kad jie pas mane toj vietoj auga  Kada yra ju persodinimo laikas?

reikia saules ir sarmingo dirvozemio [prisiminkim, ka Knifofija vakar sake apie augalu saknis - ju saknys kaip morkos]
persodinti geriausia ankstyva rudeni [rugpj.pab-rugs.pr]
dabar jau nebejudink, sakyciau. jei labai reikia, tai pavasari, su visom zemem atsargiai. esam persodine pavasari - ir tais paciais metais puikiai zydejo. persodinant nedideli kruma, atsiskleidzia visa geri po 3 metu.
priklauso ir nuo zemes sekme. pas mus viskas auga, kaip ir pas Sobieska ax.gif

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 10 22, 09:39)
rokoko..............siaip berzas taigi ten berods pagal straipsnius vienas is geresniu, bet kaip tos pjuvenos suristos, ar tik suspaustos, ar dar kokiu kliju imesta......jei tik stipriai suspaustos, tai jauti kiek daug geru pelenu turetai smile.gif..........gal atidziau apziurejus matytusi? o gal tavo brangiausias ka nors zino?...........

kalbejau su MB. tai tik suspaustos tos pjuvenos.
matai, jei suspaudzia spygliuociu pjuvenas - jos sakingos, ir sulimpa siek tiek, ''plyta'' tokia tvirtoka iseina [bet lauzosi]
berzu briketas birus labai. tai viskas panasu i thumbup.gif
tik va as galvoju - ten per visokius mechanizmus vis tiek perejo apdirbant medi, renkant pjuvenas, spaudziant...
paprastu malku pelenai - tai geriau, manau g.gif
gal but dar pabandysiu tuos briketus trupint po braskem pavasari - mulciuot.. g.gif

QUOTE(drieziukas @ 2008 10 22, 11:41)
kai vakar grėbdama lapus "išgrėbiau" grybą, kurį pasirodo jis augino

lotuliukas.gif kiek juokiausi

QUOTE(sobieska @ 2008 10 22, 12:23)
Uzfiksavot kai rodziau pieva su dobilo sluoksniais, ar man pakartot. Va didelej teritorijoj tai cool atrodo, o mazoj nu kazkaip nilabai, tik teletabiu pievele graziai ziurisi

uzfiksavom mirksiukas.gif
svarbu poziuris ir norai
Papildyta:
QUOTE(Ingerele @ 2008 10 22, 13:30)
Pakarotk kur cia viska uzfiksuosi. as vos speju skaityt o dar fiksuot..... doh.gif

kokia prasme skaityt, ir nefiksuot g.gif
as pvz nesisaugau jokiu foto, uzrasams irgi ne viskas eina,
bet juk idejos, vaizdai, info turi likt smegeninej. tsknt, kazka reik isiinstaliuot skaitant 4u.gif
Atsakyti
As tai maciau sodu centre pirkt grybu seklu blink.gif , ar kaip ten ta reikala pavadint g.gif . Gal sporom....
Atsakyti
Sraunius,

Rokoko,

aciu uz info apie bijunus. 4u.gif Pavasari tikrai persodinsiu, nes ne vieta jam ten, o simet pabarstysiu pelenais ir tegul ilsisi.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 10 22, 13:53)
As tai maciau sodu centre pirkt grybu seklu blink.gif , ar kaip ten ta reikala pavadint g.gif . Gal sporom....

?????..kuriam sodu centre?.....mano pusyne reikia kazleku ir voverusku smile.gif

nors itariu, kad ten ne kazlekai baravykai ar voveruskos, o mikoriziniai grybeliai, kurie padidina saknu isiurbimo turi, ir augalas nuo to sveikesnis ir didesnis auga....
as sia vasara buvau nusipirkusi tokiu milteliu, pasiruosiau pagal instrukcija, siaip darzoves gal ir grazesnes buvo, bet nebeatskiriu nuo ko ar nuo tu grybu ar nuo rudeni pakasto pauksciu meslo........
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 10 22, 16:38)
?????..kuriam sodu centre?.....mano pusyne reikia kazleku ir voverusku smile.gif

nors itariu, kad ten ne kazlekai baravykai ar voveruskos, o mikoriziniai grybeliai, kurie padidina saknu isiurbimo turi, ir augalas nuo to sveikesnis ir didesnis auga....
as sia vasara buvau nusipirkusi tokiu milteliu, pasiruosiau pagal instrukcija, siaip darzoves gal ir grazesnes buvo, bet nebeatskiriu nuo ko ar nuo tu grybu ar nuo rudeni pakasto pauksciu meslo........

UK

ale man tie grybai i sungrubius buvo panasus blink.gif , arba i pievagrybiu.....
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 10 22, 17:38)

siaip esu skaicius, kad kaip nuvalot grybus tas visas vadinamas siuksles reikia mesti i miska kur noretumet, kad augtu grybai, pazistamos tevai taip daro jau treti metai tai sake i antrus metus jau rado 2 grybus, nors pries tai nebuvo ne vieno....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2008 10 22, 10:00)
Matot nebutu taip graudu jeigu butent nuo ju ir jos neitu, nes niekur kitur nera o butent nuo ju ir plinta......  Siulau paskaityti, kad samatos plinta sporomis  ax.gif

Sporos sporomis, bet kad samanos užkrėstų veją tiek, kad reiktų naikinti, reikia dar pasistengti. Ir paprastai ne kaimynai dėl to būna kalti. Pirmiau "pažiūrėkit į veidrodį". Gal visgi jūs patys kažką ne visai teisingai darot? 4u.gif Gal iš tos didelės meilės pjaunat per dažnai ir per žemai? Gal per mažai šukuojat? Prieš chemiją ir durpes barstydami geriau į Gotą nuvažiuokit, skarifikatorių išsinuomokit ir kaip reikiant savo pievelę išsišukuokit ir išsigrėbkit (pamatysit skirtumą tarp darbo grėbliu ir spec. technika) 4u.gif Plius, jeigu žolė savaime yra stipri (nenupjauta per trumpai, tręšiama tinkamai ir pan.), ji savaime nustelbia samanas.

Be to, pakankamai nemandagu, patekus į naują draugiją, pradėti nurodinėti, kam, kur ir į kokius reikalus galima kišti nosį. Forumas yra vieša erdvė, todėl komentuoti pasisakymus gali bet kas. Ir tie komentarai gali ne visada sutapti su žinutės autoriaus skoniu ir pasaulėžiūra. Liūdna, bet taip jau yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 22 spalio 2008 - 21:31
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 22, 22:59)
Be to, pakankamai nemandagu, patekus į naują draugiją, pradėti nurodinėti, kam, kur ir į kokius reikalus galima kišti nosį. Forumas yra vieša erdvė, todėl komentuoti pasisakymus gali bet kas. Ir tie komentarai gali ne visada sutapti su žinutės autoriaus skoniu ir pasaulėžiūra. Liūdna, bet taip jau yra  4u.gif

Na maniau pakentes Kasiopejo oi ne doh.gif ..... jokiais budais blink.gif reik inkasti ir vsio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Va tie zodziai ir pasako viska...... tamsta linkus priestarauti sori bet musu suvokimas apie grozi nesutampa bet nereiskia kad reikia kandziotis ax.gif
Kazkaip pasijutau kaip seime is paprasto elementaraus klausimo buvo tooooks burbulas ispustas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 23 spalio 2008 - 07:02

kokia prasme skaityt, ir nefiksuot g.gif
as pvz nesisaugau jokiu foto, uzrasams irgi ne viskas eina,
bet juk idejos, vaizdai, info turi likt smegeninej. tsknt, kazka reik isiinstaliuot skaitant 4u.gif
[/quote]

Ne visi tokie gudrus ir protingi kaip jus. Ir ne visi sugeba visas idejas sudeti i smegenine kai joje ir darbo ir mokslo ir namu reikalai turi buti sutalpinami. verysad.gif
Atsakyti
supratau...įsiterpti - be šansų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2008 10 23, 09:07)
supratau...įsiterpti - be šansų rolleyes.gif

nesupratai schmoll.gif visada prašom terptis ir reikštis 4u.gif
o kad bendraujant didesnei grupei dažnai nuomonės kertasi tai visiškai natūralus dalykas, kurio nereikia taip sureikšminti mirksiukas.gif
Atsakyti