QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 22, 09:08)
o man patinka samana ir dobiliukai. Pas save nenaikinsiu
nenoriu teletabių pievelės
ir as bagota to gerio, ir grazu, ir tik 12 aru su namu ir dar 3 pastatais, siltnamiu ir visa kita...
ypac dabar tos samanos rudeni nuostabiai atrodo
tik neina foto gerai aprodyt to kilimo, samanos sviecia:
QUOTE(Tina* @ 2008 10 22, 09:33)
Dar as apie tuos bijunus, nepatinka man, kad jie pas mane toj vietoj auga Kada yra ju persodinimo laikas?
reikia saules ir sarmingo dirvozemio [prisiminkim, ka Knifofija vakar sake apie augalu saknis - ju saknys kaip morkos]
persodinti geriausia
ankstyva rudeni [rugpj.pab-rugs.pr]
dabar jau nebejudink, sakyciau. jei labai reikia, tai pavasari, su visom zemem atsargiai. esam persodine pavasari - ir tais paciais metais puikiai zydejo. persodinant nedideli kruma, atsiskleidzia visa geri po 3 metu.
priklauso ir nuo zemes sekme. pas mus viskas auga, kaip ir pas Sobieska
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 10 22, 09:39)
rokoko..............siaip berzas taigi ten berods pagal straipsnius vienas is geresniu, bet kaip tos pjuvenos suristos, ar tik suspaustos, ar dar kokiu kliju imesta......jei tik stipriai suspaustos, tai jauti kiek daug geru pelenu turetai
..........gal atidziau apziurejus matytusi? o gal tavo brangiausias ka nors zino?...........
kalbejau su MB. tai tik suspaustos tos pjuvenos.
matai, jei suspaudzia spygliuociu pjuvenas - jos sakingos, ir sulimpa siek tiek, ''plyta'' tokia tvirtoka iseina [bet lauzosi]
berzu briketas birus labai. tai viskas panasu i
tik va as galvoju - ten per visokius mechanizmus vis tiek perejo apdirbant medi, renkant pjuvenas, spaudziant...
paprastu malku pelenai - tai geriau, manau
gal but dar pabandysiu tuos briketus trupint po braskem pavasari - mulciuot..
QUOTE(drieziukas @ 2008 10 22, 11:41)
kai vakar grėbdama lapus "išgrėbiau" grybą, kurį pasirodo
jis augino
kiek juokiausi
QUOTE(sobieska @ 2008 10 22, 12:23)
Uzfiksavot kai rodziau pieva su dobilo sluoksniais, ar man pakartot. Va didelej teritorijoj tai cool atrodo, o mazoj nu kazkaip nilabai, tik teletabiu pievele graziai ziurisi
uzfiksavom
svarbu poziuris ir norai
Papildyta:
QUOTE(Ingerele @ 2008 10 22, 13:30)
Pakarotk kur cia viska uzfiksuosi. as vos speju skaityt o dar fiksuot.....
kokia prasme skaityt, ir nefiksuot
as pvz nesisaugau jokiu foto, uzrasams irgi ne viskas eina,
bet juk idejos, vaizdai, info turi likt smegeninej. tsknt, kazka reik isiinstaliuot skaitant