QUOTE(Muka @ 2008 10 22, 08:12)
Na jeigu butumet sukase 11 aru kastuvu ir seja patys, tai kazin ar labai noretumet dobiliuku ir kitokio gerio
Man labai grazu aguonos, dobiliukai lubinai bet kaip turi zemes virs 25 aru o tai imanoma bet aplink sodo nama nea sori nesiderina man tokie dalykai,
bet cia skonio reikalas ir kiekvieno pasirinkimas dobiliena, samanos ar kaip jus saket teletabiu pievele....
Ir juk neklausiau ar jums patinka kokia pieva, klausimas buvo uzduotas kitaip
Būtent! Todėl ir nemėtykit akmenų į savo kaimynių, kurios tas samanas mėgsta, daržą...
Beje, taip lengvai samanom nuo nelabųjų kaimynių ir "neužsikrėstumėt", jos - ne gripas...
Papildyta:QUOTE(Mamce @ 2008 10 22, 07:45)
as irgi taip MB guodziu, kaip ima "sielvartauti", kad neisraviu pieniu, dobiliuku , grybu ir samanu is pieveles
Butiu mano valia, tai dar ir kokiu aguonu ir kitokiu zyduoliu priseciau ir visai nepjauciau tos pievutes...
Nors, is kitos puses, ar neiskiltu pavojus tokioje pievoje (nepjaunamoje) prisiveisti erkiu? Uz tvoros, sabakstynuose ju pilna
Mamce, su tavo plotu galima padaryti abiems priimtiną variantą
Ten prie vaikų žaidimų aikštelės palikti "laukinę pievą", o gražią pievelę be pienių ir kito "brudo" daryti tik namo priekyje ir aplink terasą
Aišku "laukinėj pievoj", kur žolės aukštis virš 10 cm, erkių yra rizika užsiveisti, bet gal būna spec. preparatai tokiems atvejams
Skelbimų vieta - Skelbimų lentoje.